Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов хард диск WD проблем

Featured Replies

Здравейте,имам чисто нов хард диск на който не мога да инсталирам нищо,постоянно ми излиза че windows не може да създаде partition,четох в гугъл как се оправя,но нищо,другаде гледах да направя в биос от ahci на ide ,но в моят биос нямам,дъното ми е дънна платка не знам защо така се получава.

Закачи го като втори диск на някоя машина и му направи тестове. Това, че е нов нищо не означава.

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Закачи го като втори диск на някоя машина и му направи тестове. Това, че е нов нищо не означава.

правих всичко е 100%

• Автор
току що, Емил Костов написа:

Тогава раздели хард диска с друга програма и му инсталирай Windows.

сега това правя,ама незнам нормално ли е,ама не ми излизат 100-те мегабайте резервирана памет

и даже много бавно зарежда всичко,незнам защо така,още където пише Setup is starting... чакам около 10-15 минути.Мислих си че е от флашката с коята инсталирам,ама пробвах и с диск,същото е

Проблема е решен,но не след правенето на дяловете на друга машина,а като извадих инсталационният носител и затворих прозореца където са дяловете,и натиснах да се инсталира отново,и след това сложиж инсталационният носител.

Имах подобен проблем при намирането на драйвър при инсталация и така се оправи,сетих се за този метод ама прекалено късно,след като изпих една 2ка пиринско.  :Д

преди 16 минути, Nothing Else Matters написа:

сега това правя,ама незнам нормално ли е,ама не ми излизат 100-те мегабайте резервирана памет

и даже много бавно зарежда всичко,незнам защо така,още където пише Setup is starting... чакам около 10-15 минути.Мислих си че е от флашката с коята инсталирам,ама пробвах и с диск,същото е

Провери кабелите :)

• Автор
преди 22 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Провери кабелите :)

В предишният пост описах как съм го оправил.Благодаря иначе

преди 52 минути, Nothing Else Matters написа:

В предишният пост описах как съм го оправил.Благодаря иначе

Защо не пробваш да опиташ инсталация на Windows с този хард диск на друг компютър. Все ми се струва, че проблема е него въпреки, че при тест е редовен.

• Автор
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Защо не пробваш да опиташ инсталация на Windows с този хард диск на друг компютър. Все ми се струва, че проблема е него въпреки, че при тест е редовен.

не съм пробвал,но нали оправих проблема,след време може да пробвам на друг компютър да инсталирам някоя операционна система

Как го тества? Пусни MHDD от зареждащ диск.

• Автор

смених хард диска,защото явно е имал някакъ проблем,много бавно работеше,но сега с този където ми дадоха абсолютно същата работа е,едвам едвам зарежда,пробвах с чисто нови кабели и пак същото,от какво може да е това нещо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.