Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нахални приложения във телефона ми ( може би вируси ) !

Featured Replies

Със телефонат ми се случва следното: има едни нахални програмки вътре някакви приложения които след задаване на заводски натройки веднага се самоинсталират на телефона на ново , някакви проложения които аз въобще не съм свалял и ми побъркват целият телефон там си стават , показват си се някакви неще , все едно някой ми управлява телефона , уайфая и данните на телефонат ми се включват автоматично нещо си ги пуска за да мойе да има интернет на телефона и да си сваля там някакви си приложения и да си ги инсталира стават наи различни грешки аз натискам да си влезна във снимките то ме кара на някакво приложение което за пръв път го виждам , постоянно ми дава там някакви си грешки телефонат ми e LG-D686

По поведението на въпросните приложения съдя, че телефонът се е напълнил с гадини. И тъй като явно ресетването не му помага, а едва ли ще се справиш да му инсталираш ROM-а от нулата, най-добре го занеси някъде да ти го преинсталират начисто.

Все пак, ако решиш да пробваш сам да го преинсталираш, заповядай - http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=519558 . Чети по три пъти и не бързай с предприемането на действия. ;)

Редактирано от konnikbezglava (преглед на промените)

• Автор

Със тези руски блятове немога да се оправя , виш ако беше на английски :)

Изтрих всички приложения на телефона със една програма след това го изключих и след като го включих сега не ми се показват иконите само логото на лджито се врътка там и така вече 30 минути и нищо :)

• Автор

Програмата със която изстрих приложенията е тази : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp

А телефона го рутнах по рано днес чрез компютара със програмата: Kingo ROOT

Мога ли да се опитам да го принсталирам със някаква мини сд карта или нещо такова ?

преди 46 минути, Боби Акулата написа:

Мога ли да се опитам да го принсталирам

Опитай с хард ресет.

• Автор

Това го пробвах още одеве , нали ви казвам че сега стои само логото на телефона и нищо не се случва , мина вече 1 час икони не се показват .

преди 14 минути, Боби Акулата написа:

Това го пробвах още одеве , нали ви казвам че сега стои само логото на телефона и нищо не се случва , мина вече 1 час икони не се показват .

Ако искаш, опитай все пак да си преинсталираш ROM-а. Ето ти упътване на английски. По принцип избягвам да съветвам хората да си преинсталират сами Android, защото, естествено, гаранцията пада, но ти вече си я загубил, а пък в неделя няма да намериш помощ от сервиз. Успех!

Edit: Ето и още по-лесно упътване.

Редактирано от konnikbezglava (преглед на промените)

преди 21 минути, Боби Акулата написа:

Ами какво се чудиш, щом е и руутнат? Изтрил си някое системно приложение и сега телефона ти е за префлашване. Носи го някъде. Имай в предвид, че можеш да го брикнеш, ако не правиш точно стъпките.

• Автор

Готово , преинсталирах си го сам и си спестих пари , следвах инструкциите точно и съм доволен , Сега телефона е като нов , благодаря ви за обърнатото внимание и помощ :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.