Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 7/8.1

Featured Replies

Здравейте маняци :) имам един странен проблем ... нека първо да започна от самото начало... едно приятелче ме помоли ако може да му сложа нов win и преди това да изчистя от вируси и т.н ... абсолютно цял ден съм си играл отделно да оправям да излизат и latest updates за да може да се покаже update to win 10 .. към 4 сутринта вече всичко е готово и трябва само да се ресне лаптопа за да продължи инсталацията към уин 10 обаче излиза син екран и пише "Your pc need to be repaired" проблем с буут еди какво си ... може би до 5-6 съм стоял да слагам win 8.1 и всичко ок ...не помня точно кой release беше и не искам да правя реклама,но след като свалих drivers и т.н видях,че имам много странни процеси ...от сорта на rat/backdoor дори и да се махат пак се пускат ... реших да сложа уин 7 (забравих да кажа,че става въпрос за 64 бита ) стигам вече до инсталацията на 71% и излиза error не запомних точно за какво беше,но предполагам нещо с corrupted files не ми се занимаваше честно казано и реших пак да сложа win 8.1 (тоест старият който го бях инсталирал) 71% пак същият проблем ... някакви идеи от какво може да го причинява ? 

• Автор

Не..момчето го ползва само за разни игри и  т.н съмнява ме да е от windows ... все пак точно на него бях направил фреш инсталация без никакъв проблем.

Редактирано от Pythongrammer (преглед на промените)

Закачи хард диска на друг компютър и провери дали е читав. Mоже да се тества в програмата HD tunes. Ако нямаш възможност диска да се закачи за друг компютър може да си направиш Bootable диск на Hiren CD пакета, да го заредиш и от там да тестваш дали хард диска е ок.

Ако хард диска е повреден се сменя с нов.

• Автор

Благодаря ви за бързият отговор :) ще го опитам съвсем скоро време и ще напиша резултатите 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.