Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Два въпроса за Lenovo vibe P1m

Featured Replies

Здравейте,

Бих искала да попитам, как да махна вибрацията при свързване за разговор, ако изобщо е възможно?

Вторият ми въпрос е: трябва ли да ъпгрейдвам телефона: в менюто "Всичко за телефона" има такава опция, която е препоръчителна... Не помня, когато го включих за първи път дали не ме е питал за това....Четох разни публикации за грешки, вируси, някакви надграждания до 27..нещо си и т.н. ъпгрейдване...Телефонът се държи напълно прилично, но все пак е добре да се знаят и някои неща извън функциите ало-ало....:shy11:

Благодаря предварително на отзовалите се....

Редактирано от Desislava Dikova (преглед на промените)

Не знам при Леново точно как е, но търси в настройки на разговор опцията "Вибриране при свързване" и я отмаркирай.

Относно ъпдейтите: ако искаш ъпдейтваш, ако не искаш не.
Принципно всеки ъпдейт се прави за добро, но не винаги така се получава в началото и трябва да мине време да се отстранят различви проблеми, настъпили след дадения ъпдейт.

• Автор

Да, влязох в настройки за разговори, но за съжаление няма опция за изключване на вибрацията при свързване... нито в общите настройки за разговор, нито в по -специфичните...Е, ще го преживея... :) 

Цитат

Press Phone Symbol and then press square button on your mobile......and then press SETTINGS and go to call settings->General->Remove Tick on ALSO VIBRATE FOR CALLS

Това е начина.

• Автор

Точно това направих. Не става. 

Много благодаря за желанието да ми помогнете. Днес ще поровя в книжката към телефона, макар че се съмнявам да открия нещо. Ако първо открия книжката... :D

Здравей, Деси аз имам  Lenovo vibe z2 pro, при мен тази опция е в настройки, настройки за обаждане и там има вибриране при свързване махаш тикчето  в квадрата. За мен лично това е полезна функция, така разбирам като са ми дигнали. Относно ъпдейта моят съвет е да го ъпдейтнеш само ако ти излиза големия ъпдейт 1,3 гигабайта, май е 27-ми. Успех и приятно ползване на телефона аз лично съм доволен.:whist:

• Автор

Имам вибриране при обаждане. Всички тикчета от всички вибрации са махнати. Нямам опция вибриране при свързване....

Ох, или съм много смотана, или наистина нямам това чудо в менюто.....

А иначе възможността за update е тази в менюто ми :

P1ma40-SO27-151127-16G-ROW

Ако си махнала тикчето от вибриране при обаждане не би трябвало да вибрира. След като не става може да го върнеш на заводски настройки дано се оправи, но мисля, че ще изгубиш файловете, които имаш (музика, видео и т.н.) контактите също, ако е пусната синхронизацията в профила ти ще се възстановят.

• Автор

А предлаганият ъпдейт не е този...27- ми, така ли?

Всъщност на "актуализация", когато влязох в "синхронизиране", ми се съобщава, че съм с най-новата версия....

Обаче в данните на телефона се оказва че е 24....

Виж колко е голям трябва да е 1,3 гигабайта мисля, че беше, след ъпдейта има шанс да се оправи и другия проблем.

преди 10 часа, Desislava Dikova написа:

А предлаганият ъпдейт не е този...27- ми, така ли?

Всъщност на "актуализация", когато влязох в "синхронизиране", ми се съобщава, че съм с най-новата версия....

Обаче в данните на телефона се оказва че е 24....

Доколкото видях по форумите с версията, която си ти в момента има проблем с някакъв вирус.
За версия 27 казват, че е ок или поне е доста по-добре от 24.
Давай смело ъпдейта при това положение.

Не се маха вибрирането и след този ъпдейт.Аз съм със същият телефон това вибриране си го има не е дразнещо даже както писа преди мен някой разбираш ,че ти отговарят отсреща преди да чуеш глас.

• Автор

Направих ъпгрейд, рестартирах и сега съм с P1ma40-SO27-151127-16G-ROW

Дано да е каквото трябва. С вибрацията се примирих: не е дразнеща, просто исках да знам има ли опция за махане.

Засега проблеми нямам. :)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, сега виждам че се борите с проблема с изключването на вибрацията, това е елементарно. Изтеглете си от маркета "Запуск инженерного меню mtk" и в радел "Telephony" отивате на "Misc Feature Cofig" и махате отметката на "Vibate on outgoing call connected". Ако имате нужда от друга информация или помощ относно Lenovo Vibe p1m пишете .

Редактирано от algor
За реклама се обърнете към администрацията. (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.