Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталирането на Windows 7

Featured Replies

Това ми изписва ,след като се опитвам да преинсталирам лаптопа .....някакви идеи?

20151231_123943.jpg

Сканирайте отново и ако не намира нищо значи имате проблем с хард диска (HDD) 

Весели празници 

• Автор
Току що, ayo1337 написа:

Сканирайте отново и ако не намира нищо значи имате проблем с хард диска (HDD) 

Весели празници 

Благодаря ,на вас също весели празници.Значи,пак съм от страната на булката и хард диска ми е счупен? :(

1. Провери дали хард диска се вижда в биос като устройство. Ако не се вижда вероятно е повреден и ще трябва да се сменя с друг.

2. Ако в биос се вижда хард диска трябва да разбереш в какъв формат е MBR или GPT. Ако е в GPT windows 7 няма да го вижда като устройство. Ще трябва от GPT да го направиш в MBR и тогава да инсталираш Windows 7.

Грубо казано е счупен , но ако по никакъв начин не ви намира дисковите устройства трябва проблема да е от хард диска. Просто е повреден , един мои приятел имаше същия проблем след ползване на лаптопа му близо 3 години и дойде време да го преинсталира и не намира дисковите устройства ! Но по принцип ако е изцяло от хард диска трябва да не boot-ва нито CD нито USB , но във вашия слушай boot-ва , отидете в близък сервиз за да ви кажат със сигурност от какво е , и чак тогава предприемайте действия !

Весели празници 

Погледни флашката да не е бодната в син USB порт. Ако всичките ти портове са USB 3.0 (сини)

http://www.wilderssecurity.com/threads/boot-and-install-windows-7-from-usb-3-0-solution.371959/

https://www.youtube.com/watch?v=yd37BJwTxiM

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Промени настройките за legacy в биос и ще се оправи

Абе зарежете я тая миризлива, бъгава 7-ца вече бе, хора! Сложи си Windows 10 и ще видиш, че няма да имаш никакви проблеми! Microsoft на 13 януари 2015 и спя поддръжката - Знаете ли това? Това другото, за до 2020 г. са глупости - Windows 7 е свършен!

преди 3 минути, borkata91 написа:

Абе зарежете я тая миризлива, бъгава 7-ца вече бе, хора! Сложи си Windows 10 и ще видиш, че няма да имаш никакви проблеми! Microsoft на 13 януари 2015 и спя поддръжката - Знаете ли това? Това другото, за до 2020 г. са глупости - Windows 7 е свършен!

Не прибързвайте с толкова крайни мнения.Даже поне два големи,световни производители на компютърна техника препоръчаха на своите клиенти да не мигрират към Уиндоус 10.

преди 27 минути, borkata91 написа:

Защо не запазиш ароматните си впечатления за себе си? Не само Windows 7, но и Windows XP все още се използва и се поддържа (справка  банкомати и терминали)!

"Бъгавата" 7-ца е 100 пъти по-стабилна от keyloger-a наречен Windows 10. Да не говорим пък, че е отвратителен този "METRO Карашък" интерфейс.

Гледам че тук таме се дава мнение за Windows-сите ! Ползвам от малък Windows 7 и имах доста проблеми с него през няколко месеца преинсталация :D  ! Само влизах в нета и цъках CS 1.6 ! Защо ли : Прави ми грешки за почти всичко , много игри не вървяха ( не се отваряха ) защото иска всевъзможни простотии , апък и аз си имах драйвери и всичко но все трябваше да тегла неща от нета като на пример : vcredist и то всякакви , directx не само един които поддържа видео картата ми а всякакви  и много други неща ! А ако не сложа актуализациите компютъра едва влиза в нета да не говорим за работа из него като Microsoft Word , Exel и тем подобни , но сложих всички налични (важни,препоръчителни) актуализации и компютъра можеше да се ползва както трябва ! Това са малкото неща които казах относно мнението ми за Windows 7  / Ето и мнението ми за Windows 10 до момента : Доста по бързо се пуска компютъра с него , по бързо ми зарежда където и да е , ползвам го близо 1 година никакви грешки или проблеми не ми е създал , направих 2 актуализации (важни,препоръчителни) и до там всичко ми отваря било то игри било то програми абсолютно всичко ! Просто НЕВЕРОЯТНА Операционна система !  

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

Да сте чували за Duall Boot някои лаптопи са точно такива, и ако не е умерил човека естествено че така ще му изпише, а за диска си има програмки за тест. Едно видео за човека който пише из всички теми че поддръжката на седмицата била спряла :)

video

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.