Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3G WiFi рутър със слот за SIM карта

Featured Replies

Здравейте,

тази джаджа ще има ли съвместимост със българските мобилни оператори?

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Mobile-Portable-Multifunctional-Mini-Wireless-Power-Bank-Battary-Charger-3G-4G-WiFi-Router-with/1875236175.html?spm=2114.01020208.3.1.UOC7f4&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_5_10001_10002_9985_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_6,searchweb1451318400_6150

в описанието има че работи на

Network                         WCDMA/HSUPA/HSDPA/UMTS

Frequency                     WCDMA/UMTS/HSUPA/HSDPA: 2100MHz

и има съвместимост със MTEL.

Изобщо заслужава ли си покупката, и ако някой може да предложи нещо в този ценови диапазон със същите функции.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Имам сим-карта на МТЕЛ, и да си я ползвам за интернет дори и в колата, за да имат интернет жената и децата.

Да описвам какво прави това устройство нужно ли е.

За да не ме питате защо не ползвам телефона си като АП, искам само да ми се отговори на това което питам

и повтарям

в описанието има че работи на

Network                         WCDMA/HSUPA/HSDPA/UMTS

Frequency                     WCDMA/UMTS/HSUPA/HSDPA: 2100MHz

и има съвместимост със MTEL. Съвместимо ли е и със другите оператори.

Редактирано от qwerty123q (преглед на промените)

преди 2 минути, qwerty123q написа:

Имам сим-карта на МТЕЛ, и да си я ползвам за интернет дори и в колата, за да имат интернет жената и децата. Да описвам какво прави това устройство нужно ли е.

Щом знаете какво прави защо пускате темата? !

Да ще работи към мрежа на МТЕЛ разбира се ако сим картата ви има интернет и това устройство не е заключено към оператор.

Явно авторът се притеснява дали конкретното устройство ще работи с картата на указания оператор. Какво лошо има да попита?

BMV maniak много лошо поведение имаш, типично за българските форуми. Изкара човека виновен че пита.

Какво е това BMV Maniak което писано от теб "Щом знаете какво прави защо пускате темата? !", ами човека знае какво прави, въпроса му е друг. Надали ще се върне пак, предвид такива като BMV.

Извинявам се за спама, но това устройство ми харесва и на мен. Връзваш го към лаптопа и хем се зарежда от USB-то, хем дава нет наоколо . Супер !

Обърнете внимание на скоростите.

Редактирано от 2249
Допълнена информация. (преглед на промените)

Постващия ще се върне спокойно. А вероятно BMW маниака е спукал гума на BMW-то и не е бил на кеф. Простено да му е. Между другото постващия може да посети и съответните БГ оператори и там могат да му предложат рутер и дата карта съвместима за него.

преди 2 часа, Bizon123 написа:

BMV maniak много лошо поведение имаш, типично за българските форуми. Изкара човека виновен че пита.

Какво е това BMV Maniak което писано от теб "Щом знаете какво прави защо пускате темата? !", ами човека знае какво прави, въпроса му е друг. Надали ще се върне пак, предвид такива като BMV.

Ама разбира се че поведението ми е лошо! Типично както казваш за български форум.

Пускат се теми де явно авторите си мислят че ще ги таксуват на буква (като телеграмите едно време) и върви гадай какво точно иска да прави! Защото няма логика стандартен 3G WiFi рутер на   2100MHz да не работи с мрежата на МТел която е най вероятно някой извънстандартна ! Попитах най учтиво каква е идеята на цялата галимация предвид че ако я изложи ясно може и да не се стигне до необходимостта от тая джажа а се оказа че автора е доста вещ в нещата щом може да опише какво прави това устройство !

на 1/10/2016 at 9:26, qwerty123q написа:

Да описвам какво прави това устройство нужно ли е.

После си редактира и поста.

Логично беше щом знае какво прави и как го прави да попитам за кой му е нужен да пуска тема! И от там се почнаха едни

Американски форуми, дъра бъра, френски форуми, ала бала, цигански форуми ... бъларски форум обясняват ти колко си тъп.

Благодаря ама понякога се чудя на хора де инат на разположение толкова информация в нета ама не е ли по добре смляно и сдъфкано да ти го натъпчат в устата. Жалко и че с фуния не може да се налее.

п.п. Няма лошо че е пуснал тема и пита, лошото е че се прави на остроумен в нея. То е от ясно по ясно че тоя де ще тръгне да му дава отговора знае много добре какво прави това устройство.

А и мисля че му отговорих кога се изясниха нещата че ще му работи и при какви условия, така че няма нужда да се връща в темата да те успокоя че малко притеснен ми се видиш.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Постващия ще се върне спокойно. А вероятно BMW маниака е спукал гума на BMW-то и не е бил на кеф. Простено да му е. Между другото постващия може да посети и съответните БГ оператори и там могат да му предложат рутер и дата карта съвместима за него.

И аз смятах да го насоча към бг операторите (имаше разни бисквитки) ама се притесних да не би да си помисли че съм го подценил и вече е наясно и щом търси по чужди страници значи не му вършат работа.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.