Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за смартфон

Featured Replies

Здравейте някой да ми препоръча Смартфон със ХУБАВА камера и така по силничък??? 

преди 2 минути, Еленко Борисов написа:

Здравейте някой да ми препоръча Смартфон със ХУБАВА камера и така по силничък??? 

Huawei P9, много му хвалят камерата

• Автор
преди 3 минути, capnemo написа:

Huawei P9, много му хвалят камерата

Ми аз понеже не съм запознат със Smartphone-и те ще изчакам още някой да даде мнение... :) Понеже до сега съм бил със iPhone4 ама му спря звука вече на видеата се майтапи снимките не са качествени остарял модел и не се правят неща за него вече товари се от новите програми.... Ако може все пак следващите мнения да опишат и какво е хубавото във смартфона който предлагат! :) Иначе благодаря ти и на теб за мнението :)

Хубаво е и ти да споменеш цената до която да е телефончето a.k.a бюджета с който разполагаш. :)

П.п.: А, ако ще го ползваш почти винаги за камера по-добре остави айфончето и си вземи някой по-читав фотоапарат, по-добра работа ще свърши.

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

• Автор

Ами няма да е само за снимки и видео де ше си разцъквам нещо и на него така да убивам скуката ше си слушам и музика... А и аз ще го добавя към договора на оператора на който съм в момента.... Просто се чудя какво да си взема което да ми върши работа... 

• 3 седмици по-късно...

Принципно G5  е много добър, но откъм качество на картината на мен ми харесва най-много при S7 или HTC 10, Huawei P9 определено отстъпва на S7 според мен, разликата е минимална, но ако фактора е парите се насочи към P9 определено. При G5 е много интересен широкия ъгъл и сменяемите модули, който и от изброените телефони да вземеш няма да сгрешиш ;) Накратко камерите на всичките телефони се представят на едно ниво ( Huawei P9, Samsung S7, HTC 10, LG G5 )

Пича сигурно от май месец насам ги е изредил всичките. :D

А от 6 юни насам не е влизал, сигурно ги тества един след друг. :)

преди 2 часа, Монката написа:

Принципно G5  е много добър, но откъм качество на картината на мен ми харесва най-много при S7 или HTC 10, Huawei P9 определено отстъпва на S7 според мен, разликата е минимална, но ако фактора е парите се насочи към P9 определено. При G5 е много интересен широкия ъгъл и сменяемите модули, който и от изброените телефони да вземеш няма да сгрешиш ;) Накратко камерите на всичките телефони се представят на едно ниво ( Huawei P9, Samsung S7, HTC 10, LG G5 )

Аз само да попитам ти от собствен опит с 4-те апарата ли говориш или от изгледани ревюта в нета?
Ако е от собствен опит, да почвам и аз да пиша мнение, защото работих вече с 3 от 4-те апарата, без HTC10.
С последния, обаче, нямам и желание да работя, честно казано.

Та лично ли ги пробва или от видяно и прочетено направи това мнение?

Ами пробвах HTC 10 и Samsung S7 Edge и телефоните бяха уникални. Разбира се, втория е доста по-добър, но ако може да си го позволи. Ясно, че автора не е сериозен, не съм и гледал, ако идеята ти е на всеки пост след мен да се заяждаш с мен не ми пречи, и без това не съм много редовен тук.

току що, Монката написа:

Ами пробвах HTC 10 и Samsung S7 Edge и телефоните бяха уникални. Разбира се, втория е доста по-добър, но ако може да си го позволи. Ясно, че автора не е сериозен, не съм и гледал, ако идеята ти е на всеки пост след мен да се заяждаш с мен не ми пречи, и без това не съм много редовен тук.

Да се заяждам?
Сега си прочети мнението отново и ми отговори на следното: защо не даваш смислено, подробно и супер обосновано мнение за апаратите, които си ползвал, а даваш мнение за 4 апарата и то през пръсти?
Например казваш:

Цитат

Huawei P9 определено отстъпва на S7 според мен, разликата е минимална

Добре де, но в кое отстъпва - в бързото фокусиране, в нощните снимки, в цветовата схема при дневните снимки, в макро режима, в размазването при снимки на движещи се обекти и прочие и прочие да не изреждам...
Дай мнение и се обоснови бе, човек, кво заяджане те гони.
Напиши 20-30 изречения за двата апарата, които си ползвал, после аз ще напиша, ще стане дискусия и то такава, че на хората, търсещи мнение ще им бъде полезно всичко прочетено тук.

Влизаш във форума, режеш две изречения и вдигаш тема отпреди 20 дена и то по начин, без да кажеш нищо съществено.
Сериозно ли ти се струва?

Ама вместо да се зъбиш и да търсиш заяждане в думите ми, да беше малко се замислил.
Ако искаш, разбира се...

За HTC 10 не мога да кажа много, бърз е, приятен е. Само толкова... Не съм си играл много с него, но за S7 Edge мога да кажа доста, като започнем от батерия - представя се прилично за един ден... Камерата е уникална, не съм фотограф, но откъм цветове е добре, и отново на моя Nexus 5X цветовете изглеждат по-близо до реалността, не че при S7 Edge са лоши или изкривени, но са украсени така да се изразя. Отварянето на два прозореца ми хареса доста, определено аз чакам Android N именно затова, а при S7 Edge то е факт, вероятно и при другите флагмани на компанията от миналата година е така, но за тях не знам. Откъм бъгове нещата седят добре, бих казал, че при моя Vanilla Android има повече бъгове дори. Звука е посредствен. Слушалките са добри, но са супер неудобни. Дисплея е много добър, цветовете са много добри, а Edge-а ми харесва, въпреки че не е много практично за мен. Все пак телефона е доста красив. Играх си да правя презентации на телефона на Polaris, както и на моя и бих казал, че на S7 Edge презентации определено се правят по-лесно, заради по-големия екран и по-добрите цветове. Корпуса е добре направен, не се огъва, също и стъклото на дисплея, имам спомени как беше при Huawei P8/P8 Lite... Дано при P9 и по-малкия му брат е оправено. При S7 предната камера е доста детайлна. За задната моето мнение е, че при S7 детайлите са повече и OIS се представя по-добре, при P9 забелязвам леко треперене. Може и да се залъгвам, но това са моите наблюдения. Принципно съм доста скептичен към Samsung, но тази година вървят добре, телефоните им са доста сполучливи за 2016. При ниска светлина пак мисля, че S7 се представя най-добре. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.