Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвърите

Featured Replies

Здравейте! Днес ми дойде PC-то с инсталиран Windows 10. Свалих си някои от любимите игри и никоя от тях не се стартира правилно. Не знам дали проблема е в драйвърите или нещо от windows-a. Като се опитах да пусна WoT ми изписваше d3dx9 dll is missing, на една друга игра даваше 0xc00007b и xinput1_3.dll is missing from your computer... предполагам и други miss-ове ще се появят. Също така имам и проблеми с разпознаването на аудио устройства, включени в предния панел (front panel). Чакам вашите идеи :)

• Автор

AsRock H110M-HDV

intel Core i3-6100, Box

8GB Kingston 2133

MSI GTX 960

XFX TS 430W

Zalman Z1 USB 3.0 Case

Редактирано от NoPainNoGain
Операционната мисля си, че е оригинален уиндоуса (преглед на промените)

• Автор

Проблемът е решен след като си изтеглих най-новите драйвъри за видеокартата + DirectX 12

• Автор

ами то с моя нет, ако можех и по-рано щях да напиша иначе, човекът който ми направи пс-то ми препоръча и твоите неща да направя, които постна но първо ъпдейтнах драйвърите и останалото се обезсмисли ;) благодаря

• Автор

Момчета нали казах че имам проблем със звука... Ами днес май стана по-зле. Вчера отворих Device manager->Sound,video and game controllers и помня, че имах  Realtek HD Audio и Nvidia HD Audio. И се опитах чрез реалтека да си пусна слушалките в предния панел но не стана. И оставих проблема да го оправя днес. Но сега виждам че на мястото на Realtek-a стои HD Audio Device. Имам включени 3 устройства: колони и микрофон (включени отзад) и слушалките (отпред). Вчера ги разпознаваше и 3те а днес ми показва че имам още едни колони на мястото на слушалките. Трудно е за обяснение ето скрийншот.

Audio.png

А като напиша в търсачката Realtek излиза ама не ми дава да го отворя. И в контролния панел в хардуер и звук го има ама и там не работи?!?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.