Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бели" мнения за магазини с черен петък!

Featured Replies

Здравейте!
В последните няколко години напълнихме форума с негативни мнения за този или онзи сайт/магазин покрай т.нар. "черен петък" и намаленията през този ден.
Предлагам в тази тема да пишат хора, които са купили дадена стока (без значение каква) от онлайн магазин или от физически такъв и са доволни от реалното намаление, обслужването, коректността и т.н.

Аз лично нямам от какво да се похваля и затова ще оставя на вас, но ме интересуват предимно магазини с аудио и видео техника, мобилни телефони и компютърна техника.
Ако не ви притеснява давайте освен имената и адресите на физическите магазини и линкове към онлайн магазините.

Също така ако някой търси нещо конкретно с добро намаление, нека попита тук пък може и да получи отговор, знае ли се. :)

пп. Много моля отявлените спамери, според които "всички са маскари" да се въздържат от негативни мнения в тази тема.
За тях има доста теми вече и нека там си пишат на воля.

Благодаря!

Картинг брои ли се ? Ако да, 9 лева (попринцип е 21 лева) за 10 минути в Sofia Ring Mall. Също едно плюшено мече за подарък, един S-View кейс за S4 който чакам от emag в момента, както и зарядно, кабел с Lighting connector и противоударен протектор.  Като пристигнат в Понеделник ще дам мнение. Също чакам и мечето, да видя дали струва нещо. (1 метър, 25 лева с доставка)

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

Много съм доволен от магазини ''Фантастико''! Обслужването е добро, много често има стоки на ''акция''. Особено на самите каси, където човек може да си вземе вафличка, билет за концерт и други повишаващи настроението(особено на мъжете) нещица.;)

преди 26 минути, algor написа:

Предлагам в тази тема да пишат хора, които са купили дадена стока (без значение каква) от онлайн магазин или от физически такъв и са доволни от реалното намаление, обслужването, коректността и т.н.

Доволен съм и от едно малко магазинче на гърба на пл. ''Народно събрание'' - Isensi. Много вкусотийки на едно място. Ето и адрес - тук.

преди 6 минути, XECUTIONER написа:

Много съм доволен от магазини ''Фантастико''! Обслужването е добро, много често има стоки на ''акция''. Особено на самите каси, където човек може да си вземе вафличка, билет за концерт и други повишаващи настроението(особено на мъжете) нещица.;)

Доволен съм и от едно малко магазинче на гърба на пл. ''Народно събрание'' - Isensi. Много вкусотийки на едно място. Ето и адрес - тук.

ПолОде...ей :))))) 

алгор пита за техника, не за салами и Фафли. Но и аз съм доволен от Фантастико (защото няма друг магазин до нас). Едни касиерки са напускалии.....дип, че съм дърт :))))

преди 50 минути, XECUTIONER написа:

Подкрепям, аз също доста често си взимам нещо от касите. Лятото си бях взел някакви билети за концерт (стила на музиката разбирай, че е метъл) на доста изгодна цена. (15 кинта билета)

Черен Петък за Adguard! Само за 6.90 лв. получих доживотен лиценз за PC, че има гладни роднини с жаден компютър. Горко му на всеки, който е дръзнал да се ослуша. :D

Ардес - до тук съм доволен. От тях съм поръчал 5 лаптопа(всичките са HP) все за приятели и един таблет. Причината, да пазарувам от тях е била това, че на близо имат сервиз(за който напоследък не чувам нищо хубаво). Доставката е бърза и е до посочен адрес.

Емаг - до тук също съм доволен. Днес ще ми доставят една от стоките, поръчани вчера.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.