Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с windows 8

Featured Replies

Проблема е че от 2 часа се актуализира и не мърда от " инсталиране на актуализация 32от34", а обикновено става за 10/20 минути. Пише следното: Не изключвайте компютъра до приключване на тази операция. Инсталиране на актуализация 32от34

преди 2 минути, Sofia Savova написа:

Проблема е че от 2 часа се актуализира и не мърда от " инсталиране на актуализация 32от34", а обикновено става за 10/20 минути. Пише следното: Не изключвайте компютъра до приключване на тази операция. Инсталиране на актуализация 32от34

Не го пипайте, изчакайте още

Най-вероятно в мометна инсталира актуализзция за .Net Framework - те са много времеемки.

Както каза cap не пипайте машината, докато не завърши.

Защо да не пипа? 

Рестартирай  и ще тръгне инсталацията и на мен така ми прави.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор

а проблем ли е че преди малко се изключи лаптопа защото му падна батерията? Като го включих пак си показа инсталирането..?

Редактирано от Sofia Savova (преглед на промените)

Току що, capnemo написа:

При толкова много ъпдейти е възможно. Изчакайте поне още час

При мен  ,ако се свалило 40 процента от обновлението  и изключа компа и после пак го включа започва пак от 40 процента.Понякога иска и рестарт ,за да тръгне инсталацията.

• Автор
преди 3 минути, acnekt написа:

Защо да не пипа? 

Рестартирай  и ще тръгне инсталацията и на мен така ми прави.

Няма от къде да рестартирам. Само син екран с надпис за актуализацията има

Току що, Sofia Savova написа:

ALT+CTRL+DEL

Щом се е изключил си го включете от бутона за включване на лаптопа.

• Автор
преди 2 минути, ExaFlop написа:

Щом се е изключил си го включете от бутона за включване на лаптопа.

Естествено, включил съм го веднага щом се изключи.

И не ще да се включва ли? Ако не теглим с ченгел данни ще ни е по-лесно и ще се реши проблемът по-бързо.

• Автор
преди 2 минути, ExaFlop написа:

И не ще да се включва ли? Ако не теглим с ченгел данни ще ни е по-лесно и ще се реши проблемът по-бързо.

Нещо не мога ти разбера логиката. Лаптопа е включен и все още чакам. А това с таск-а не се пуска. Капиш? Това което знам съм написал друго няма.

преди 15 минути, Sofia Savova написа:

Не се пуска.

Сори, аз съм изпаднал в заблуждение от този пост. За изключване - от бутона на лаптопа за изключване.

Индикаторът за твърдия диск сетвали от време на време или постоянно?

Ако повече от 5 минути не мигва - изключвате, включвате и актуализациите ще продължат след известни подготовки.

преди 31 минути, Sofia Savova написа:

а проблем ли е че преди малко се изключи лаптопа защото му падна батерията? Като го включих пак си показа инсталирането..?

По-скоро се е приспал/хибернирал, а не изключил. И ти не си го включил, а събудил.

• Автор
преди 4 минути, ExaFlop написа:

Сори, аз съм изпаднал в заблуждение от този пост. За изключване - от бутона на лаптопа за изключване.

Индикаторът за твърдия диск сетвали от време на време или постоянно?

Ако повече от 5 минути не мигва - изключвате, включвате и актуализациите ще продължат след известни подготовки.

няма проблем. По темата:

едното свети в син цвят-че е включен лаптопа, другото е зарядното а след него премига в син цвят а след него свети друго в червено постоянно.

преди 37 минути, Sofia Savova написа:

Искаш да кажеш, че не си на този екран win8-update-windows-6.png  ,  а на installing_update_3_of_2_wtf.jpg?437f41   или подобен.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 3 минути, Sofia Savova написа:

едното свети в син цвят-че е включен лаптопа, другото е зарядното а след него премига в син цвят а след него свети друго в червено постоянно.

Интересува ме този, който е с картинка за твърд диск.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

Искаш да кажеш, че не си на този екран win8-update-windows-6.png  ,  а на installing_update_3_of_2_wtf.jpg?437f41   или подобен.

ето снимах го да добавя само че бара за зареждане се върти

преди 1 минута, ExaFlop написа:
преди 4 минути, Sofia Savova написа:

Интересува ме този, който е с картинка за твърд диск.

Този дето мига трябва да е на харда.

Току що, Sofia Savova написа:
преди 3 минути, Sofia Savova написа:

ето снимах го да добавя само че бара за зареждане се върти

http://prikachi.com/images.php?images/957/8682957s.jpg

Е те тва е същинското ъдейтване - демек инсталиране и влизане в сила на обновленията. Щото другото е само изтегляне на инфото и подготовка. То си го и пише де - "Уиндоус трябва да се рестартира, за да могат новите неща да влязат в сила"

• Автор
преди 4 минути, jhoro написа:

Е те тва е същинското ъдейтване - демек инсталиране и влизане в сила на обновленията. Щото другото е само изтегляне на инфото и подготовка. То си го и пише де - "Уиндоус трябва да се рестартира, за да могат новите неща да влязат в сила"

не знам чакам цял ден... Пише да не изключвам докато не свърши актуализацията на снимката се вижда... А колкото до въпроса с харда и мигането да това е И мига проверих и съм сигурен че е харда

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.