Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реплика нa Iphone 6

Featured Replies

Какво ще кажете за тази имитация. Знам че няма да екато оригиналния, но все пак много харесвам визията на този телефон и поради тази причина искам да го купя. А дали тия в olx са с реални параметри. Понеже не разбирам ного от тези неща може ли да ми препоръчате някоя реплика. В olx пишат че са с ios 8 дали това е възможно.

Редактирано от hakera95 (преглед на промените)

преди 1 минута, hakera95 написа:

Какво ще кажете за тази имитация. Знам че няма да екато оригиналния, но все пак много харесвам визията на този телефон и поради тази причина искам да го купя. А дали тия в olx са с реални параметри. Понеже не разбирам ного от тези неща може ли да ми препоръчате някоя реплика. В olx пишат че са с ios 8 дали това е възможно.

Ако е реплика няма как да е с iOS. И по-добре се насочете към нормален телефон, просто забравете за репликите

• Автор

Аз не очаквам кой знае какво все пак е реплика. То аз и сега съм с китайски (Lenovo) който забива понякога но съм доволен за парите

За 2 години Feiteng  репликата на Samsung SIII е крашнал само веднъж и то по моя вина. :)

• Автор
преди 47 минути, ExaFlop написа:

За 2 години Feiteng  репликата на Samsung SIII е крашнал само веднъж и то по моя вина. :)

Аз не очаквам кой знае какво все пак е реплика. То аз и сега съм с китайски (Lenovo) който забива понякога но съм доволен за парите

Откъде го купи.

Всъщност и репликата на iphone 6 е с iOS 8 ( и не може да се обновява до 9 ) което мен доста ме изненада.Видях го в ръцете си и затова мога да потвърдя.

• Автор

Бях чел че е с андроид но направен така че да изглежда като iOS и използва услугите на гоогле, но гледах едно видио и там беше сус iOS. 

преди 4 минути, KoiAzLiWe написа:

Всъщност и репликата на iphone 6 е с iOS 8 ( и не може да се обновява до 9 ) което мен доста ме изненада.Видях го в ръцете си и затова мога да потвърдя.

Според теб как ти се струва репликата. Заслужава ли си парите. 

За малко го държах в ръцете си,но тоя които ми даде да го видя имаше и оригинала и репликата и ми ги показа за сравнение.Много за малко ги разгледах и нямам мнение иначе визуално е 1:1 даже на репликата има също IMEI на капака но сайта icloud казва,че е невалиден,явно само това не са докарали да има и работещ icloud в сървърът на Apple

Реплика на iPhone  с iOS !!! Човек да се смее ли или да плаче ? Много ми е интересно и иконата на AppStore какво ли зарежда !

• Автор

Във видиото ти искаше iPhone ID а ако напишеш *#05# в набиране ти излизаше иконката на Google play

• Автор

Какво ще кажете за този Good-iPhone. http://olx.bg/i2/ad/good-iphone-6s-android-4-2-bg-ezik-512-ram-16gb-rom-3g-wi-fi-ID5EqZV.html#:7cac4d1329#gallery

Според мен му е малка рам паметта и дали въобще ще работи това нещо. Много малко ми се виждат параметрите му

Не се занимавай с подобни ментаци. Пари на вятъра.

Купи си някой нов модел телефон с метално боди и си в джаза. Например Xiaomi Redmi Note 3/Meizu/HTC и др. 

Тази Xperia XA изглежда уникално като за бюджетен телефон. 

• Автор

Да така е но мен много ми харесва визията на iPhone 6. Поради нея точно изкам телефоно, но нямам пари за оригинален и затова гледам тези реплики. Може ли да си кажете мненията за тази реплика Goodiphone

Забрави репликите, визия не визия ще се чудиш като "TechRax" как да го строшиш после, само дето той оригинални троши... Потърси за малко пари Huawei P8 Lite или Lenovo P70 из OLX-а. Гледай да са с фактури и гаранции, че си е ***** от измамници. Ако вземеш LG G2 или Nexus 5 втора ръка ще забравиш изобщо за iPhone, специално с Nexus-а, въпреки че параметрите на G2 са по-добри.

• Автор

Ти имал ли си реплика, ако си имал кажи какви са им проблемите. И както казах аз го искам заради външния вид. На него ще играя игри не много тежки браузване и говорене. И питам дали ще забива когато го използвам за тези неща. Аз сега съм с Lenovo s580 и не очаквам да е по добро от него.

Виж това, ще останеш МНООООГО по-доволен от lenovo-то. 470 кинта ще ти излезе, но в другата тема за смартфон до 300 лева сме го обсъдили по-подробно, дори го сравних с топ флагманите на LG и Samsung ;) Специално за LG, писал съм за Snapdragon 808, който се слага в LG G4. А специално Xiaomi Redmi note 3 pro Prime, който ти предложих лично за мен е по-добре от iPhone 6, говоря за оригинален 6. Ако този, който ти предложих ти е скъп, погледни тези :

Цък

Цък

Цък

А специално от репликата на iPhone тези, които ти предложих ще са 10 пъти по-добре. Търговеца е легитимен, а параметрите и написаните неща там са напълно вярни. Ползваш гаранция, която е реална, въпреки че ще ти бавят телефона. Xiaomi е 4-тия производител на смартфони в света, така че бих ги сравнил с HTC, понеже използват подобни компоненти, а доста са сходни. Този, който първо ти предложих има същата камера като на Note 5.

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.