Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов телефон до 300 лева.

Featured Replies

Знам , че бюджета е крайно малък , но това е ...  За сега гледам телефоните Леново А7000 и Леново P1M . Кой от двата е по-добър? Ще се ползва главно за интернет (фейсбук,слушане на музика , месинджър и т.н..)  и леко играене на някоя друга отбиваща времето игра .  Главно ми се иска възможно най-малко да забива телефона . Оферти втора ръка също мога да погледна стига да намеря някоя добра такава (може да ми предложите нещо ако ваш познат продава .. ) 

Nexus 5 втора ръка, най-доброто, което мога да ти предложа, мога да ти помогна при тестовете. ( Два такива продадох вече) Няма никакви забивания-пробвано е. С игрите също се справя доста добре, но не изкарва цял ден ако играеш. По-добър вариант от А7000 и P1M според мен е Motorola Moto G 3, Lenovo P70, Meizu M2, A7000 сигурно става, но батерията му е малка, а телефона е 5.5, а резолюцията му не е особено висока- 720p, на всичките изброени е толкова, но са по-малки.

Този ще е нещо уникално за малко пари и всеки момент ще изпълзи на нашия пазар под 300 лева според мен. Родните търговци вече очакват доставки Vibe K5 и K5 Plus са също много добри предложения, двата телефона също се очаква скоро да се появят и у нас. Ако смяташ, че не ти е проблем поръчка от Китай, вземи си Xiaomi Redmi 3, най-добрия според мен от всичките изброени.

преди 8 часа, Монката написа:

Nexus 5 втора ръка, най-доброто, което мога да ти предложа, мога да ти помогна при тестовете. ( Два такива продадох вече) Няма никакви забивания-пробвано е. С игрите също се справя доста добре, но не изкарва цял ден ако играеш. По-добър вариант от А7000 и P1M според мен е Motorola Moto G 3, Lenovo P70, Meizu M2, A7000 сигурно става, но батерията му е малка, а телефона е 5.5, а резолюцията му не е особено висока- 720p, на всичките изброени е толкова, но са по-малки.

Този ще е нещо уникално за малко пари и всеки момент ще изпълзи на нашия пазар под 300 лева според мен. Родните търговци вече очакват доставки Vibe K5 и K5 Plus са също много добри предложения, двата телефона също се очаква скоро да се появят и у нас. Ако смяташ, че не ти е проблем поръчка от Китай, вземи си Xiaomi Redmi 3, най-добрия според мен от всичките изброени.

Мани ги тея Lenovo. По-грозни телефони не съм виждал, хареса ми само Lenovo Vibe X2. 

на 20.03.2016 г. at 5:32, batista2443 написа:

Оферти втора ръка също мога да погледна стига да намеря някоя добра такава (може да ми предложите нещо ако ваш познат продава .. ) 

Аз имам един излишен Xiaomi Redmi Note http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php 8 ядра, 2gb ram,8 gb rom Ако те интересува пиши на лични.

преди 3 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Аз имам един излишен Xiaomi Redmi Note http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note-6217.php 8 ядра, 2gb ram,8 gb rom Ако те интересува пиши на лични.

Ако смяташ да му го дадеш за 300лв... Ужас! Имам Redmi Note 2 и го взех за 290 (с мита и прочия). Иначе телефон втора ръка никога не бих си взел. Просто не се знае батерията колко е мъчена, дали нещо не е бил ремонтиран и да не се знае колко време ще живее още и т.н. Ако на човека не му е проблем да пазарува от Aliexpress, му препоръчвам Xiaomi Redmi Note 2/ Redmi note 3 или да изчака Doogee F7, който трябва да излезе до края на месеца. Meizu M2 Note също е много добра покупка (съквартиранта има такъв)

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

" Този ще е нещо уникално за малко пари и всеки момент ще изпълзи на нашия пазар под 300 лева според мен. " УНИКАЛНИ телефони за под 300 лева няма приятел. Няма и малко за над 300 лева. 

преди 1 час, Just Human.. написа:

преди 1 час, Just Human.. написа:

Ако смяташ да му го дадеш за 300лв... Ужас! Имам Redmi Note 2 и го взех за 290 (с мита и прочия). Иначе телефон втора ръка никога не бих си взел. Просто не се знае батерията колко е мъчена, дали нещо не е бил ремонтиран и да не се знае колко време ще живее още и т.н. Ако на човека не му е проблем да пазарува от Aliexpress, му препоръчвам Xiaomi Redmi Note 2/ Redmi note 3 или да изчака Doogee F7, който трябва да излезе до края на месеца. Meizu M2 Note също е много добра покупка (съквартиранта има такъв)

Уфф пиша от таблет и се получи някакъв двоен цитат. Ако го интересува ще ми пише на лично и ще се разберем за цена, естествено че няма да е 300.

И аз не бих взел апарат втора ръка.

А редми 2 се намираше по едно време и за 120 евро но с доставка и няколко калъфчета, протектори и т.н цената отива към 150евро.

Аз от около месец имам Redmi 3 и съм мнооого доволен .... батерията държи 5-6 дни до сега не е забивал нито веднъж.

• Автор

Предпочитам да си го взема някъде от български сайт или магазин . Попитах в един магазин за новия Леново Лемон 3 нямали дата кога ще получат и ще го пуснат в продажба . Redmi 3 -то дали мога да го намеря някъде по България 

Погледни за Huawei P8 Lite.

Много готино телефонче, аз съм с такова от месец и нещо, ако не и два и съм доволен. Намерих го с 1 год. и 11 мес. остатъчна гаранция, без никакви забележки и тн. за парите които ти търсиш, дори в момента има същия за 250 лв. - пак с много време оставаща гаранция.

До сега не ми е забивал нито веднъж, прави 4 часа и нещо с включен екран, очакват се ъпдейти до 6.0 MM, 13MPx камера - добри снимки прави, 16gb-товата версия с възможност за слагане на още памет (ако не използваш 2 карти сим карти). За парите си е доста добро попадение и ако не се ръчка толкова много и се оптимизира - цял ден ще слугува, въпреки че не е от телефоните с най-добри батерии (откъм капацитет)!

Държа да спомена, че телефона няма никакви бъгове. В стоковата версия с която идва (B170) имаше бъг с double-tap-а, но с ръчния (официален; от Huawei) ъпдейт до B190 (при ALE-L21) проблема е изцяло коригиран.

Току що, * СТЕФАН * написа:

" Този ще е нещо уникално за малко пари и всеки момент ще изпълзи на нашия пазар под 300 лева според мен. " УНИКАЛНИ телефони за под 300 лева няма приятел. Няма и малко за над 300 лева. 

За 110 евро Price Group съм ДООООООСТА изненадан, досега телефон с такива параметри не е излизал за такива пари, а Redmi 3 пасти да яде пред това Леново ;) Само батерията му е по-голяма. FHD дисплей при леновото, а струва по-малко пари. Redmi 3 е другия добър вариант ако не ти се чака, P8 Lite го забрави, екрана е отвратителен, грозни цветове, интерфейс, меко стъкло...

Редактирано от Монката (преглед на промените)

Не знам как разбра, че екрана е отвратителен като е 720, а почти по нищо не отстъпва на 1080. А за стъклото - без коментар.

П.п.: Иначе от Aliexpress като препоръчвате трябва да се уточни, че при евентуален проблем много малък процент от продавачите, ако са останали въобще такива ще се наеме да връща обратно продукта, да го поправя и тн.

А като конкретизиране за Xiaomi - хубаво, ама само като вляза в форума предназначен за андроид устройства и в него раздел - от 10 теми - 7 са с проблеми, което не говори много добре. Иначе хардуерно чарковете са добри.

Редактирано от Sc0user (преглед на промените)

Факт, екрана на Lenovo P70 го виждам по-добре, също и този на Sony M4 Aqua е доста гаден... Не всичко е до резолюцията.

Колкото до Xiaomi-добри са определено, но лично бих предпочел Lenovo Lemon 3.

Не знам защо, ама лично на мен ЛеСТАРО-то ми е нещо като Айфона - на външност антипатичен и с грозен дизайн (повечето модели; лично мнение).

Познавам няколко човека с различни модели и при всичките батерията не е на ниво. Онзи ден дори разцъквах едно и както беше на 30% угасна. При въпрос защо е угаснал ми се отговори, че това е бил редовен номер и проблема идва от батерията. Повече не можа и да се пусне. Всичко това разбира се зависи и от настройките, които са му заложени, но като цяло не тая добро впечатление към тази марка.

Проблеми с батерията при леново не съм видял, взех за майка ми преди няколко месеца Yoga tab 3, 8 инчовия, батерията кара по една седмица с по един час цъкане на ден, батерията няма мърдане, а баща ми си взе P70 и с постоянно говорене, максимална яркост постоянно, включени 3G, Wi-Fi, локации, каквото се сетиш !!! По 3 дена кара телефона, ползва се Viber и GPS доста често.

Дефектни бройки или с умрели батерии от ползване има и при Samsung, HTC, Apple, Sony, LG, Huawei, Xiaomi или който и да било, просто им идва времето след определен брой цикли или зареждания.

преди 8 минути, Sc0user написа:

П.п.: Иначе от Aliexpress като препоръчвате трябва да се уточни, че при евентуален проблем много малък процент от продавачите, ако са останали въобще такива ще се наеме да връща обратно продукта, да го поправя и тн.

А като конкретизиране за Xiaomi - хубаво, ама само като вляза в форума предназначен за андроид устройства и в него раздел - от 10 теми - 7 са с проблеми, което не говори много добре. Иначе хардуерно чарковете са добри.

За али експрес има читави търговци който дават гаранция и я спазват.

За XIaomi ако си със стабилна версия на MIUI няма проблем. Проблема със софтуера идва от гадните омазани ромове инсталирани от онлайн търговците. Марката е предназначена за азиатския пазар затова няма гугълските приложения и т.н. Търговците инсталират някакъв си техен ром обикновено някоя нечувана бета която има български и кирилица но седят и половината китайски приложения нестабилна е забива аба ужас.

Това е и причината Xiaomi да заключат бутлоудъра това пък ни ограничава от към избор на ром и ...............

Монката не вярвай на тези статии то и редми 3 трябваше да е 100 долара но реално с транспорта излиза около 150 евро.

Лимона го намерих в няколко сайта за около 200 долара.

При тази цена телефона е пак добре, но Redmi 3 е по-изгоден

Вземай  Huawei P8 Lite  в момента е на изплащане без оскъпяване в Технополиса 6*61лв. 2 години гаранция,в андроид форума много добри отзиви само.АЗ утре ще вземам на жената.За 370лв е много добър избор,гаранцията е тука.Има го в продавалника и за 270лв нови ги пишат но от къде са купувани и колко гаранция имат просто заради 100лв не искам да се занимавам.Аз съм с Леново P1M  нямам никакви проблеми батерията е желязна и е по евтин  от Хуавея.Вече който си решиш .

Редактирано от SIMO70 (преглед на промените)

Моя както писах по-горе го взех за 290-300 с 1 год. и 11 мес. гаранция към Мтел.

Според мен за 370лв. има къде къде по-голям избор и по-добри телефончета.

Едно нещо, което пропускате за тоя Lemon на Lenovo :
Друга съществена разлика е, че XRedmi Redmi 3 поддържа актуалните и за нас мобилни мрежи, а Lenovo Lemon 3 само китайските. Но това засега няма особено значение, понеже и двата смартфона се продават само в Китай.

Вижте повече: https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80-107680.html

• Автор

Сега гледам в техното има  ASUS ZENFONE GO ZC500TG 8GB BK - за 279 лева . Изглежда примамлив и с добри параметри - Познат има такъв и ми каза без да се замислям да го купувам докато е на тая цена . Вие на какво мнение сте заслужава ли си и дали батерията няма да ме дъни в това да държи ден в горе долу интензивно ползване на телефона ?

Редактирано от batista2443 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.