Премини към съдържанието
Marko4123

Проблем с линкове при woocoomerce и polylang

Препоръчан отговор


Здравейте, 

Искам да направя магазин на два езика (български и английски). Използвам темата flatsome. Инсталирам polylang и му задавам, като език за подразбиране bg_BG и втори език en_US и след това задавам следните настройки:

Untitled-2.jpg

След това правя две начални страници едната на български, другата на английски и искам там да изкарвам примерно "featured products", задавайки следния shortcode за това. След това при Settings - Reading задавам  статични страници, като за английската версия задавам това да е началната страница на английски, а за българската, съответно страницата на български. 

Untitled-3.jpg

След това добавям съответните продукти, задавам и да се показват в "Featured products" и от тук идва същественият проблем. Линковете към съответните продукти се променят, например от http://site.com/product/sample-product/ към http://site.com/produкt/sample-product/ и ми излиза съобщение, че страницата не съществува. Тази промяна става при българската версия, при английската линка си се запазва, както трябва и всичко си работи. 

Опитах да опиша стъпките, които правя от началото до края, за да разберете откъде може да идва проблемът. Благодаря предварително за помощта. 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.