Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си парите тази конфигурация?

Featured Replies

Здравейте, попаднах на тази конфигурация и бих искал мнение дали си струва парите. https://www.ozone.bg/laptopi-i-computri/desktop/geyming-konfiguratsiya-support/ Не съм много запознат с хардуера и дори да си поръчам на части няма кой да ми го сглоби, така че ако ми предложите нещо от никем за тези пари имайте го в предвид. Бих искал да играя игри от последните години и бъдещи такива. Не искам всичко на макс, стига ми средна настройка и резолюция 1980х1080 искам просто да върви гладко. Предимно играя LOL, понеже компа ми в момента не позволява друго :D  и бих искал да пробвам някой по-нови игри като GTA 5, The Witcher 3. Според вас горепосочената конфигурация отговаря ли на съотношението цена/качество и дали може да ми свърши работа за целите ми? Благодаря предварително и поздрави! :)

Сравнително бавен компютър за игри, опакован в лъскава и красиво изглеждаща кутия :) . Видео картата GT950 е за базов гейминг и няма да ти допадне как се държи при по-новите игри. Според мен, трябва да се смени с GT970 като минимум или подобна като производителност карта на АМД. Тази смяна, веднага ще доведе и до замяна на захранването с малко по мощно.

Съвсем скоро ще почнат да се предлагат повече GT970 карти втора ръка на пазара заради излизането на GT1070. Може да си потърсиш такава карта на доста по атрактивна цена от колкото на нова.

Определено не си струва, по-добре е да се сглоби компютър с отделни части, също така ако можеш да ползваш 

хард диск и двд/сд записвачка примерно няма нужда да се купуват такива, също и захранване, ако е качествено

отново няма смисъл от ново и напиши един точен бюджет, по който да ти се направи конфигурация.

Аз бих ти препоръчал ТОВА (1228 лева с отстъпката)

• Автор

Бюджета ми е около 1200 лева +/- . Най-важното за мен е да подлежи на ъпгрейд за в бъдеще, тъй като сега трябва да дам маса пари на куп за нов комп, предпочитам занапред да сменям част по част във времето. Гледам доста се коментира новата карта на Радеон RX 480, може да изчакам 1-2 месеца да излезе и да видим дали е толкова добра и наистина ако е около 500 лева, може да взема конфигурация с нея. Не ми е належащо още утре да си купя компютър просто искам най-доброто за парите си :)

Наистина няма да е лошо да изчакаш Redeon RX 480 . Ако цената и е около 500лв. и в реални тестове е на нивото на GT970 или по-добра, то тази карта определено ще си заслужава.

Както и да сложат DDR4 на ASRock B150 PRO4/D3 -  след дълга дискусия избрахме този модел, като идеално бюджетно решение...

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви за отговорите, в крайна сметка ще бъде сглобен на части, озонската конфигурация не излиза толкова на сметка колкото си мислех :D

http://nikem-bg.net/cart/2242p1r55524p1r55139p1r53749p1r49614p1r48235p1rf.html

пс. Това не е лош вариант като може да му се сложи RX 470 след около месец като излезе. За предпочитане е пред GTX950.

Желателно е по-добра видеокарта като RX 480 за по-тежките игри но това значи да паднеш на I3-6100 а там имаш изисквания и за процесор.

Тоест ако искаш всичко да е ОК трябва да дигнеш бюджета с още 200 лв. заради видеокартата. Ако ползваш стария HDD спестяваш 100 лв.

Захранването е предостатъчно която и да вземеш.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 7 часа, Marlin Iventi написа:

Благодаря ви за отговорите, в крайна сметка ще бъде сглобен на части, озонската конфигурация не излиза толкова на сметка колкото си мислех :D

Ми тя самата им конфигурация не може да се събере. Не може да се сложи ddr4 рам памет на дъно което поддържа ddr3. Тия са някви пийняци от озоне, или по вероятно о-зле.бг

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.