Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забавяне с Windows 10

Featured Replies

Здравейте, от както минах на Windows 10 имам забаване в компютъра-преди играех всякакви игри без никакъв проблем, но сега вече ми забива много, дори и LoL. Ако може някой да ми помогне. Процесор: Intel Core i3  RAM:8 GB DDR3 1600MHz      Видео карта: SAPPHIRE Radeon R9 270x 2GB         HDD:WD 1TB                        Благодара предварително :)  

Инсталирайте си всички драйвери.Тия,дето са в сайта на производителя на дъното.За видеото от неговият сайт.

Успех.

п.п.Някои световни производители на маркова техника от сорта на Делл,ХП,и други все още препоръчват на своите потребители да не минават на Уиндоус 10.Сигурно има защо.....

Аз все още си ползвам 8.1 и изобщо не се замислям за 10-ка ,макар че поне на пръв поглед голяма разлика няма ,но много мой познати с по-слаби конфигурации от гореспоменатата дават отлични отзиви за Windows 10 повечето ,от които са скочили на него от 7-ца. 
До сега точно обратния на вашия отзив съм чувал за 10-ката. Според мен имате някакъв проблем с драйверите. 

Просто уиндолс 10 е не доизмислен още и нестабилен. До тук поне 4 пъти съм опитвал да инсталирам десятката на доста мощен компютър и не е като да не знам как се инсталира уиндолс и се правят драйвъри... бас лова че ако си отвориш таск менеджъра рамта и диска ще ги видиш да работят на 100%. Пробвал съм различни версий на системата заради directx-a понеже съм геймър, но уви...  стой си с win8.1 това е най-добрият уиндолс за гейминг все още!

Windows 10 е keylogger, както и spyware, така че не виждам причина за неговото инсталиране....

преди 3 минути, Viiipeer написа:

Windows 10 е keylogger, както и spyware, така че не виждам причина за неговото инсталиране....

Това си е твое мнение и няма нищо общо с темата! Има си тема за почесване на клавиатури за Windows 10.

Току що, ExaFlop написа:

Това си е твое мнение и няма нищо общо с темата! Има си тема за почесване на клавиатури за Windows 10.

Това, че на теб не ти харесва истината за Windows 10, и че не си съгласен с нея, не означава че не съм прав. Просто казвам на автора, че няма какво да губи.

преди 3 часа, Viiipeer написа:

Това, че на теб не ти харесва истината за Windows 10, и че не си съгласен с нея, не означава че не съм прав. Просто казвам на автора, че няма какво да губи.

Това, че ти не си прочел официално посочените данни и степени на събиране на информация от операционната система, не означава че си прав.

В общи линии според мен котката не е толкова черна колкото изглежда - слагаш настройката за Diagnostic and Usage data на Basic и така Майкрософт получава минималната необходима информация.

Ето линк коя настройка каква точно телеметрия изпраща: https://technet.microsoft.com/en-us/library/mt577208(v=vs.85).aspx#BKMK_MoreUTC - Basic нивото е достатъчно рестриктивно.

преди 19 часа, onogondur написа:

п.п.Някои световни производители на маркова техника от сорта на Делл,ХП,и други все още препоръчват на своите потребители да не минават на Уиндоус 10.Сигурно има защо.....

Или нямат готовност с драйвърна поддръжка...

преди 26 минути, toc написа:

Това, че ти не си прочел официално посочените данни и степени на събиране на информация от операционната система, не означава че си прав.

В общи линии според мен котката не е толкова черна колкото изглежда - слагаш настройката за Diagnostic and Usage data на Basic и така Майкрософт получава минималната необходима информация.

Ето линк коя настройка каква точно телеметрия изпраща: https://technet.microsoft.com/en-us/library/mt577208(v=vs.85).aspx#BKMK_MoreUTC - Basic нивото е достатъчно рестриктивно.

Винаги ще се намерят хора да казват на черното бяло.... И ти си мислиш че като си сетнеш тези настройски и си вече ок...

преди 3 часа, toc написа:

Интересно, е дали за тези които не използват Enterprise - когато зададат стойност "0" в регистрито - ще сетнат телеметрията на ниво Security само? Или просто ще се игнорира нанесената стойност?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.