Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с километраж на Мерцедес 190е

Featured Replies

Здравейте имам 190е 1.8 1991г. 
Заредих си колата обаче забравих да зануля километража докато бях спрял на бензиностанцията и го направих в джижение и започна да забива на определени километри след като го зануля. Знаете ли дали може да се оправи и голяма играчка ли е благодаря ви. (след това разбрах че не е трябвало в движение да го занулявам)

Много вероятно е да са изронени зъби на предавката на брояча. Заменя се с друг.

Значи си занулил малкия км.Вероятно си изронил зъбите и сега тря търсиш от някоя морга.Моя не беше зацепен добре .........първото зъбно колело за метрите и целия не отчиташе.Свалих го и го разглобих,за късмет нямаше счупени зъби и с наместване се оправи.

Редактирано от Иво Димов (преглед на промените)

Не чак толкова :)  пластмасови зъбни колела .Най -добре си вземи от някоя морга

преди 26 минути, Miroslav Chernev написа:

лесно ли се отваря лесно ли се прави ? някаква идея имаш ли защото четох че било по фино от часовник....

Защо най-добре не отидеш до някой сервиз или дори познат да е който разбира,отколкото ти да базикаш където не разбираш,защото от играчка може да стане плачка.

• Автор
преди 6 часа, KOCKAR написа:

Защо най-добре не отидеш до някой сервиз или дори познат да е който разбира,отколкото ти да базикаш където не разбираш,защото от играчка може да стане плачка.

оо не сам няма да тръгна да го правя просто си правя сметка дали ще излезе много пари за труд

преди 13 часа, Miroslav Chernev написа:

оо не сам няма да тръгна да го правя просто си правя сметка дали ще излезе много пари за труд

Както е казал колегата по-горе по-добре попитай съмнява ме да е чак толкова скъпо.

• Автор

проблема е там че не знам колко километра минавам след като заредя защото съм на газ на всичкото отгоре и основния километраж не върти заедно с малкия. Ще отида тези дни да попитам благодаря ви

Никога не съм си занулявал километража и изчислявам пътя приблизително по изминатите от мен маршрути. Понеже колата е стара, макар и добра - няма компютър, то това е единственият ти уред за километри и той е механичен. Пластмасови зъбни колела от годините гният и се чупят зъбците им - това е резултата. Можеш да намериш алтернативен начин за изчисление, да си купиш друг или да ползваш GPS-а на телефона ти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.