Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с иконите на някой програми.

Featured Replies

• Автор

Информацията от харда е свалена моментално след като забелязах проблемите. Този хард диск все още го мъча, но няма никаква промяна. До колкото забелязах на Windows XP не ми дава някой програми да ги инсталирам а на  Win 7 програмите се инсталират работят нормално, но пък за сметка на това забива зверски много. Инсталирах nod32 със закупен ключ, но както казах забива много и антивиросната не може да си свърши работата.

Не съм сигурен но забиването може да се дължи и на видеото.

Преди години съм имал подобен случай.

Със 7 забиваше, замръзваше направо. С експи забиваше по малко. Смених му видеото с друго и проблема изчезна.

Бих препоръчал освен тестове на твърдият диск и тестове на RAM паметта.

Ако си сигурен че проблемът е в диска. Изтрий всички партишъни и ги създай наново с Gparted. Ако няма промяна един low level format.

Бих препоръчал да се провери поведението на компютъра и с Линукс дистрибуция.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Както казах харда съм го закачал на друго пц и същите проблеми. А видеото е вградено. Ще пробвам и тези варианти които си казал.

Aко се окаже проблема в твърдият диск, не подлежи на поправяне. Ще трябва да ползваш този диск като външен сторидж но няма да ти е полезен да стартираш ОС от него. В такъв случай бих ти препоръчал да го ползваш за сторидж на мултимедия но не и за важни докумвнти и лична мултимедия. Имам един изпуснат диск от няколко метра. Ползвам го за мултимедия. За друго не става.

Подхождал съм и по още един начин. Ако след инсталиране на ОС на този проблемен диск няма проблеми и си работи добре, но забие вече след като почваш да записваш данни в него, тогава можеш да му сложиш бялата мечка deep freeze standart или deep freezing standart, не си спомням точното име . Този Софтуер замразява ОС-а какго е и има положителен ефект и не позволява да се стигне до запис в проблемният сектор, ако стигне и забие един рестарт и все едно не се е случвало . 

Веднъж ми носиха един нетбук така през месец няколко пъти, не си смениха диска и им сложих онзи софтуер. И повече не е идвал.

Пренасочва се кеша на браузъра в рам паметта с рам диск опция. 

Не знам при теб дали ще сработи, зависи къде почват лошите ти сектори, възможно е при теб да няма положителен ефект.

• Автор

При мен няма лоши сектори на няколко пъти съм проверявал. Ако имаше лоши сектори щеше да ми е ясен проблема, но няма. И както казах забелязвам разлика на държене под windows xp и windows7. На единия уин не ми дава да инсалван някой програми а на другия ми дава, но после вече почва да забива.

Как тестваш диска? С какво тестваш диска? Едно от условията за успешен тест е дискът да е пълен с данни.

Ако тестваш почти празен диск и то с бърз тест, резултатите няма да са коректни.

• Автор

Харда е на 3 дяла Ц Д и Е в единия е самата ос в другите 2 диска имаше по 5 6гб филми тествах така на няколко пъти с регенератор-а и hdtune.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.