Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СЪВЕТ за подмяна на лаптоп HP

Featured Replies

Здравейте, ще ви помоля за съвет от осно следния въпрос.. Имам  лаптоп HP Probook 450: http://laptop.bg/archive/laptops-hp-Probook_450-hp_probook_450_E9Y44EA ,който обаче ми правеше поредица проблеми и сега е изгоряло дъното..Та от сервиза ми предлагат да го заменят с чисто нов: http://m.emag.bg/laptop-hp-probook-450-g2-dvu-jadren-broadwell-intel-core-i7-5500u-2-4-3-0ghz-15-6-39-62-cm-hd-led-display-amd-radeon-r5-m255-2gb-hdmi-8gb-1tb-hdd-2x-usb3-0-free-dos-2-06-kg-k9k77ea/pd/D0Q94MBBM/ Въпроса ми е дали новия ще е така добър като стария, тъй като откъм процесор не съм сигурен? Ще ви бъда много благодарен за отзивите!

Нещо не ми се връзват нещата. Хем казваш добър като стария, хем пък стария ти правил редица проблеми. Така или иначе вземай новия лаптоп. Ще имаш и удължена гаранция.

преди 5 минути, Иво Стоянов написа:

имах предвид чисто като производителност и характеристики.. извинявам се :ohmy: 

Ами ще работи.

преди 13 минути, Иво Стоянов написа:

и аз това гледам... затова се и чудя за офертата :)

Предполагам че става на въпрос за гаранционен сервиз? Ако не могат да го отремонтират и не могат да го подменят със същия модел имаш право да си искаш парите обратно за покупката. Предполагам че за същите пари може да се намери нещо по-добро. Но това са доста предположения....

Искай същата машина или такава със подобен хардуер :) или парите ако нямат.Проблема си е техен

преди 17 минути, Иво Стоянов написа:

laptop.bg, сервиза е stemo :)

И от сервиза ли ти предлагат този модел?...

Не се съгласявай. Искай друг, със същите параметри. Ако нямат, да ти издадат протокол за стария, че не подлежи на ремонт. С него си искаш друг лаптоп от търговеца, по твой избор, но не на по-висока цена. Ако и те ти откажат - искаш да ти върнат парите. Ако и на това не са съгласни - КЗП. Това е редът.

По закон трябва да си удовлетворен от замяната, независимо кой ти я прави.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• Автор

разбирам.. ами сега понеделник ще мина през сервиза и ще си търся правата.. просто те ми го представиха като все едно най-добрата алтернатива в ситуацията и затова се обърнах към вас да видя няма ли по-добър изход. :)

Редактирано от Иво Стоянов (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.