Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Huawei p8 lite,добър среден клас телефон

Featured Replies

Аз смених моят добър старт G700 с Р8 стандарт. Наистина, мн.добър телефон. Има всичко, за чекмедже си има къстъм ланчъри. Аз ползвам Нова прайм и съм си доволен. Да спомена, че ги сравнявах в ръцете си с Samsung S5 Neo но Huawei е класа. Един недостатък - малка и несменяем батерия! А аз бях свикнал, ако съм на зор, да извадя от чантата резервна и да в бодна...сега ще имам външна батерия, кво толкова.

Зарежи S5 Neo - пълна скръб в сравнение с оригинала на по-висока цена. На пипане се усещат по-евтините материали.

• Автор
преди 41 минути, niki292002 написа:

Няколко пъти съм разръчквал P8 и P8 Lite. Само да ти кажа, разликата в двата е от тука до луната. Но забелязах едно доста дразнещо нещо - Когато го държиш повече от 10 минути, ръцете ти се запотяват и става доста неприятен и неудобен за пипане. Това е недостатък само ако ползваш телефоните само без кейс. Също е малко гадно в началото ако си свикнал да имаш "отделно" меню за приложенията.

Да,свикнала съм с отделно меню.По принцип,аз си харесвам самсунг,но всеки казва,че моделите им среден клас,меко казано не биват.;)  Малко съм резервирана към другите "китайфони" - meizu видях в смартфон бг.,че му дават само 6 месеца гаранция  :shock11: ,или 12м.,+ 40 лева,което  е смешно 

преди 1 час, niki292002 написа:

Няколко пъти съм разръчквал P8 и P8 Lite. Само да ти кажа, разликата в двата е от тука до луната. Но забелязах едно доста дразнещо нещо - Когато го държиш повече от 10 минути, ръцете ти се запотяват и става доста неприятен и неудобен за пипане. Това е недостатък само ако ползваш телефоните само без кейс. Също е малко гадно в началото ако си свикнал да имаш "отделно" меню за приложенията.

Да бе! Точно ти и такива като теб ще ми казват.Аз ползвам единият от 2013 а другият от 2014 година и не съм сакат като теб за да ги изтървам по земята. А  и скъпи телефони не са за твоите ръце, защото у вас сигурно си събрал 5 килограма . Ще даваш мнение, когато разполагаш с такъв телефон а не когато си го .."разцъквал". 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Зарежи S5 Neo - пълна скръб в сравнение с оригинала на по-висока цена. На пипане се усещат по-евтините материали.

В сравнение с оригинала? Кой е оригинала, това е първият им телефон с техния процесор, не знам да има предшественик. S5 няма нищо общо с Neo.

Именно, това, че S5 няма нищо общо със S5 Neo. Ако искаш, отиди някъде и ги хвани и двата. Веднага ще усетиш, че в S5 Neo има доста по-евтини материали. Отделно липсва скенера за пръстови отпечатъци, usb 2.0 порт и още. Като цяло, винаги Neo серийте на Samsung са много далеч от оригинала на по-голяма цена. (например S3 Neo и Note 3 Neo)

преди 3 часа, niki292002 написа:

Samsung забиват ? Да, със стоковия фърмуер - да. За това хората са измислили custom rom-ве.

Затова хората от samsung не приемат телефона в гаранция след махане на стоковият ром.

преди 1 минута, Ultimate Computers написа:

Затова хората от samsung не приемат телефона в гаранция след махане на стоковият ром.

Зависи кой модел. ;) Над S3 имат Knox, а освен това, ако е с изгоряла дънна платка или изгорял дисплей (не се вижда почти нищо) иди разбери, че е сменян рома... Или пък има проблеми с зареждането и т.н.

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lenovo/p70-p262661409/

За тези пари е многo телефон.

Редактирано от Ultimate Computers (преглед на промените)

преди 4 часа, Ultimate Computers написа:

преди 4 часа, niki292002 написа:

Зависи кой модел. ;) Над S3 имат Knox, а освен това, ако е с изгоряла дънна платка или изгорял дисплей (не се вижда почти нищо) иди разбери, че е сменян рома... Или пък има проблеми с зареждането и т.н.

Хайде да спрете да си ги мерите тук, а?
Ако имате нещо да спорите по хардуерната или софтуерна част на различни марки, отворете си една тема в подходящия раздел и почвайте.

Една идея от мен - изчакай да ти изтече договора и се огледай за телефон плюс план няма гаранция че ще излезе нещо по добро но се огледай все пак.

преди 1 час, Bazrud написа:

Една идея от мен - изчакай да ти изтече договора и се огледай за телефон плюс план няма гаранция че ще излезе нещо по добро но се огледай все пак.

Само да не е от типа на офертите на Telenor. При тях Microsoft Lumia 950 е по-скъп с план от колкото на свободната му цена.

За това казвам да се огледа ако има нещо изгодно защото според мен над 90% от офертите гледат да те прекарат.

• Автор
преди 2 часа, Bazrud написа:

Договорът ми е изтекъл,но тези планове с които предлагат телефонът,поне за мен  са скъпи.Да не говорим,че двата оператори грабул и ви..м,  офертата  е на една и съща цена  -  310 лева ,единият с план от 20 лева ,другият от 18 лева :ohmy:

Виваком имат по-голям обхват на 3G, но Теленор имат 4G. (който можеш да ползваш само в по-големите градове в България)

• Автор
Току що, niki292002 написа:

Виваком имат по-голям обхват на 3G, но Теленор имат 4G. (който можеш да ползваш само в по-големите градове в България)

Аз също клоня леко към вивата,но 3 G им хич го няма,щом излезеш извън града 

• Автор

Здравейте отново и благодаря на всички,които се включиха в темата.Случайно попаднах на модел телефон,които се предлага,само от м-тел.Става  въпрос за леново 7010.На пръв прочит,много ми хареса.Ще ви помоля ,ако имате впечатление от него,да го споделите.Весели  празници

• Автор
на 20.12.2015 г. at 13:09, techmaniac написа:

Дори и да чакате до Януари, нещо повече като екстри няма да намерите. Това са среден клас модели в този бюджет, със своите компромиси естествено. Понякога чакането има защо.Вчера попаднах на модел,който поне засега съм виждала само в мтел   -леново 7010.Повече ми харесва  от хюавея.Ако имате някакви впечатления от него,моля да напишете.Благодаря.

Здравейте отново и благодаря на всички,които се включиха в темата.Случайно попаднах на модел телефон,които се предлага,само от м-тел.Става  въпрос за леново 7010.На пръв прочит,много ми хареса.Ще ви помоля ,ако имате впечатление от него,да го споделите.Весели  празници

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.