Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с снимки на самсунг галакси гранде дуос и9082

Featured Replies

Здравейте съфорумци , отскоро имам следният проблем с въпросният телефон.Правя снимки с камерата , отиват в галерия , но когато искам да ги изпратя през вайбър ми дава че снимките не са налични , а те са в галерия. Ако някой ми прати снимки , тях ги препращам без проблем през вайбър.Моля ви , помогнеге ми! Благодаря ви предварително!

преди 1 минута, Пламен0826 написа:

Здравейте съфорумци , отскоро имам следният проблем с въпросният телефон.Правя снимки с камерата , отиват в галерия , но когато искам да ги изпратя през вайбър ми дава че снимките не са налични , а те са в галерия. Ако някой ми прати снимки , тях ги препращам без проблем през вайбър.Моля ви , помогнеге ми! Благодаря ви предварително!

Проверихте ли колко пространство има свободно на сториджа където камерата записва снимките?

• Автор
преди 1 минута, capnemo написа:

Проверихте ли колко пространство има свободно на сториджа където камерата записва снимките?

Не не съм, не съм сигурен дали ще мога.Ще помоля някой приятел.Благодаря ви за предложението!

преди 1 час, Пламен0826 написа:

.Правя снимки с камерата , отиват в галерия , но когато искам да ги изпратя през вайбър ми дава че снимките не са налични , а те са в галерия.

Не са налични,къде?Когато изпращаш с вайбър,по подразбиране работи със собствената папка,където не са снимките.Пренасочи ли,за да  избереш снимка направо от галерията?

• Автор
преди 35 минути, Димитър 59 написа:

Не са налични,къде?Когато изпращаш с вайбър,по подразбиране работи със собствената папка,където не са снимките.Пренасочи ли,за да  избереш снимка направо от галерията?

Значи така процедирам , влизам в вайбър , избирам контакт , отивам в галерия на снимки , чукам на снимката и после горе в дясно чукам на мултимедийно и ми излиза тази снимка вече не е налична.Не знам какво да правя , помагайте моля!

преди 13 минути, Пламен0826 написа:

Значи така процедирам , влизам в вайбър , избирам контакт , отивам в галерия на снимки , чукам на снимката и после горе в дясно чукам на мултимедийно и ми излиза тази снимка вече не е налична.Не знам какво да правя , помагайте моля!

Само да уточня, когато ми пратят снимки на вайбъра , аз мога да ги препращам без проблеми , но когато аз ги снимам и се опитам да ги пратя не става.

преди 17 минути, Пламен0826 написа:

и ми излиза тази снимка вече не е налична.

A след това,като идеш направо в  галерията,не през вайбър,снимката има ли я все още или е изчезнала по някаква причина?Пробвай ако е  в галерията,да копираш снимката в папката на вайбър.

• Автор
преди 18 часа, Димитър 59 написа:

A след това,като идеш направо в  галерията,не през вайбър,снимката има ли я все още или е изчезнала по някаква причина?Пробвай ако е  в галерията,да копираш снимката в папката на вайбър.

Снимката я има , копирах я в папката на вайбъра , но пак не мога да я изпратя.

преди 13 минути, Пламен0826 написа:

Снимката я има , копирах я в папката на вайбъра , но пак не мога да я изпратя.

Проверете какъв е размера й. Да не е 0

• Автор
преди 2 часа, capnemo написа:

Проверете какъв е размера й. Да не е 0

Извинявайте за може би тъпият въпрос , но как да проверя размера на снимката , за нея става въпрос нали?

преди 15 минути, Пламен0826 написа:

Извинявайте за може би тъпият въпрос , но как да проверя размера на снимката , за нея става въпрос нали?

Аз ползвам файлов броузер https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

• Автор

Здравейте отново , явно не мога да се справя с проблема сам , бихте ли ме насочили към хора от Варна , които могаат да погледнат телефона?

Къде ти се намират снимките - в паметта на телефона, или на мемори картата? Или пък качени някъде в интернет?

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• Автор
на 6/1/2016 at 10:58, RudeBoy написа:

Къде ти се намират снимките - в паметта на телефона, или на мемори картата? Или пък качени някъде в интернет?

В паметта на телефона са.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.