Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се сменя IP на рутер?

Featured Replies

Как мога да си сменя ИП-а на рутера на интербилд съм... До сега съм си сменял ИП-а само на кабел , пробвах същия принцип и не става , пробвал съм с рестартиране на рутера пак същия си стои.. 

Тоест? Искаш да смениш адреса на DHCP сървъра или да си смениш IP адреса? Ако е първото от настройките достъпени през сегашния адрес... Ако второто свържи се с оператора си. 

Направо звънни на оператора, той ще ти го настрои, но може да струва пари... поне при мен за да си сменя IP-то ми искаха пари - на кореснет съм

преди 1 час, Crysis55 написа:

Как мога да си сменя ИП-а на рутера на интербилд съм... До сега съм си сменял ИП-а само на кабел , пробвах същия принцип и не става , пробвал съм с рестартиране на рутера пак същия си стои..

Може би се бъркаш с МАС адреса- него можеш да промениш.

Той и IP адреса може да си зададе, но ако е на динамичен адрес по подразбиране към доставчика, при първия рестарт на рутъра, може да получи зависване заради ip конфликт.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Искам да променя само IP , преди така си махах бановете във цс и други места , не искам да се обаждам на оператор защото са много мудни , а и ако струва пари не мисля ... Та модела на рутера ми е - TP-LINK [TL-WR740N Ver 5.0]:help wanted4::help wanted4:

Ми няма друг начин освен чрез прокси сървър или присвояване на чужд, което не е законно и разрешено от оператора.

http://support.smartdnsproxy.com/customer/portal/articles/1347990-tp-link-router-setup-for-smart-dns-proxy

Но това е за DNS Proxy

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 часа, Crysis55 написа:

Искам да променя само IP , преди така си махах бановете във цс и други места , не искам да се обаждам на оператор защото са много мудни , а и ако струва пари не мисля ... Та модела на рутера ми е - TP-LINK [TL-WR740N Ver 5.0]:help wanted4::help wanted4:

нямаш такава възможност, доставчика ти е дал ip на което ти пуска нет, ако сложиш друго, просто няма да имаш нет, трябва те да ти сменят ip-to

преди 4 часа, Blue Ray написа:

Ми няма друг начин освен чрез прокси сървър или присвояване на чужд, което не е законно и разрешено от оператора.

и как ще върви cs през прокси? с няколко секунди лаг...

Професоре, сам си се нарекъл професор, но не особено оправдано. 

• Автор
преди 12 часа, ExaFlop написа:

Там се казва ,че обикновено ИП-а , който трябва да цъкна е един от изброените , само че не е нито един от тях , цъкам ги и нищо не става... Мн прецакано уж трябва само да си рестартирам рутера.. :/ Сега си инсталирам ***Spot Shield VPN уж и то може да сменя ип ,че и безопасно било :Д надявам се ако прецакам нещо нета , да мога да го изтрия тва поне?

Редактирано от Crysis55 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.