Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Атмосферен анализатор на газова печка.

Featured Replies

Здравейте.

Някой знае ли ,как мога да настроя този кислороден анализатор ,защото печката гасне сама след 30 минутно ползване.

Тоест този атмосферен анализатор играе роля на защита ,когато намалее кислорода в помещението,който е необходим за поддържането на огъня и изключва печката.

Дали изобщо може да се настрой в домашни условия, та дори и да се премахне ,че тези 30 минути са прекалено малко .

Помещението в което я ползвам е малко ,но преди да закупя тази печка ,пак ползвах газова ,която си работеше без никакви проблеми по 3/4 часа .

ХМ...........това вероятно е направено с цел защита ,мислил ли си за варианта с вентилация която да вкарва свеж въздух отвън .

• Автор

Точно с тази цел е направено ( защита ) но ,както споменах ,ползвах пак газова печка,която си работеше по 3 часа преди да изгасне .

Ходих и до един майстор .Питах го дали не може да се увеличи този анализатор да действа по късно ,той ми каза ,че нищо не може да се направи

на което останах доста учуден ,може и да не му се занимаваше .Всичките ми усиля да намеря някаква информация в нета ,как ,какво и тн ,

ударят на камък,просто никаква информация за този така наречен  кислороден анализатор .

По-добре е да не се опитваш да го променяш, помисли как да вкарваш свеж въздух в помещението.Този анализатор е с цел защита,а с газта шега не бива.

• Автор

Как да го мисля ,то казват да отвориш да влезе свеж въздух .Е отварям за 5 минути и стаята изстива тотално и вътре две бели мечки и вълк :) 

Варианта с цветя или някаква зеления ,знам ,че е екстравагантно решение ма може да се опита.Газта за да гори и трябва кислород ,а при горенето се отделя влага

• Автор

Няма как да стане това с цветята. Този анализатор е голям недостатък ,вместо предимство .Е то бива защита ама чак пък толко,но както и да е , ще се търси някакъв вариант да побългаряваме печката .

За това си е най-добре електрическата. Няма как да гръмне и да срути жилището.

• Автор

То добре електриката ,но съм в Кипър и ,като дойде сметка за ток 200 евра и се изприщваш :wink12:

• Автор

Климатици има ,но са големички ,най малкия е 12 BTU ,а и не са първа младост :) 

Живея под наем  ,няма как да влагам средства в нови ,като и аз самият не зная , дали след 2/3/4/5 месеца няма да съм в друга квартира. .

Винаги можеш да се разбереш за сметка на наема. И за 300 - 400 евро можеш да си вземеш съвсем прилична 12 (нов). И не е голям. освен ако не живееш в помещение с квадратурата на баня/кенеф. А разликата от 9 до 12 е примерно 40 евро - не си заслужава, а и ще имаш запас - не знам има ли топлоизолация.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.