Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитора на лаптоп след премахване на explorer.exe

Featured Replies

Преди да го занеса на сервиз реших да пиша тук!  Бях премахнал едно нещо наречено explorer.exe, което премахна лентата със задачите ми и реших да рестартирам лаптопът,  защото нямах избор...  Стартира се по нормалния начин,  но след като мръднах мишката и екранът рязко потъмня .  Рестартирах го , но този път реших да напиш апърво паролата си и още при първото натискане на клавиатурата потъмня отново...  Когато махам зарядното цвета му се връща за около секунда и потъмнява.  Моля за помощ!!! 

А в стаята свети... 

1451144534202.jpg

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

как махна експлорера, без него не може да бачка компа ако си го делнал

така се трие, друг пат да знаеш

Бъркаш нещата, едното е internet explorer (което ти споменаваш) другото е Windows explorer. И без второто просто нямаш нопрмална графична обвивка

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

как махна експлорера, без него не може да бачка компа ако си го делнал

така се трие, друг пат да знаеш

Я да уточним този пАт - тук за Internet Explorer ли говорим или за Windows Explorer ???
Щото линка ти е за "Премахване на Internet Explorer 8 от Windows 7"

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 26 минути, jhoro написа:

Я да уточним този пАт - тук за Internet Explorer ли говорим или за Windows Explorer ???
Щото линка ти е за "Премахване на Internet Explorer 8 от Windows 7"

Ти хубаво го питаш за уточнение, но той отиде да играе. Може ли да почакаш на линия до утре вечер примерно?

преди 5 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Ти хубаво го питаш за уточнение, но той отиде да играе. Може ли да почакаш на линия до утре вечер примерно?

Въпроса беше риторичен, освен това аз съм на линия (почти 24/7).

• Автор

Аз и Internet explorer съм махнал отдавна,  но не ми правеше проблем...  Но от както махнах explorer.exe и рестартирах компа се обърка всичко! 

Проблемите може да са 2. Потъмняването на монитора, може да е хардуерен проблем, а това, че Windows e омазан и е за преинсталация е ясно още от първия коментар.  За да не влошите още нещата просто занесете лаптопа в сервиз или на човек, който разбира, за да го прегледа и направи диагностика.

преди 35 минути, Michael Borisov написа:

Аз и Internet explorer съм махнал отдавна,  но не ми правеше проблем...  Но от както махнах explorer.exe и рестартирах компа се обърка всичко! 

Точно тия двете програми не е препоръчително да ги махаш! Особено, ако не знаеш какво точно правиш!

преди 2 часа, jhoro написа:

Въпроса беше риторичен, освен това аз съм на линия

Интересно! Често не ме разбирате въобще какво пиша. Жоре, не се отнася само за теб, но и ти си в кюпа. Както и да е.   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.