Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HUAWEI Ascend Mate MT1-U06 update въпрос

Featured Replies

Здравейте, ЧНГ на всички :)

Преди година и нещо си взех Mate-a и се оказа, че няма наличен системен ъпдейт...та трябва да ги инсталирам ръчно.

Въпросът ми е следния: firmware-a на устройството е B221 ; за OS update до KitKat 4.4 ми е необходим build B930 или B321 ; B930 върви заедно с update-a за KitKat 4.2.2 ; трябва ли да ъпдейтна първо до 4.2.2 и след това до 5.0? Може би въпросът ви се струва глупав, но наистина не разбирам :)  Също така, има изискване sd-картата да е форматирана във FAT32, но не намирам информация как да го направя под Android...предложения?

Ако някой е правил подобен ъпдейт, моля за мнения и препоръки...

Благодаря! ;) 

Редактирано от MIIA (преглед на промените)

преди 26 минути, MIIA написа:

Здравейте, ЧНГ на всички :)

Преди година и нещо си взех Mate-a и се оказа, че няма наличен системен ъпдейт...та трябва да ги инсталирам ръчно.

Въпросът ми е следния: firmware-a на устройството е B221 ; за OS update до KitKat 4.4 ми е необходим build B930 или B321 ; B930 върви заедно с update-a за KitKat 4.2.2 ; трябва ли да ъпдейтна първо до 4.2.2 и след това до 5.0? Може би въпросът ви се струва глупав, но наистина не разбирам :)  Също така, има изискване sd-картата да е форматирана във FAT32, но не намирам информация как да го направя под Android...предложения?

Ако някой е правил подобен ъпдейт, моля за мнения и препоръки...

Благодаря! ;) 

Замислете е дали толкова имате нужда от този ъпдейт :)

• Автор
Току що, capnemo написа:

Замислете е дали толкова имате нужда от този ъпдейт :)

Ами...прииска ми се някак си :)  А и няма да сменям телефона скоро, поне мога да го ъпдейтна 

Попитайте най добре във андроид форума.

Защото, само на мен ли ми се вижда че HUAWEI Ascend Mate 2 ще получи ъпдейт до Lolipop, докато HUAWEI Ascend Mate MT1-U06

във GSMarena го дават, че има ъпдейт до 4.2.2 (Jelly Bean).А в този сайт пише за ъпдейт (B321) само до Kit Kat (4.4).

Но още изглежда не е готов.

Редакция: но тук пишат че е излезнала стабилна версия (Kit kat 4.4 B331). Но от HUAWEI, предупреждават, че трябва да имате вече инсталиран B321 преди да качите по новата B331

Иначе рискувате да си брикнете (прецакате) телефона!

Редактирано от oic (преглед на промените)

• Автор
преди 2 часа, oic написа:

Попитайте най добре във андроид форума.

Защото, само на мен ли ми се вижда че HUAWEI Ascend Mate 2 ще получи ъпдейт до Lolipop, докато HUAWEI Ascend Mate MT1-U06

във GSMarena го дават, че има ъпдейт до 4.2.2 (Jelly Bean).А в този сайт пише за ъпдейт (B321) само до Kit Kat (4.4).

Но още изглежда не е готов.

Редакция: но тук пишат че е излезнала стабилна версия (Kit kat 4.4 B331). Но от HUAWEI, предупреждават, че трябва да имате вече инсталиран B321 преди да качите по новата B331

Иначе рискувате да си брикнете (прецакате) телефона!

Да, точно за B331 иде реч...може да се качи върху B930 също...та това ръчкам в момента - качвам B321,  за да надградя. :)

Разбира се, винаги съществува варианта да се наложи да ходя до някой Технополис утре, ако остана без телефон... :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.