Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

D-Link DIR-880L Wan Port Проблем/Сервиз

Featured Replies

Привет на кратко Wan порта е изгорял .И сега търся сервиз за да го отремонтират .Ще съм благодарен ако ме насочите към някои добър сервиз тъй като  в моята област няма такъв .По принцип не бих се занимавал с подобен проблем но устройството е хубаво и се заслужава парите за него .

Такова нещо не се поправя. Не се знае дали само WAN порта е изгорял и дали има други поражеиня.Ако рутера е в гаранция ще се смени с нов иначе си купуваш друг. 

Има firmware, които могат да обърнат някой от LAN портовете във WAN порт, но там трябва да разбираш какво правиш и не се знае дали ще работи добре.

Поради каква причина е изгорял този WAN порт? Ако е от токов удар задължително сменяй рутера.

• Автор

Направо ме отказа завинаги да си купувам скъп рутер с тоя пост .

Лошото е ,че вече не е в гаранция .Другото което е предполагам ,че е само един от модулите на процесора е издал багажа .Точно този които приема и обработва входния сигнал .Всичко друго си работи както трябва . Разбира да беше изгорял целия но не е и там е проблема .При отварянето ми видях ,че два от входните резистори са дали фира и ги смених с тези от Lan порта . Но токовия удар е стигнал до процесора .Още по лошото е ,че не успявам да намеря информация никъде от къде мога да го закупя ./Broadcom BCM4708A0/

Колкото до firmware не съм го правил това нещо с рутер и съм малко бос в това начинание ,но ако е единственото решение ще го мъча .

преди 18 минути, pesho66 написа:

Лошото е ,че вече не е в гаранция .Другото което е предполагам ,че е само един от модулите на процесора е издал багажа .Точно този които приема и обработва входния сигнал .Всичко друго си работи както трябва . Разбира да беше изгорял целия но не е и там е проблема .При отварянето ми видях ,че два от входните резистори са дали фира и ги смених с тези от Lan порта . Но токовия удар е стигнал до процесора .Още по лошото е ,че не успявам да намеря информация никъде от къде мога да го закупя ./Broadcom BCM4708A0/

Колкото до firmware не съм го правил това нещо с рутер и съм малко бос в това начинание ,но ако е единственото решение ще го мъча .

Вие как си го представяте този процесор? Това, което вероятно е изгоряло е мрежовия контролер. И помислете (както ви предложиха по-горе) да сложите друг фърмуер. Има много документи в интернет където е описано как се прави

• Автор

Еми представям си го едно мъничко дребничко с различни цветове което то работи по усмотрение .

Да има информация за firmware и кака се процедира .Но лично аз не намирам да има firmware които да касае моя модел с заместване на  портовете  .Да може да има някъде но явно не успявам да я открия .

Мерси за мненията ако попадна на читав fix за да пренастроя процесора ще го мъча ако ли не още 50 лв на зад

преди 2 часа, pesho66 написа:

Значи проблема е сериозен. Дори и да беше в гаранция, тя не покрива токов удар. Така, че си търси нов рутер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.