Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си това DVD за кола?

Featured Replies

Знам, че по хубавите почват от 200 - 300 лв, но за съжаление не мога да си ги позволя.Пускам тази тема също за да попитам ако стане някой проблем сега или след време и вземе да изгори нещо дали има майстори дето им разбират?
Събрал съм си около 100 лв и искам да си взема нещо такова с клипчета и т.н. екстри за колата.Ако имате по добри предложения давайте, целият съм в слух :)

Ето и Линк към алиекспрес за DVD-то за, което говоря.

Може и да има. Но не за без пари. Отделно не е ясно какво е сложил Бай Хуй китаеца вътре. Така че за 100 лв колкото - толкова. И не се напъвай да гледаш по време на движение, забранено е  и вредно.

Това, което си показал е за вграждане - тоест ще го гледаш само в колата. Има опасност да се изкушиш да гледаш по време на движение.

По-скоро бих ти предложил нещо от сорта на 9" Multi Region Portable&In Car DVD Player Rechargeable

713RVG6qkIL._SL1500_.jpg

Замислял ли си се за таблет като не го ползваш в колата ще си го разцъкваш вкъщи пък и за навигация става и всякакви други работи.Примерно нещо такова :

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_327201.html

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259807.html

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Може и да има. Но не за без пари. Отделно не е ясно какво е сложил Бай Хуй китаеца вътре. Така че за 100 лв колкото - толкова. И не се напъвай да гледаш по време на движение, забранено е  и вредно.

Питам дали има майстори понеже преди години имах DVD, което в един момент се скапа и след това, като го занесох в сервиза понеже беше в гаранция не можаха да го оправят понеже било много сложно, имало няколко процесора и т.н.Съсипаха ми (че и загубиха на края) машинка от, която бях много доволен и още ме е яд.Както и да е, а не се отплесваме.

преди 1 час, Филипов написа:

И не се напъвай да гледаш по време на движение, забранено е  и вредно.

преди 27 минути, jhoro написа:

Това, което си показал е за вграждане - тоест ще го гледаш само в колата. Има опасност да се изкушиш да гледаш по време на движение.

По-скоро бих ти предложил нещо от сорта на 9" Multi Region Portable&In Car DVD Player Rechargeable

713RVG6qkIL._SL1500_.jpg

Наясно съм, че такова нещо би било много разсейващо ако го гледам по време на шофиране.Jhoro това обаче не бих го бих взел по няколко причини.На кратко не ми изглежда много стабилно, като захващане на нещо, което ще виси постоянно имайки предвид какви дупки са по пътищата ни и съответно какви вибрации следват от това, че няма да се учудя ако в един момент не ми падне на главата :D
А и това все пак е само плейър, а това което аз искам има повече неща.

преди 13 минути, Ziggs kojak написа:

Замислял ли си се за таблет като не го ползваш в колата ще си го разцъкваш вкъщи пък и за навигация става и всякакви други работи.Примерно нещо такова :

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_327201.html

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259807.html

Машинките изглеждат интересни с добри характеристики, но не ... не може да е заместител на това, което искам.

преди 29 минути, tyrboman написа:

Питам дали има майстори понеже преди години имах DVD, което в един момент се скапа и след това, като го занесох в сервиза понеже беше в гаранция не можаха да го оправят понеже било много сложно, имало няколко процесора и т.

Казано направо - за колко искаш да ти се ремонтира? За 10 лв няма да е. Трудът е съизмерим с телевизор.

По принцип всички боклуци се правят неремонтопригодни. И не  са осигурени с резервни части. Изделия под 100 лв по принцип се заменят, не се ремонтират с леки изклюения. Ти какво искаш - да купиш най-евтиния китаец и да очакваш да работи както значително по-скъпо нещо? Може и да се случи, но по-вероятно е да ти се падне печалба от тотото..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.