Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звук на нетбуук

Featured Replies

Здравейте! Първо искам да се извиня, ако темата е в грешен раздел. Не знаех как да ориентирам проблема си..като хардуерен или софтуерен.

Та става въпрос за "нетбуук" Packard Bell KAV60. Та мой роднина ми го даде, ако реша да го правя нещо. Мислех да го направя като музикална "станция", да го свържа към усилвател и да пускам музика навън. Той самият не е кой знае какво но за пускане на музика ще върши работа.

Проблема е такъв, че има проблеми със звука. И тук не мога да се ориентирам дали е проблем в звуковата карта или в следствие на драйвери или кодеци. Последните ги отписах. Направих чиста преинсталация на windows xp(това поддържа, пробвах и 7-ца ама не стана), инсталирани са всички драйвери, всички ъпдейти за xp до SP3 също, сложена е антивирусна(Quihoo не бави изобщо работата), сложени са кодеци от k-lite codec pack. Изобщо всичко що се отнася до софтуер мисля, че е сложено както трябва. Не ми се щеше да бърникам в частите, да не би да са задръстени с прах и т.н. преди да попитам тук горе-долу накъде се ориентира проблема.

При пускане на филми, музика(било то от браузъра или плеър) на моменти засича песента и се чува гадно "бръждене" сякаш лагва или забива..като при това няма никакви натоварващи процеси, дори самия плеър не натоварва изобщо. Вероятно е проблем в звуковата карта...

Не мисля, че е от версията на xp. Имам много стар настолен компютър, там музиката поне от плеъра си върви екстра без никакви проблеми. Четох много теми, имаше някакви предложения да се сложи windows 7 starter, но не съм запознат много с възможностите му..

Всичко друго върви добре. Разбира се пуснах и програми за чистене на ненужни файлове, дефрагментиране просто не виждам откъде идва проблема. Вярвам, че има хора изпитвали такъв проблем. Не мисля да го нося на поправка, няма смисъл, имам възможност да експериментирам и не е голяма загуба ако се прецака нещо..

Ето повече информация за спецификациите, ако имате нужда от друга просто кажете:

Процесор: Intel Atom CPU N270 1.60Ghz(2 CPUs)

Рам: приблизително 1гб(1014mb)

Видео карта: Intel GMA 950 224mb

Sound: Realtek HD Audio output.

ОС: Microsoft Windows Xp Professional Service Pack 3

Нормално е при браузър да ти лагва. Компютърчето е твърде слабо, за да може да се справи с изискванията в момента. Пробвай през AMP player mp3 файл как работи.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Нормално е при браузър да ти лагва. Компютърчето е твърде слабо, за да може да се справи с изискванията в момента. Пробвай през AMP player mp3 файл как работи.

Да за браузъра съм наясно..споменах го за стария компютър. А лаптопа, за който става дума го пробвам и на плеър ама същата работа. Сега си поиграх малко виждам, че ефекта избледнява леко, когато заглуша едната тонколона независимо дясната или лявата...когато са балансирани започва да прекъсва доста повече..

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

преди 10 минути, nterziev написа:

Да за браузъра съм наясно..споменах го за стария компютър. А лаптопа, за който става дума го пробвам и на плеър ама същата работа. Сега си поиграх малко виждам, че ефекта избледнява леко, когато заглуша едната тонколона независимо дясната или лявата...когато са балансирани започва да прекъсва доста повече..

Има външни звукови карти през usb нови на цена около 10-15лв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.