Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на донгъл към СМАРТ ТВ

Featured Replies

Предполагам че не става но да попитам:

-ТВто ми е смарт но с ви-фи готовност/ и тъй като има само един УСБ и 3 hdmi входа- А МИ ТРЯБВАТ два/три УСБ-----2  за безжична клавиатура-флашка с филми/нета ще го докарам с ЛАН кабел/-или 3 за донгъл-безжична клавиатура-флашка с филми и Въпроса ми е следният:

---може ли да ползвам с преходник hdmi тъм УСБ трите входа hdmi kato USB портове за горенаписаните- безжична клавиатура-флашка с филм-донгъл? Благодаря!

преди 31 минути, Иван Гошев написа:

-ТВто ми е смарт но с ви-фи готовност/ и тъй като има само един УСБ и 3 hdmi входа- А МИ ТРЯБВАТ два/три УСБ-----2  за безжична клавиатура-флашка с филми/нета ще го докарам с ЛАН кабел/-или 3 за донгъл-безжична клавиатура-флашка с филми и Въпроса ми е следният:

---може ли да ползвам с преходник hdmi тъм УСБ трите входа hdmi kato USB портове за горенаписаните- безжична клавиатура-флашка с филм-донгъл? Благодаря!

Това от HDMI към USB е невъзможно. Може би има шанс за USB Hub.

И защо не закачиш един 5-портов USB Hub с допълнително захранване?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

P60319-164728.thumb.jpg.507710939c33987c

в заложената инструкция  в подменюто на самият ТВ пише че усб хъбове не се поддържат 

-затова питам hdmi whodowete dali ne mogat da se polzwat kato usb whodowe

Щом не е възможно тогава се замислете за един Android TV Box

Който по функционалност "бие" Smart Tv.

Добавяте една Air Mouse мишка и сте в джаза.

преди 2 часа, Иван Гошев написа:

Забрави! Мисия невъзможна! И USB хъб няма да стане.

• Автор

ОК-Нета ще го докарам до ТВто с ЛАН кабел -------дали с УСБ Хъб мога да свържа флашка с филми и блутута на безжичната клавиатура  и да функционират и двата като с Хъба са обединени е един вход?

преди 10 часа, Иван Гошев написа:

ОК-Нета ще го докарам до ТВто с ЛАН кабел -------дали с УСБ Хъб мога да свържа флашка с филми и блутута на безжичната клавиатура  и да функционират и двата като с Хъба са обединени е един вход?

Единственият начин да разбереш е като пробваш. Ако не стане ти остава варианта да си закачиш клавиатурата на USB, а филмите да ги стриймваш през мрежата.

• Автор

ОК-благодаря за съвета-сега ще пробвам комбинацията от нет по ЛАН кабел и флашка/филми и безжична клавиатура от УСБ хъб -като не стане и тоя вариант ще пробвам.http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=67_68&products_id=727 тази гат ще взема,като не става ще я изхвърля ;) 

преди 1 час, Иван Гошев написа:

ОК-благодаря за съвета-сега ще пробвам комбинацията от нет по ЛАН кабел и флашка/филми и безжична клавиатура от УСБ хъб -като не стане и тоя вариант ще пробвам.http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=67_68&products_id=727 тази гат ще взема,като не става ще я изхвърля ;) 

С хъб няма да стане! Аз не съм и чувал за смарт-тв, което да поддържа включване на USB хъб, още повече пък такъв нисък клас. Разбира се, нищо не ти пречи да опиташ, но резултата ти го пише и в книжката, какъв ще е. ;)

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Моя телевизор има две USBта но не ги ползвам.

Пуснал съм нет по лан кабел а филми и друго съдържание пускам от евтин китайски таблет, обикновено споделям безжично в домашната мрежа.

Ако филма е по голям (по-добро качество) или нещо се "закучат" субтитрите ползвам мини HDMI към HDMI с 5 метров кабел.

Не виждам смисъл от клавиатура и мишка, смарт телевизора не става за браузване не става за вайбър и скайп супер неудобно е. Много по лесно ми е да споделя музика,филм и т.н от таблета или телефона.

Мога да ползвам таблета като клавиатура и мишка а телевизора като дисплей но ....... неудобно е

• Автор

Ок-проба-грешка ;) ----накрая /лаптопа ми е до ТВто/ ще мушна  HDMI кабел лаптоп-ТВ и с дистанционната клавиатура ще го подкарам от лаптопа,ама дали този китук става и за монитор-по малкият му брат джареше безпроблем/малко увеличаваще мащаба де ;) /

преди 37 минути, Иван Гошев написа:

Ок-проба-грешка ;) ----накрая /лаптопа ми е до ТВто/ ще мушна  HDMI кабел лаптоп-ТВ и с дистанционната клавиатура ще го подкарам от лаптопа,ама дали този китук става и за монитор-по малкият му брат джареше безпроблем/малко увеличаваще мащаба де ;) /

Става. От менюто на телевизора избираш порта с надпис  HDMI.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.