Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уиндоус 7 забавя

Featured Replies

Здравейте, не исках да пускам нова тема, но потърсих и не намерих нищо по моя въпрос който е как да оправя уиндоса- 7 с 1 сервизен пакет. Дъно асус п5кпл-вм , 4 ГБ рам . Знам че се омазват нещата полека лека, но ми се струва че при мен става по бързо. Забавя работата, изключил съм разни сервизи, но пак не е каквото беше. От една статия в калдатата четох и така изключвах сервизите, май потръгна по добре, но....... Има ли начин без преинсталация да се оправи

Това в голяма част зависи от инсталираният софтуер(програми,игри,приложения и т.н.).Които в голяма част се обновяват във фонов режим.Но за информацията която сте предоставили не може да ви се даде адекватен отговор.Едно сканиране на системата с някоя антивирусна програма ще е добре.Иначе да я оптимизирате сам без да имате познания за това в повечето случаи и наврежда повече.

Как така Windows забавя.  Инсталирай си програмата HD Tunes, за да видим как ти е хард диска. Има вероятност да имаш и вируси както е казал Илиян Георгиев.

• Автор
преди 23 часа, Емил Костов написа:

Как така Windows забавя.  Инсталирай си програмата HD Tunes, за да видим как ти е хард диска. Има вероятност да имаш и вируси както е казал Илиян Георгиев.

Преди я бях инсталирал и нямаше нищо, сега казва че пробния период е изтекъл и иска да я купя. Като преглеждах преди харда пише състояние добро, няма лоши сектори и други такива. Пуснах антивирусни от безплатните не засякоха нищо.

Пък знам ли може само да си въобразявам че забавя

Деинсталирай програмата и я инсталирай отново. Пак ще ти даде 30 дена проблем период или свапи портабъл версията. Важното е сега да се види дали хард диска е ок.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Деинсталирай програмата и я инсталирай отново. Пак ще ти даде 30 дена проблем период или свапи портабъл версията. Важното е сега да се види дали хард диска е ок.

Същата работа, деинсталирах, премахнах от програмните файлове, изтеглих и инсталирах отново, казва пробния период е изтекъл. Имам кристал диск, казва "състояние добро"

Редактирано от v_tin (преглед на промените)

Тоест не дава, че има грешки по харда. А дали показва каква е температурата на хард диска. Не съм работил с тази програма, а и в момента не мога да я инсталирам, понеже съм на работа и нямаме права.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Тоест не дава, че има грешки по харда. А дали показва каква е температурата на хард диска. Не съм работил с тази програма, а и в момента не мога да я инсталирам, понеже съм на работа и нямаме права.

42 градуса, но както и да е, имам и спиид фан и Еверест, всички казват че е нормално положението, сигурно само аз се шашкам, а и да питам защо имам толкова работещи сервизи диспечера на задачите и как да спря някой от тях .

Много му е. Как стоят нещата с другите компоненти на системата. Може ли да инсталираш програмата AIDA или Speccy и да покажеш температурите и на другия хардуер.

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Много му е. Как стоят нещата с другите компоненти на системата. Може ли да инсталираш програмата AIDA или Speccy и да покажеш температурите и на другия хардуер.

От спиид фан- GPU-56, ато няма натоварване падна на 50, sistem -17, CPU- 44, AUX- 9 HDD- 42, Core 1- 40. Gpu / какво е това/ e отбелязано с пламък

Не знам, просто не съм работил със Speedfan, затова те помолих да инсталираш AIDA или Speccy. AIDA даже има опцията да натовари системата максимално и да се види дали температурите стават критични.

• Автор

Tokу що инсталирах АИДА, ами тя е абсолютно същата като Еверест която имам само дето съм активирал Еверест а тази е пробна версия. Както и да е какво да погледна?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.