Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Десните изтупаха от прахта стария президент и го предложиха за нов

Featured Replies

Лидерът на СДС Петър Стоянов е една от двете нови номинации за кандидат-президент на десните сили.

Новината дойде лично от Стоянов след днешната среща на представители на десните парламентарни сили

Той е бил номиниран от лидера на БЗНС Георги Пинчев.

На разговора, който беше по покана на Стоянов към лидерите на десните партии, не присъстваха лидерите на ДСБ, Демократическата партия, БЗНС-НС и ВМРО.

На днешната среща са били обсъдени четири нови имена, две от които са били спрягани от медиите като номинации, добави Стоянов. Заместник-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова каза, че от името на партията на срещата са били предложени за обсъждане кандидатурите на Димитър Абаджиев и Иван Груйкин.

Информация:Dnes.bg

Може да нямаме голям избор, но Стоянов отново на този пост - НИКОГА, съвсем ще затънем в простотия. Първанов може да е тихичък и да не се набива на очи, но по-добре. Трябва ни някой, който да знае какво прави и за кого го прави, как все не попадаме на правилните хора, които да ни управляват. sad.gif

Само да не извадят Жельо Желев ;)

Ми бат Петьо си деше добър бре.Само компромата с Бонев направи Първанов президент.Първанов е тиха вода и нагаждач.

Колегата отгоре-не съм съгласен!Дипломат трябва на тая страна-мисля че Първанов се справя по добре от Стоянов!-освен това трябва и някаква външна визия според мен-а петю я няма...Ако ще ни управлява олигофрен нека да е поне малко красив-олигофрен.... angry.gif-бат МИТЮ -питона ни трябва....хихихихих

Редактирано от dj.michel (преглед на промените)

Колегата отгоре-не съм съгласен!Дипломат трябва на тая страна-мисля че Първанов се справя по добре от Стоянов!-освен това трябва и някаква външна визия според мен-а петю я няма...Ако ще ни управлява олигофрен нека да е поне малко красив-олигофрен.... angry.gif-бат МИТЮ -питона ни трябва....хихихихих

;) Е Митьо Пищова ако стане президент...

Но май такъв ни трябва като него :hush:

Нали отдавна нямаме държава и всичко ни е веселба.

Каква-всеки,останал тук,знае sad.gif

Виж сега,това не е модно ревю.Това е президент,незнам да ги оценяват някъде по красота.За дипломацията ще отговоря че Стоянов е единствения човек на който европарламента стана на крака за да ръкопляска.Повода беше фразата "Обичам Русия...,но повече обичам България".Нещо което Първанов никога няма да каже защото е тиха вода и гледа да не се издъни нещо.Да не говорим кой е по-отракан,кой е оратор.Това че не остана нищо от някогашното СДС не прави Стоянов лош политик.Лично аз бих го предпочел пред Първанов защото казва истината поне.Първанов преди изборите беше най-големия антинатовец,а сега е най-големия натовец.Това се казва хамелеонщина.За другия евентуален кандидат(Борисов) неща да говоря,всяка вечер е в новините.Гледах как запълваха няколко дупки пред блока с асвалт без даже да ползват нивелир,резултата се видя с първия дъжд.Там се образуваха огромни локви.

angry.gif колегите горе

Президента не управлява той представлява, т.е. трябва да е красива и интелигентна жена, а не някакво прасе като Пищова/дано е било шега щото ако не е, просто е отчайващо безумно предложението/

за мене една добра кандидатура би била тази на Гергана Грънчарова

Петър Стоянов каква му е визията - няма никакво излъчване на пич :) , достатъчно нахален, нагъл, нагаждач и амбициозен - може да се каже идеален за политик ама не и за президент.

Първанов пък ми е нещо женствен - има някаква визия на лелка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.