Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lenovo y50-70 бавен

Featured Replies

Въпрос на вкус и задклавиатурно у-во .....на жена ми лаптопа е със лицензирана 7 про и за 3,5 години има само 1 инсталация.......първоначалната :) .Няма инсталиран нито един ъпдейт ,работи безупречно

преди 1 час, Иво Димов написа:

Въпрос на вкус и задклавиатурно у-во .....на жена ми лаптопа е със лицензирана 7 про и за 3,5 години има само 1 инсталация.......първоначалната :) .Няма инсталиран нито един ъпдейт ,работи безупречно

С пича, който ми сглоби наскоро една скромна настолна машинка, проведохме следният разговор, когато му занесох да хвърли око на една от аудио буксите:
"Той: - Ама защо си му инсталирал осмица, тя е ужасна!
Аз: - На седмицата напоследък много ѝ бавят ъпдейтите, а и осмицата си хвърчи. Само ѝ добавих нормално старт-меню.
Той: - Не ти трябват ъпдейти за седмицата бе, с тях веднага ще те хванат, че не е купена!".

Та... разбирам го човека, че иска в бъдеще да му кихна парички за чистене на вируси, криптонашествия и т.н. до преинсталация, ама ти защо проповядваш неинсталиране на ъпдейти вече не мога да си обясня. :)

Тия ъпдейти са чиста загуба на време :) .Мога ти покажа поне 2 машини едната със 7 другата със ХП  и нито една няма ъпдейт.Работят безупречно.Ти що си мислиш ,че за 8 и 8.1 няма вируси и прочие .Тоз дето ти е обяснявал ,че като си инсталираш ъпдейти на пиратско копие на 7 и ща хванат нищо не разбира :) .

преди 21 минути, adersa написа:

Ъпдейтите съм ги махнал пермаметно и нямам проблеми . Заемат излишно място в цто и машината след тях става бавна /

Именно ,напълно излишни .MDSN версия без ъпдейти работи безупречно със години :) .Те тука си мислят ,че като инсталират една камара глупости и компютъра им става брониран от заплахи :)

преди 33 минути, adersa написа:

От години не ползвам ъпдейти и след всяка преинсталация първата ми работа е да дам Disable на ъпдейтите /

Това, че ти го правиш, не значи, че е правилно! Писал съм и преди - запази подвеждащите ти мнения за себе си!

Ъпдейтите донякъде са важни, ако работиш нещо при което минават много информация и прочие през компа. Не мисля, че на един нормален юзър, някой хакер ще тръгне да си увеличава правата във уин-а му, само и само да стигне до "пари и/или информация".

преди 1 минута, tonislavBg написа:

Ъпдейтите донякъде са важни, ако работиш нещо при което минават много информация и прочие през компа. Не мисля, че на един нормален юзър, някой хакер ще тръгне да си увеличава правата във уин-а му, само и само да стигне до "пари и/или информация".

Точно заради такива разсъждения съществуват ботнет мрежите. По начина "Точно ме не ли" в съвременната мрежа е забранено да се разсъждава!

Еми то нормално да съществува, да ти пратя криптиран рат и да те видим със 1000 антивирусни да си пак няма да го засечеш.

Отново дрънкаш колкото да си написал нещо! Както е известно повече от една активно защитаваща антивирусна програма не е препоръчително (дори забранено) да се ползва на една машина.

И не разбрах къде е връзката на бот нет мрежите с крипто заразите. Повечко чети, по-малко пиши - така вероятността да напишеш глупост (като по-горе) драстично намалява.

Явно нещо съм изостанал - какъв е тоя рат тип файл? ;)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Eми със това съм се занимавал ексафлоп, рат-а може да се ползва и за ботнет и във същия момент ти е и кейлоггер. Изглежда ти трябва да четеш, защото няма нищо общо това със крипто заразите. Под криптер имах предвид да ти криптира кода на вирус-а така че антивирусните да не го засичат.

Мисля, че доста се отклоняваме от темата, която е бавна машина и значението на актуализациите.
А за Remote Access Trojan - всичко основно зависи от ЗКУ и начина на ползване на компютъра, нали? Трябва някой да разреши изтеглянето на файла на локалната машина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.