Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Смартфон / неограничен бюджет

Featured Replies

Note 4 - има махаща се батерия което си е плус ако нещо се скапе батерията някои ден ще може сам да си я смениш с нова а не да ходиш на сервиз.Също така копуваш си 2-ра батерия и караш 2 повече време.Има и слод за СД карта което си е голямо преимущество ако ще качваш повече филми,музика или по големи игри.

преди 47 минути, Ziggs kojak написа:

Note 4 - има махаща се батерия което си е плус ако нещо се скапе батерията някои ден ще може сам да си я смениш с нова а не да ходиш на сервиз.Също така копуваш си 2-ра батерия и караш 2 повече време.Има и слод за СД карта което си е голямо преимущество ако ще качваш повече филми,музика или по големи игри.

Най накрая някои които да мисли !!! 

От мен това : Samsung Galaxy S6 Edge или Edge + / За Note 5 трябва малко да почакаш ! но ако не ти се чака > Note 4 ! Всеки от тези модели на Samsung си има плюсове и минуси ! Това е мое мнение спрямо доста четене и гледане на клипове , статии и факти ! 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

Скрина шота които показах е от последната версия на теста с 3D video. На него правя с около 10 хиляди точки по малко.

Много модели телефони ги няма в класацията.

Ако имаше ограничение в цената щях да предложа Xiaomi Redmi note 3 версията с 3gb рам

@algor  получи ли си китаеца?Някъде из темите обсъждахме поръчка/доставка от алиекспрес.

Та останах с впечатление, че си поръчал нещо.

Ден-два имах възможност да тествам  Xiaomi Redmi note 3 версията с 3gb рам и 32gb ром и останах възхитен от батерията.Изкара девет десет часа дисплей 4000мили ампера са си 4000милиампера.Обаче камерата е зле.

За момента и софтуера е зле..Апаратите официално са за Азиатския пазар, а там Гугъл плеи е забранен. Търговеца е инсталирал мулти езична версия , има български и гугулските приложения, но някои има дреболии които дразнят. Надявам се след празниците когато започнат със седмичните ъпдеити това да се промени.

След месец два мисля и аз да се обзаведа с един брои не че сегашният ми телефон се задъхва или нещо такова но му е време за смяна скоро ще стане на година.

• Автор

Твърдо се насочвам към Note 4. 

преди 1 час, Ziggs kojak написа:

Едно предложение от мен: Sony Xperia Z5 Premium :)

Както каза колегата Ziggs kojak има доста плюсове от повечето нови модели. Note 4 бих ги описал така - Красив , Лек за размерите си , Има добра производителност за вашите нужди , камерата отпред и отзад е доста добра , батерията е доста добра , има слот за карта с памет а някои нови модели нямат , може да се сменя батерията а повечето нови модели нямат тази опция / минуса за мен е само че няма IP 68 сертификат за защита от прах и вода ! А относно предложението от COD - Може да погледнеш и някои от новите модели на Sony доста качествени смартфони !

Весели празници 

преди 3 часа, П.е.т.ъ.р написа:

@algor  получи ли си китаеца?Някъде из темите обсъждахме поръчка/доставка от алиекспрес.

Та останах с впечатление, че си поръчал нещо.

Ден-два имах възможност да тествам  Xiaomi Redmi note 3 версията с 3gb рам и 32gb ром и останах възхитен от батерията.Изкара девет десет часа дисплей 4000мили ампера са си 4000милиампера.Обаче камерата е зле.

За момента и софтуера е зле..Апаратите официално са за Азиатския пазар, а там Гугъл плеи е забранен. Търговеца е инсталирал мулти езична версия , има български и гугулските приложения, но някои има дреболии които дразнят. Надявам се след празниците когато започнат със седмичните ъпдеити това да се промени.

След месец два мисля и аз да се обзаведа с един брои не че сегашният ми телефон се задъхва или нещо такова но му е време за смяна скоро ще стане на година.

Познат от Ст. Загора се оказа, че е поръчал два и единия му е в повече, та вчера стигна и в ръцете ми.
То не, че съм имал време да го разпечатам дори и съм в триумение да го отварям да го ръчкам или да го пусна да го продавам и да му се радва някой от сърце.
Ще чета сега форумите, но съм наясно, че има проблеми с мултиезичния ром и още не е готов, но при положение, че (ако реша да го ползвам) ще ми е като втори апарат и то предимно за разговори, то няма да ме бърка особено за момента това или онова приложение, че е на китайски.
Всъщност китайските ще ги изтрия и ще си добавя гугълските приложения бързо, защото видях, че е елементарен начина.
Възхищават се на батерията навсякъде, както и плюват камерата в един глас всички, та мненията са единодушни до момента за всичко.

преди 4 часа, ayo1337 написа:

Нямаш проблем ! Iphone 6s - 14 часа в 3G- разговори ,  240 часа в Standby Като сметнем че телефона е над 1000 лева това е нищо ! Ето ти сега пример макар и да не се славят LG с добри батерии давам просто пример: LG G3 16GB - 21 часа в 3G- разговори , 553 часа в Standby ! Ако искаш някой конкретен андроид смартфон кажи и ще ти дам и тестове доста по подробни ! 

Ако ти кажа, че си дебил ще ми се обидиш ли?
Предполагам да.
След като не сме тук за да се обиждаме ти до кога ще се държиш дебилно и няма да четеш това, което ти се пише?

Пиша ти бавно, защото не можеш да четеш бързо: аз предлагам на човека iPhone 6 Plus, а ти се дървиш на батерията на iPhone 6S.
Отвори си сега скапания гугъл и чети поне един час за разликите в подчертаните апарати, както и за техните батерии.
И ако още веднъж не направиш разлика между двата модела и се изкажеш неподготвен, ще те пратя да четеш няколко дни що е това издръжлива батерия и има ли тя почва в IOS устройствата.

пп. И престани да вадиш кухи данни от описанията за батериите, а чети ползвателите на апаратите какво пишат по форумите.
Ясно?

преди 1 час, algor написа:

Познат от Ст. Загора се оказа, че е поръчал два и единия му е в повече, та вчера стигна и в ръцете ми.
То не, че съм имал време да го разпечатам дори и съм в триумение да го отварям да го ръчкам или да го пусна да го продавам и да му се радва някой от сърце.
Ще чета сега форумите, но съм наясно, че има проблеми с мултиезичния ром и още не е готов, но при положение, че (ако реша да го ползвам) ще ми е като втори апарат и то предимно за разговори, то няма да ме бърка особено за момента това или онова приложение, че е на китайски.
Всъщност китайските ще ги изтрия и ще си добавя гугълските приложения бързо, защото видях, че е елементарен начина.
Възхищават се на батерията навсякъде, както и плюват камерата в един глас всички, та мненията са единодушни до момента за всичко.

Ако ти кажа, че си дебил ще ми се обидиш ли?
Предполагам да.
След като не сме тук за да се обиждаме ти до кога ще се държиш дебилно и няма да четеш това, което ти се пише?

Пиша ти бавно, защото не можеш да четеш бързо: аз предлагам на човека iPhone 6 Plus, а ти се дървиш на батерията на iPhone 6S.
Отвори си сега скапания гугъл и чети поне един час за разликите в подчертаните апарати, както и за техните батерии.
И ако още веднъж не направиш разлика между двата модела и се изкажеш неподготвен, ще те пратя да четеш няколко дни що е това издръжлива батерия и има ли тя почва в IOS устройствата.

пп. И престани да вадиш кухи данни от описанията за батериите, а чети ползвателите на апаратите какво пишат по форумите.
Ясно?

Давам пример четеш ли ? нали 6S трябва да е по добър от 6 нали така затова показвам на 6S резултатите на батерията ? сега схванали ? И ако слушам какво пишат ползвателите ще сме вечно в лъжа нали така ? Виж какво пише в официалните данни на телефона а вие го изкарвате че държала батерията много и тем подобни лъжи защо е това не знам ? Отговори ми на въпроса нали сме тук да се уважаваме и да помагаме на хората а ти така ли и помагаш като изкарваш Iphone че им държат батериите ! Айде да погледнем реалноста !!! Затова както каза ти отговарям дебилско :) 

Аз немея бездумен и се оттеглям от дебилния ни спор!
Признавам си - аз съм дебила и отивам да си пръсна ритуално черепа на балкона.

Редактирано от algor (преглед на промените)

OFF

преди 15 минути, algor написа:

Признавам си - аз съм дебила и отивам да си пръсна ритеално черепа на балкона.

Що го написа в червено? Може да е далтонист. Или наистина не прави разлика между четирите модела ......

iPhone 6 Plus http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php

iPhone 6s Plus http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s_plus-7243.php

iPhone 6S http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php

iPhone 6 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.php

преди 21 минути, algor написа:

Признавам си - аз съм дебила и отивам да си пръсна ритеално черепа на балкона.

Да се отърваваме от тия айфони че май яко са ни прекарали с батериите се подразбра днес. Нищо че само ние се престрашихме да ги тестваме ! Иначе само четем 8 ядра, батерии и подобни алабализми.

преди 1 час, П.е.т.ъ.р написа:

OFF

Що го написа в червено? Може да е далтонист. Или наистина не прави разлика между четирите модела ......

iPhone 6 Plus http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php

iPhone 6s Plus http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s_plus-7243.php

iPhone 6S http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php

iPhone 6 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.php

Казах нещо и няма да повтарям пише 6S !!! Никъде не съм написал 6S Plus !!! и виждам спокойно че е написал 6 Plus !!! Каквото и да кажете на батерия грубо ще се изкажа просто ПРАДНЯ :) 384 h (3G) - 6S Plus какво е това ми кажи ? Просто прадня  384 h (3G) Standby защо слагат цена над 1000 лева чудя се :D ? Ето ти LG G3 16GB : Talk time : 24 h (3G) , Stand-by :  553 h (3G) при цена под 600 лева / Ето ти Iphone 6S Plus 16GB : Stand-by 384 h (3G) , Talk time - 24 h (3G) цена малко над 1400 лева ? Айде сега ми кажи защо :D  !!! Давам просто пример с това LG да не каже някой сега че хвала нещо или нещо подобно 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.