Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблеми при преинстлирането на XP

Featured Replies

Здравейте,

Имам проблем с преинсталирането на XP!Настройвам BIOS да зареди от CD-то,зарежда си и след надписа ,,Press any key'' натискам бутон от клавиатурата и всичко свършва до тук остава си черен екран и това си!!!

Помощ на какво се дължи това!Благодаря Ви предварително!

1.Записвачката

2.Самия диск

3.Хард диска едно от тях е 

Ами пробвай със друга записвачка или пробвай със друг диск и пак опитай Приятен Ден !

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

Провери батерията на дъното /3.0волта/ как е. Като падне се получава този проблем. Успех!

• Автор

Пробвах и с друго буутващо CD резултатът е същият!Има ли вероятност хард дискът да се прецакал?

Относно батерията на дъното ако е паднала под 3 волта е нужно да се подмени ли?

преди 8 минути, svs написа:

Пробвах и с друго буутващо CD резултатът е същият!Има ли вероятност хард дискът да се прецакал?

До сега имало ли е ОС на /компютъра,лаптопа/ !?

Каква е причината за преинсталиране?

Повечко подробности за хардуера, ще може ли !?

• Автор

Да имаше си XP!компютърът е настолен и не беше включван дълго време може би 4-5 месеца!След като го включих след този период постоянно се рестартираше сам още с зареждането на XP и това ме накара да предприема преинсталация!

Доста стара машина е !

преди 12 минути, svs написа:

Да имаше си XP!компютърът е настолен и не беше включван дълго време може би 4-5 месеца!След като го включих след този период постоянно се рестартираше сам още с зареждането на XP и това ме накара да предприема преинсталация!

Доста стара машина е !

Има ли начин да пробваш, дали ще ти зареди някое Live CD!

• Автор

Kакво ще рече това LiveCD ако може малко повече инфо за индианец като мен!

Запишете на диск като образ някой Линукс, например Slax и изберете първо буутващо устройство да е CD/DVD да видим дали ще зареди Линукса.

Сигурен ли сте, че ХР-то което е на диска е записано правилно, като образ?

преди 4 минути, svs написа:

Kакво ще рече това LiveCD ако може малко повече инфо за индианец като мен!

Обикновено се свързва със Linux.

Например това:

https://www.linuxmint.com/download.php

Изтегляш и записваш като бутваш диск!

• Автор

Да направих буутващо CD със SLAX и там проработи!Какво ще речче това къде е проблема?

След Slax пробвах отново буутващото CD s XP отново без успех!

преди 3 минути, svs написа:

Да направих буутващо CD със SLAX и там проработи!Какво ще речче това къде е проблема?

Явно ХР-то преди това не е било направено буутващо. Запишете нов диск като образ на ниска скорост.

Но преди това може да направите една проверка на харда с някоя програма от Hiren's BootCD 15.2

като HD Tune например, или в MiniXP в Хиренса пуснете проверка на дял С - chkdsk c: /x /f /r

• Автор

този буутваш диск съм го ползвал преди и работеше,взех и друг диск от приятел и той не иска!Относно тази програма която препоръчвате за проверка как да я стратирам като нищо не ми зарежда,извинявам се за глупавият въпрос!

преди 17 минути, svs написа:

този буутваш диск съм го ползвал преди и работеше,взех и друг диск от приятел и той не иска!Относно тази програма която препоръчвате за проверка как да я стратирам като нищо не ми зарежда,извинявам се за глупавият въпрос!

Записвате Hiren's BootCD 15.2

като образ, както записвате буутващ Уиндоус, стартирате от диска и избирате да зареди MiniXP там в инструментите има програми за диагностика на харда, но може да пуснете и проверка chkdsk и след това да опитате отново преинсталация

преди 3 часа, svs написа:

Да!!! Щом много време не е работил, сменеге батерията. .

преди 4 минути, gandy01 написа:

Да!!! Щом много време не е работил, сменеге батерията. .

И как точно влияе CMOS батерията за стартиране на инсталация от бутващ диск?

Защо си мисля, че нещо не му достига да зареди графичната среда на windows... Захранване може би. Все пак провери харда в какво състояние е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.