Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет/информация принтер Samsung

Featured Replies

Привет имам малка нужда от насока към предстояща покупка на принтер Samsung CLX3305fw.
Да съм по точен въпроса е да го купувам ли или не .Проблема на принтера които мислех ,че е отстранен се състои в това ,че не успява да подемне лист хартия от тавата .Не съм запознат на какво се дължи това и къде е разковничето .Принтера върви с нов (тека твърдят ) трансферен колан .До колкото ме осведоми продавача проблема се състои в това ,че колана е повреден и иска смяна ,за това не подемва хартията .Сега не съм запознат с тека наречените колани и за това ми е трудно да реша .Ако може малко инфо за какво точно става въпрос и дали наистина проблема е в този модул .
Вкъщи разполагам с един принтер от тази марка CLX4600 от които съм много доволен .и един HP които не го изолзвам толкова много .На практика съм го разглабял до последното болче и цялото обслужване си го права аз ,но уви не съм запознат с тоя колан .
Та ако може малко напътствие благодаря

След като не си сигурен къде точно е проблема, защо искаш да купуваш развален принтер.

• Автор

Не искам да купувам развален принтер. Информацията ,която имах е ,че принтера е с подменен колан и изправни касети . Тоест принтера трябваше да е в изправност .
Но днес ,когато отидох да го взема видях ,че не е .

Ако действително проблема се дължи на този колан при условие ,че го имам бих го взел .Но не зная този тип проблеми дали се дължи на този модул .И нали става въпрос за нещо съвсем друго .
Просто ми е нужда информация за на какво се дължи този вид проблем и какъв процес изпълнява точно този трансферен колан

Редактирано от pesho66 (преглед на промените)

Проблема може да е механичен или софтуерен. Нямаш време да го проверяваш. Аз лично няма да взема подобна стока дори и да е на ниска цена. Друг е въпроса ако имаш части от друг такъв модел и да искаш да подкараш този.

• Автор

Да ,ако имах друг за части нямаше да се колебая ,но уви

преди 5 минути, pesho66 написа:

Да ,ако имах друг за части нямаше да се колебая ,но уви

Не те съветвам да го вземаш. Ако ремонта му е бил евтин продавача да го е дал в сервиз и да си го ползва. За какви пари то го е предложил ако не е тайна?

Аз лично препоръчвам да не се занимаваш с тази машина.

• Автор

Да отказах се от тази .Но надявам се ,че ще намеря подходящата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.