Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Windows Explorer Крашва

Featured Replies

Здравейте моля ви помогнете ми от днеска е този проблем , като отварям windows explorer минава 1-на минута и крашва въобще не става за ползване.Благодаря за вниманието

Дава ли някаква грешка при крашването? Този проблем при update ли се е получил или още в началото на инсталирането на Windows 10?

• Автор

НЕ ми дава грешка просто забива и се затваря само.Вчера май се update-ва нещо , но не обърнах внимание.Ако знаете точно кой update прави проблема

Problem.jpg

• Автор

Започва да става много страшно постоянно всички папки ми крашват от 3-то цъкване се оправят , ама и utorrent почна да ми прави проблеми , когато искам да изтегля нещо прозореца забива и се затваря само.Мисля че този update KB3140741 прави проблем , но не мога да го изтрия.Моля помайте защото става нетърпимо

• Автор

sadasd.png

От както сложих този update нещата тръгнаха на много зле.Четах в други форуми не съм единствения

преди 1 час, Валери123 написа:

От както сложих този update нещата тръгнаха на много зле.Четах в други форуми не съм единствения

Само дето тоя ъпдейт не е от вчера ами от 23-ти - нещо друго си направил вчера или днеска че да ти са скапят десетте прозореца.

Случайно да сте отваряли програми от непознат тип цифров сертификат смисъл като ви даде на изпълни там се появява един х в червено с предупреждение и след това като се отвори крашва explorer . Аз преди на Win  7на лаптопа имах такива проблеми и си направих нов профил :)

• Автор
преди 2 часа, ined написа:

Само дето тоя ъпдейт не е от вчера ами от 23-ти - нещо друго си направил вчера или днеска че да ти са скапят десетте прозореца.

Нищо не съм правил след 23-ти нищо.Не знам ще изчакам малко време пък може да се оправи.Най-смотаното е , че не мога да го uniinstall

преди 1 час, adersa написа:

Случайно да сте отваряли програми от непознат тип цифров сертификат смисъл като ви даде на изпълни там се появява един х в червено с предупреждение и след това като се отвори крашва explorer . Аз преди на Win  7на лаптопа имах такива проблеми и си направих нов профил :)

Честно казано нямам спомен.

Ако анулирам настройките на компютъра дали ще се оправи?

Редактирано от Валери123 (преглед на промените)

Като сте писали там не е редно тук да се дават предписания. Като сте постнали лог и след това промяна?

Как вървят тестовете на новата ОС. Май ви изправят пред предизвикателства всеки ден.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.