Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 7

Featured Replies

Здравейте,

вчера към компютъра ми включих един принтер, марката е HP. Целия ден не бях изключвал компютъра и чак вечерта към 11;30 го спрях. На сутринта (днес) като пуснах компютъра имаше проблем. Първо се опитах на отворя Google Chrome  и не ми тръгна, после се опитах да отворя и League of legends , но и тя не тръгна. Windows-a е пиратски, възможно ли е принтера да е засякал пиратския windows и да вкарал някакъв скрипт за да го блокира. Целия  Windows е блокиран, дори не мога да изключа компютъра, не мога да отворя снимка или документ, не мога и да използвам търсаката Windows. Само ръчно мога да го изключа. Ако някой има представа от този проблем, моля да сподели. Компютъра не е запецнал напълно. Просто не мога да отворя нищо. 

Благодаря!

преди 1 минута, Iavor100 написа:

Здравейте,

вчера към компютъра ми включих един принтер, марката е HP. Целия ден не бях изключвал компютъра и чак вечерта към 11;30 го спрях. На сутринта (днес) като пуснах компютъра имаше проблем. Първо се опитах на отворя Google Chrome  и не ми тръгна, после се опитах да отворя и League of legends , но и тя не тръгна. Windows-a е пиратски, възможно ли е принтера да е засякал пиратския windows и да вкарал някакъв скрипт за да го блокира. Целия  Windows е блокиран, дори не мога да изключа компютъра, не мога да отворя снимка или документ, не мога и да използвам търсаката Windows. Само ръчно мога да го изключа. Ако някой има представа от този проблем, моля да сподели. Компютъра не е запецнал напълно. Просто не мога да отворя нищо. 

Благодаря!

Направо ако имате възможност удряйте му една преинсталация и би трябвало да се оправи 

Не е от принтера!Пробвай връщане на системата в по стара дата.

Това с принтера и скриптовете са глупости. Рестартирай компютъра, виж дали ще можеш да влезеш под SafeMode( с F8).

преди 12 минути, Димитър 59 написа:

Не е от принтера!Пробвай връщане на системата в по стара дата.

Най-вероятно ще се заформи по-голямо мазало.

iavor100,

архивирай в един файл долните два файла

C:\windows\System32\Winevt\Logs\System.evtx
C:\windows\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

и ги качи на

http://dox.abv.bg/files/share

В следващия си пост публикувай линка към качения архив.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 39 минути, ExaFlop написа:

Най-вероятно ще се заформи по-голямо мазaло.

То по-голямо мазало от неговото в момента има ли?Той пише,че целият уиндоус е блокиран!Не отваря нито браузър нито програми,нито файлове от компютъра,даже не може да го изключва!Да се надяваме,че ще успее да изпълни твоята препоръка...

Аз съм за формата. Чиста работа. Интересно, обаче защо му се е скапал Win-a.

• Автор

Успях да вляза през save mode.  Извинете ExaFlop, но не разбрах какво искате да кажете. Ако може малко повече информация. 

Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.