Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитор до 350лв

Featured Replies

Здравейте,както се подразбира от заглавието ми трябва нов монитор като максимума който бих отделил за него е 350лв.Отворен съм за всякакви предложения като аз си набелязах един от сайта newegg и искам ако някой е пазарувал да сподели мнение за сайта и за монитора.Живея в България така че може и от български сайт,пазарувал съм от sky,а избрах newegg заради намалението което както гледам е доста голямо.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236584

In stock. Limit 2 per customer. - може би означава покупка на минимум 2 е необходима.

• Автор

Според мен това означава че лимита който може да се закупи е 2 на човек 0_о,но и забелязах че май не доставят до България...

може би си прав. максимум 2, а не минимум 2. само не знам как с тоя бюджет ще си купиш 27" читав монитор. аз не мога да измисля 23" читав за тия пари.

• Автор

Аз много добре знам че не може но тоя примерно ми изпадна случайно,не е ли хубав ? Аз гледам матрицата(IPS)резолюцията и диагонала,ще съм много благодарен ако споделиш ти какво гледаш като параметри за монитор :)

Също този ми допадна и е с по-висока резолюция,ако може едно мнение за него ако някои го притежава ?

http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=10807&sort=p.price&order=DESC

Всичко е перфектно, но как ще ти го пратят до Бг? 

http://kb.newegg.com/FAQ/Article/1400

Редактирано от bolgarin (преглед на промените)

Аз съм със скромни критерии: 24", full hd, никакъв backlight bleed, перфектни цветове и перфектно черно, hdmi.

• Автор

Още в по-предния мибпост съм написъл че забелязъх че не доставят до България. Някой да предложи читав монитор с възможно най-голям диагонал,hdmi,резолюция 1920x1080p(или по висока ама на дали) и задължително матрицаата да е IPS

Мисля че за тия пари си за 24" мах. S2316, p2314, p2414. Някое LG също.

http://m.emag.bg/monitor-led-benq-23-8-full-hd-hdmi-vga-cheren-gw2470h/pd/DJHKZYBBM/

Редактирано от Mapuku (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Закупи ли нещо? Казвай как е, впечатления. Иначе ето http://www.technomarket.bg/monitori/lg-23mp67vq-p-ips-fhd-monitor-09143053

P.S. Преди да пишете нещо умно относно bump-a, знайте че темата не позволява изтриване и редактиране.

• Автор

Закупих монитор който беше LG 25UM57-P,ползвах го около 2 месеца и преди 2 дена стана инцидент и се счупи.Та сега ми предстой покупка на нов със същия бюджет,и най-много се чудя дали пак да е такъв LG като този който се счупи и между още тези двата:

ACER 25 G257HL

LG 24MP47HQ-P

Това е снимка на счупения монитор за да докажа че не пускам само така теми без да купувам нищо :) (Ако трябва ще снимам още една с моето име на лист до него)

received_964435690304062.jpeg

Чудно. Аз бих се побъркал (буквално) ако стане така.

• Автор

Тия дни бях тотално в траур :D ,но вече е време да се мисли за нов защото с този лаптоп с миниатюрен дисплей не мога повече.Та основно вече мисля да е 16:9 само се чудя LG-то или Acer-а,искам да попитам дали някой има или е работил с някой от тях,защото досега докато ползвах LG-то забелязах че е с матово покритие на дисплея и искам и новия да е с такова. Ако някой има други предложения нека ги сподели :)

Гледайте монитора да е IPS без ШИМ. В този списък има моделите които отговарят на изискванията.(flicker free)

И задължително да е с матово покритие на дипслея, за да има по малко отблясъци.

• Автор

Благодаря за съвета ! Бюджета успях да го вдигна още малко и вече искам да скачам на 27" ,че вече другите ми идват малки. Гледах ревюта на този асус и казват че е добър, какво е вашето мнение ако някой е по запознат моля да сподели предимства и недостатъци, може и други предложения да давате само че вече критериите са ми малко по различни : 27 инча,IPS,flicker free и възможно най-евтин :D

Asus VC279H

Редактирано от AderMax
Правописна грешка (преглед на промените)

• Автор

Тоя ми идва доста скъп , и тая резолюция незнам как ще я карам с моята R9 280-ка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.