Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам звук на Windows 10 pro

Featured Replies

Проблемът е точно в драйвърите. Realtek нямат драйвър за Realtek AC97 за Windows 8+. Пробвай да инсталираш драйвъра за Win7 в съвместим режим.

Vista/Win7 (32/64 bits) Driver only (ZIP file)

6305 2009/9/7 30396k Global

Другият вариант е друга звукова карта.

Явно нещо фундаментално осраха със звука в Windows 10, защото при мен пък на Lenovo G580, на което доскоро всичко работеше перфектно, след инсталиране на най-новите ъпдейти умря необратимо "Dolby Advanced Audio v2". Тъй като вследствие на това звукът от колонките стана особено безличен, сега съм с 8.1 и съм супер доволен. (Е, разбира се, му смених темата с Licorice от DeviantArt.)

konnikbezglava, пробвай това:
Diagnostic

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 10 минути, ExaFlop написа:

Благодаря за съвета, но точно сега не ми се сменя пак ОС. Ще си запазя линка и при излизането на Redstone ъпдейта може да му дам нов шанс. И ако тогава пак нещо не работи, ще опитам този център върши ли някаква работа.

Редактирано от konnikbezglava (преглед на промените)

• Автор

това е  driver pack програма, изтеглих я, но не намери  update на моите драйвери.

• Автор

Снимки видях как се правят като питах нета.

Иначе драйвери си има десятката, но въпросът е да се намерят. Преди 4 дни пак бях на windows 10 и тогава всчки казваха, че няма, но от тук от там го направих звука. Помня, че се казваше soundmax integrated digital audio, но не записах модела.

Обаче ти тъпо и упоруто не даваш инфо за дънна платка или лаптоп, данни за операционна система -32/64? Е, ние да орем нета за теб една седмица, та дано да попаднем на нещо вярно.

http://ftp.hp.com/pub/softlib/software11/COL31326/pv-77795-1/sp44473.exe

• Автор

Untitled.png

Нещо да кажете??? Има си начин за всичко. Просто трябва да знаеш какъв е!

• Автор

Как да търся внимание? Просто докато ми даваха съвети, аз ги изпълнявах, но разглеждах и на много места . Така достигнах до решение. Иначе благодаря на всички, опитали се да помогнат.

Най- лошото е, че някои бяха сигурни, че няма драйвери за 10...

преди 1 час, hodri написа:

Как да търся внимание? Просто докато ми даваха съвети, аз ги изпълнявах, но разглеждах и на много места . Така достигнах до решение. Иначе благодаря на всички, опитали се да помогнат.

Най- лошото е, че някои бяха сигурни, че няма драйвери за 10...

Опиши ни доколкото можеш как успя. Хем да помогнеш на някой със сходен хардуер или проблем, хем да не забравиш пак. 

Off topic (почти).
Темата ми припомни за ...

Цитат

Мутра носи телевизора си на ремонт, защото няма звук. Техникът го проверява, не намира повреда.
- Господине, как точно се повреди телевизора ви?
- Ами, гледам си мача и си бъркам с един пирон в ухото и изведнъж звукът изчезна ...

Всяка прилика ... нали си знаете.

преди 36 минути, jhoro написа:

Off topic (почти).
Темата ми припомни за ...

Всяка прилика ... нали си знаете.

off topic: Мерси за споделянето! :D:D:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.