Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инструментал на песен

Featured Replies

Здравейте, голяма част от темите за инструментали са свързани с размяната или предоставянето на вече готови такива. Това е много добро начинание като се има на предвид, че хората, които ги търсят не ги ползват с комерсиална цел. Все пак остава една ниша от доста песни (предимно нови) на, които все още няма направени инструментали. Поствам тази тема с рекламна цел за да може изпълнителите, които искат песен, която не може да се намери на форума, да бъде направена (и евентуално разпространена) от мен или някой от колегите. Моля колегите, които изработват инструментали да постнат своите реклами в тази или друга тема. Моята рекламен сайт е: http://sites.google.com/site/rumenman/ Успех на всички музиканти.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 85
  • Прегледи 37,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мен всички ме знаят във форума,че правя инструментали на поп-фолк песни, нямам какво да се рекламирам

• Искам да напомня на всички че във форума не се толерира пиратството!!!

• При цялото ми уважение към изработващите инструментали и към Румен в частност, защото той е предоставил много свои авторски инструментали безплатно, време е да актуализирате цените си Покупка през

Румене , яко ти е студиото , ама не става нищо от твоята реклама , не мога да разбера какво правиш и какво не, трябва да 4уя нещо за да преценя опитах се да сваля песен на ФСБ ама не се получи? Можеш ли да направиш песента на Ваня Костова - Нека бъде твоята песен? трябва ми инструментала на тая песен, по принцип си ги правя сам ама свирката ми се прецака и ся съм с вързани ръце.

• 2 седмици по-късно...
Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

Редактирано от deliverme
Латиница. (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

ах на мен как ми трябва един инструменталл :D Наа Графа и Орлин иии Любо-,,Заедно,,

Има специални теми за търсене на инструментали!!!

Мен всички ме знаят във форума,че правя инструментали на поп-фолк песни, нямам какво да се рекламирам :bday19:

• 2 седмици по-късно...

При цялото ми уважение към изработващите инструментали и към Румен в частност, защото той е предоставил много свои авторски инструментали безплатно, време е да актуализирате цените си :) Покупка през интернет на професионално направен инструментал с опция да бъде изтеглен с бек вокали или без тях струва около 9 лева. Не може вие да поставяте цена от 25 лева за инструментал без бек вокали. Аз лично веднага бих закупил поне 10 инструментала на български песни, ако са на достъпна цена. Така, както ги предоставят колегите ви по света :)

И моите уважения,но не мога да се съглася с това изказване.Очевидно човекът не е запознат с нещата отвътре и понятие си няма как се прави един инструментал.В Интернет един инструментал струвал 9 лева!Да,даже има сайтове,в които се предлагат и за по-малко.Но това не е едно физическо лице.Там са цяла организация от хора,които само това правят по цял ден!Погледнете списъците с имена на песни-стотици са.Това си е един голям и развит бизнес.Един инструментал като се направи и после се продава в не-знам-колко-си бройки.А ние правим индивидуални инструментали за индивидуални хора.Фирмата Сони примерно-ако трябва да сглоби един-единствен екземпляр на телевизор-1000 лв ли ще струва?Другия път!Десетки хиляди ще е! Аз съм пианист и доста често ми се е налагало да слушам подхвърляния от рода-Еее,посвири за няколко часа и взема повече пари от нас.Да,но за да стигне до това ниво аз съм свирил всеки Божи ден години наред!А за да се стане примерно сервитьор-нищо лично против хората с тази професия-се изкарва една тапия(в най-добрия случай) и след месец си вече на работа. Цялата идея на горенаписаното е,че не трябва да се принизява труда ни.Още повече,когато той е високо квалифициран!И който държи на него ще се съгласи с мен. Ще се радвам,ако и някой друг сподели лично мнение по въпроса.

Напротив, аз изключително много уважавам труда ви. Знам, че не е лесно, знам че отнема много време и изисква много опит и усет. Просто намекнах, че живеем в страна, чийто стандарт е доста нисък. Но тази страба има много таланти и гласове за които никой нищо не знае. Много от тях нямат възможността да си купят професионално направени инструментали дори за местен кастинг за таланти, какво остава за телевизионните конкурси и шоу програми. Затова мисля, че могат да се предлагат инструментали на по-достъпни цени и пак авторите да бъдат възнаградени. Румен, автора на тази тема, качва поръчаните му инструментали във вид на криптирани архиви. Тоест, той се застрахова по този начин, че това, което продава на клиентите си по интернет няма да бъде разпространено безплатно. Ето и от там една идея. Вие, музикантите - пуснете тук във форума каталог с ваши инструментали на достъпна цена. Възможност за 30-40 секундно демо и email за поръчки. Пращате на мейл поръчаните инструментали или ги качвате на ваш сайт във вид на криптиран архив. Повярвайте ми, ще изкарате много повече пари от продадени бройки на един и същ инструментал, отколкото ако чакате някой да ви поръча един единствен инструментал за 20 лева!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, колеги! Съгласна съм с rosinant2 - прав си. Някои си мислят че ние - музикантите и певците - просто си дрънкаме и си правим кефа на сцената и въобще не са нясно колко труд полагаме за да достигнем определено ниво на професионализъм и да бъдем реално оценени от хора с ясни представи и познания в тази сфера! Такива нямат и идея колко време, труд, нерви и техника отнема изработването дори само на един единствен инструметал...

Мен всички ме знаят във форума,че правя инструментали на поп-фолк песни, нямам какво да се рекламирам :)

EE Чак пък всички къде е таз циганка дет те хвалеше ,по точно кои беше ти ,че немога да се сета :) един път и аз да те помоля нещо и ти да неможеш да го направиш само леснотиики търсиш КОЙ СИ ТИ ?

Preslava SB Master (D) proX studio KOTARAKOS

http-~~-//kotarakos.ovo.bg/PRESLAVA-Dobrini-SB-D_MASTER.mp3

Azis Sent Trope original master (SB) avtorski

http://soundcloud.com/martin-biolchev/azis-sent-trope_sb

Редактирано от payner (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Някой знае ли От къде мога да си закупя SB+ voca на песни???

• 1 месец по-късно...

Искам да напомня на всички че във форума не се толерира пиратството!!!

откУга бе :shock11: пак съм изпуснал :D

• 3 седмици по-късно...

Съжалявам, че питам като будала, ама къде са темите за БГ инструментали и инструментали на чуждоезични песни. Отдавна не съм влизал...

• 3 седмици по-късно...

Ужасно много ми е нужен инструментал на Графа- Никой ако някой може да ми намери, ще му бъда крайно, невероятно благодарен.!

Ужасно много ми е нужен инструментал на Графа- Никой ако някой може да ми намери, ще му бъда крайно, невероятно благодарен.!

дай си пощата. ще ти го пратя

Редактирано от taniaand (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

В работата ми с вокалната формация понякога се случва да харесаме песен, която искаме да изпълняваме, но е "висока" или "ниска" за детските гласчета. Затова отварям тази тема и моля за помощ. Мисля, че ще е от полза и за други потребители.

http://dox.bg/files/dw?a=4a5be33c31

Моля, някой да ми свали този инструментал с полутон

Не знам дали е това което търсите, но програмата Audacity, може да прави това:

Публикувано изображение

Ако е то, вижте тук (пост #9) как се експортват (записват) песните в mp3, формат с програмата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.