Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връзка: Video to Video Converter

Featured Replies

Чудесен безплатен видео конвертор с богат набор от функции

Video to Video е безплатен видео конвертор с богат набор от функции.

Включва Video Joiner, Video Splitter, DVD Ripper, DVD Burner, работа със субтитри и др. Лесен за използване. С многоезична поддръжка.

Поддържа следните изходящи формати: AVI, DivX, Xvid, MP4, H-264, FLV, SWF, DVD, MPEG-1, MPEG-2, MOV, 3GP, WMV, ASF, MKV, DV, WebM, MP3, AAC, AC3, WAV и много други.
Поддържа над 200 входящи формата.

Идва с над 700 настройки за много устройства: iPhone, IPAD, мобилни телефони, YouTube, Sony, Android, PSP, PS Vita...

Работи сигурно и бързо.

Video to Video поддържа Windows XP/Vista/7/8 и може да изтеглите оттук

Един въпрос, при положение, че вече сте работил продължително време с програмата.

Има ли самата програма опция за конвертиране от един формат, примерно MPEG към MKV така че аз да си избера какъв да се получи изходния MKV фаил по обем, за да се запълни рационално един 4,7 гигабайтов диск.  Или казано с две думи - да направя MKV файла - 4,3 гигабайта. Ще ви бъда благодарен за отговор!

• Автор
преди 1 час, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Един въпрос, при положение, че вече сте работил продължително време с програмата.

Има ли самата програма опция за конвертиране от един формат, примерно MPEG към MKV така че аз да си избера какъв да се получи изходния MKV фаил по обем, за да се запълни рационално един 4,7 гигабайтов диск.  Или казано с две думи - да направя MKV файла - 4,3 гигабайта. Ще ви бъда благодарен за отговор!

Може да се обръща от MPEG в MKV , но съм ползвалVideo to Video за преобразуване от MKV и VOB към AVI и никога обратно.

Мога да те посъветвам само да ползваш поне с около 20-25% по-висок видео битрейт, по възможност; това ще увеличи размера на файла, но е добре за качеството.

А и е важно какъв е размерът на входящия файл, понеже ако е голям, то, естествено, и изходящият ще се получи голям.

П.П. Много интересно – търсачката тук казва че Video to Video го липсва като програма, но все пак го показва във форума, а и го няма в "Мои файлове".

Редактирано от karadzha
доизясняване (преглед на промените)

преди 3 часа, karadzha написа:

Може да се обръща от MPEG в MKV , но съм ползвалVideo to Video за преобразуване от MKV и VOB към AVI и никога обратно.

Мога да те посъветвам само да ползваш поне с около 20-25% по-висок видео битрейт, по възможност; това ще увеличи размера на файла, но е добре за качеството.

А и е важно какъв е размерът на входящия файл, понеже ако е голям, то, естествено, и изходящият ще се получи голям.

П.П. Много интересно – търсачката тук казва че Video to Video го липсва като програма, но все пак го показва във форума, а и го няма в "Мои файлове".

Приятелю! Не сте ми разбрал правилно въпроса. Ненапразно почнах с това изречение: " Един въпрос, при положение, че вече сте работил продължително време с програмата. " 

С две думи: 

Има ли самата програма възможност да и напиша изходният фаил, който ми трябва колко трябва да бъде. Все едно: Имаме фаил с 12 гигабайта в MPEG формат. Аз искам да го направя 4,3 гигабайта , за да се събере спокойно на един диск от 4,7 гигабайта.  Ето, това главно ме интересува. Записал съм хиляди дискове, и зная отлично всичко. Мен ме интересува самата програма да си пресметне автоматично битрейта и да ми го направи колкото съм и казал, а не едно към както дойде или с 20-30% по голям или по малък. Това е същността, за да се използва рационално обема на DVD диска. Както и да е. Аз така работя а не като дечурлигата - както излезе!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 22 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Приятелю! Не сте ми разбрал правилно въпроса. Ненапразно почнах с това изречение: " Един въпрос, при положение, че вече сте работил продължително време с програмата. " 

С две думи: 

Има ли самата програма възможност да и напиша изходният фаил, който ми трябва колко трябва да бъде. Все едно: Имаме фаил с 12 гигабайта в MPEG формат. Аз искам да го направя 4,3 гигабайта , за да се събере спокойно на един диск от 4,7 гигабайта.  Ето, това главно ме интересува. Записал съм хиляди дискове, и зная отлично всичко. Мен ме интересува самата програма да си пресметне автоматично битрейта и да ми го направи колкото съм и казал, а не едно към както дойде или с 20-30% по голям или по малък. Това е същността, за да се използва рационално обема на DVD диска. Както и да е. Аз така работя а не като дечурлигата - както излезе!

Не, такова нещо не прави нито един конвертор, който съм ползвал (поне към 10), но има програма, която го прави (ако не бъркам).

Мисля, че го прави MediaInfo, но не съм много сигурен.

Все пак провери - MediaInfo

Редактирано от karadzha
поправка (преглед на промените)

Току що, karadzha написа:

Не, такова нещо не прави нито един цонвертор, който съм ползвал (поне към 10), но има програма, която го прави (ако не бъркам).

Мисля, че го прави MediaInfo, но не съм много сигурен.

Все пак провери - MediaInfo

Аз имам такава и работя с нея от 3 години насам без проблем. Помислих, че сериозно се занимавате с това, и затова исках да се консултирам  ако сте я ползвал. А че има програмки за пресмятане на битрейта, и това го имам но отдавна не го ползвам. Пишеш формата на входящият фаил, пишеш му обема и след това на изходящия обема и във какъв формат го искаш. Сам забелязвате примерно - много добър концерт, но го рипнал някой си и го направил 5,3 гигабайта. Ни да си го направиш на 4,7 гигабайтово "колело" , най малкото на 8,5 двойна плътност. Благодаря и лека вечер!

• Автор
преди 1 минута, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Аз имам такава и работя с нея от 3 години насам без проблем. Помислих, че сериозно се занимавате с това, и затова исках да се консултирам  ако сте я ползвал. А че има програмки за пресмятане на битрейта, и това го имам но отдавна не го ползвам. Пишеш формата на входящият фаил, пишеш му обема и след това на изходящия обема и във какъв формат го искаш. Сам забелязвате примерно - много добър концерт, но го рипнал някой си и го направил 5,3 гигабайта. Ни да си го направиш на 4,7 гигабайтово "колело" , най малкото на 8,5 двойна плътност. Благодаря и лека вечер!

Работя с AVI, затова не пресмятам размер – гледам да е с добро качество, и после записвам поне 3-4 файла на 4,7.

Все пак конверторът не може да даде по-добро качество от оригинала – може само да даде близко такова.

Ок! Но когато ще правиш запис на концерт примерно и държиш да го имаш в колекцията си и последният е на Bly Ray диск, в AVI формат ли ще го направиш?Нали знаеш един празен диск Bly-Ray  от 25 гигабайта колко струва? А ако всичките ти дискове с концерти са на Bly Ray и имаш около 600 концерта? Трябва да продам къщата, жената...и себе си дори! Аз гледам да е по скромно и приемливо, затова съм се спрял на MKV. Направихме сериозно отклонение на размисли от темата. Лека вечер от мен.

• Автор
преди 3 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Ок! Но когато ще правиш запис на концерт примерно и държиш да го имаш в колекцията си и последният е на Bly Ray диск, в AVI формат ли ще го направиш?Нали знаеш един празен диск Bly-Ray  от 25 гигабайта колко струва? А ако всичките ти дискове с концерти са на Bly Ray и имаш около 600 концерта? Трябва да продам къщата, жената...и себе си дори! Аз гледам да е по скромно и приемливо, затова съм се спрял на MKV. Направихме сериозно отклонение на размисли от темата. Лека вечер от мен.

Е, аз съм далече от Blu-Ray-а. Ако имах щях да обръщам във VOB (такова чудо ми поддържа домашния видео плеър).

Лека вечер и от мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.