Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да свържа компютър към лаптоп?

Featured Replies

Имам настолен компютър, но нямам монитор, иначе имам кабел за монитор, въпросът ми е елементарен!  Мога ли да свържа настолния компютър към лаптопа?  И има ли риск да направя нещо, примерно да изгубя информация или някоя част да изгори?

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 2 минути, Емил44 написа:

Имам настолен компютър, но нямам монитор, иначе имам кабел за монитор, въпросът ми е елементарен!  Мога ли да свържа настолния компютър към лаптопа?  И има ли риск да направя нещо, примерно да изгубя информация или някоя част да изгори?

Ако искате директно да ползвате дисплея на лаптопа няма да стане. Но можете да достъпите дистанционно десктопа на компютъра софтуерно

• Автор

Може ли да ми обясните повече как става това? Значи няма вариант в който да ползвам монитора на лаптопа към компютъра, а какво е това дистанционно?

преди 1 минута, Емил44 написа:

Може ли да ми обясните повече как става това? Значи няма вариант в който да ползвам монитора на лаптопа към компютъра, а какво е това дистанционно?

Remote desktop. Това е стандартна възможност на повечето операционни системи. Само трябва да се разреши при Windows. Иначе поне аз не знам начин да ползвате нещата на хардуерно ниво

Не,няма начин да го използваш, а Remote Desktop няма да ти върши работа. Варианта е да си вземеш монитор втора употреба или чисто нов.

Ще може с ремот десктоп както е посочено горе. Нооо тези дкстанционни софтуери на микрософт или на кой да е разработчик са девелопнати разработени не с такива цели като да ползваш физическа машина дистанционно за забавления и така нататък.

Този достъп се ползва най вече за съпорт и нищо повече. Не можеш да правиш много неща защото видео производителността е много ниска през подобни софтуери.

Интегрирани в оса или външни.

Можеш и монитор на лаптоп да закачиш за десктоп, но пяда преправяне, трябва да жертваш лаптопа ако е изправен, трябва да положиш доста труд, ако нямаш познания пада и голямо четене, след това идва и нуждата от купуване на скъпи контролери които да помогнат осъществяването на подаване на видео сигнал от десктоп машината към дисплея на лаптопа.

Сигурен съм че не искаш да правиш това.

Купи си нов монитор.

Новите не са скъпи. 

Зависи колко инча държиш да са .

преди 4 минути, Tanner Foost Foust написа:

...

Този достъп се ползва най вече за съпорт и нищо повече. Не можеш да правиш много неща защото видео производителността е много ниска през подобни софтуери.

...

Не е задължително да е основно за съпорт. На много места се ползва отдалечен достъп и като мярка за сигурност при достъп. Или за ползване на конкретни приложения и/или достъпване на конкретни ресурси

Да, мисълта ми беше че не става да гледаш филм например.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.