Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Team Viewer

Featured Replies

Здравейте, имам питане за програмата. Изтрих втория домашен компютър и го добавих отново в секция "Моите компютри" . Но сега, когато опитам да се свържа с този компютър, винаги ми изисква парола, като паролата често се сменя. Питането е, как да направя така, че да се свързвам с компютъра автоматично без да вписвам парола. С последна версия на програмата съм . Windows 7 Home Premium ОС. Прикачвам снимка.

t v.jpg

В "Екстрасите" сложи отметка да се стартира автоматично със системата, би трябвало да се покаже прозорец с избор на парола, ако не тя се конфигурира в "секюрити-то" от същото меню.

Махни компютъра от акаунта и го добави пак, би трябвало да те пита за парола за автоматичен логин.

Не би трябвало да имаш проблем.

Мисля , че не става и аз много пъти съм се ровил в настройките да видя . Всеки път когато искаш да влезеш отдалечено ти иска парола и тя всеки път се сменя . Даже един път се смени и ID

На 2. комп въведи в Extra->Options->Security->Personal password(for unattended access) въведи в двете полета еднаква парола и потвърди.

Сега на 1. комп в панела Computers щракни с десен бутон по името на 2. комп, после горе вдясно щракни на зъбното колело горе вдясно и избери Properties. В новото прозорче в полето Password въведи паролата. Потвърди с ОК

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отговорите, утре ще пробвам предложенията , че днес нямам достъп до компютрите.

Teamviewer беше дотук, вече си искат по 519 евра за лиценз. В демо версия е почти невъзможно да се работи. Прекъсва връзката и пише че времето ти е изтекло. Търси се алтернатива! :)

При инсталирането избра ли Free версия?

Деинсталирай програмата, почисти папката:

%AppData%\TeamViewer

и регистри:

изтрий

hkcu/software/teamviewer

и

hklm/software/teamviewer

Смени мак адреса на мрежовата карта. Рестартирай и инсталирай безплатната версия Personal Use.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Направо  го инсталирах на друг компютър, държи ме по няколко минути, прекъсва ме и ми излиза съобщение че ще бъда допуснат обикновеннно след няколко минути. Ultra VNC не работи на клиентската машина ако не е с XP.  Ще вдигна версията , ако стане ще пиша.

Редактирано от georgie (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.