Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ! Проблем с инстал на win 7

Featured Replies

Здравейте, моля помагайте, че такова чудо не ми се беше случвало. Опитвам се да инсталирам win 7 на нов лаптоп lenovo P50-30 (не съм много сигурен точно за модела), та лаптопа е с някакъв Линукс. Намерих му миниатюрното копче, че да влезна ви BIOS - а да го наглася да бутва от СД-то. Бутвам си диска всичко точно започва да зарежда и още в началото като започва да се показва картинката на windows-а излиза един син екран с бели надписи на който ми пише нищо си че е спряло за да не направи някакви си щети. От биоса промених SATA Controler mode  от AHCI  на IDE но същата работа. След това направих настройките по default  и от буут мода ми изчезна HDD-то като вариант като остана сам СД и се появихя някакви си network 0 for Ipv4 и 6. Дадах Disable на Security boot  и общо взето пак същите ла**а не ми дава този син екран, но като направи първоначалното зареждане след като бутне СД-то и тръгне да се показва иконката на win  и да зарежда просто си забива с една червена лента в гойрния край на екрана. 

Моля Ви помагайте дайте някакви идеи как да го премина това, че да си инсталирам windows-a

П.П: Win-a който съм записал е http://***/banan?id=464701&hit=1&t=soft записан с nero както си трябва.

• Автор

ЕВАЛА! Аз се бласкам 2 часа и из нета ровех ама нищо не намерх, кой да предположи, че в сайта на леново и как пък ще нацеля един от тез два модела дето става този проблем :D. Много благодаря

На мен ми е лесно, 'щот' аз инсталирам направо от iso файл и не търся да правя флашки, C/DVD-та

:)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Е да съгласен съм, ама като виждам за пръв път линукс си карам по начина който ми е най ясен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.