Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишка,клавиатура и слушалки

Featured Replies

Здавейте :) Мисля да сменя старите мишка,клавиатура и слушашки,които са Hama uRage illuminated,Hama uRage illuminated и слушалки Hama uRage Xplode...като цяло досега съм доста доволен от мишката и клавиатурата,като даже мишката ми е и по-удобна от Razer Deadhadder Chroma-та,цената не е много голяма и засега все още са си доста здрави.От слушалките не съм очарован и затова ги използвам само микрофона...моля предлагайте някакви мишки,клавиатури и слушалки...Razer не ми е любима марка, но приемам и такива предложения...Моля помагайте ;)

• Автор

Слушалки използвам единствено щом играя...А и на Hama освен слушалките и падовете не стават-няма и година,а вече за нищо не става :):emoji_smiley-15:...За мишки засега съм се спрял на  Asus Echelon или Razer Naga, но и за тях се колебая...A и също приемам предложения за нов монитор,тъй като с новата rx480 моя монитор отива направо в OLX.Гледах Acer Predator,но са ми много скъпички.За монитор съм се спрял на Samsung SyncMaster P2370HD...По-горе забравих да спомена,че мишката,клавиатурата и слушалките ще се ползват за яка игра :):P

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

за слушалки според мен не с заслужава - ако гледаш филм да ти спарват ушите, а и ти се набива в главата

Спарва ти се на теб мидата :) .На слънце ли ша кеси с тез слушалки ?

За мишка разгледай моделите на Zowie. За слушалки Sennheiser PC GAME серията/SS Siberia v2. За клавиатура гледай нещо до 50-60 лева. Тези, които са над 100 лв. принципно струват толкова заради марката, макро клавишите и подсветките, не толкова заради качеството.

преди 2 часа, metallica_333 написа:

За мишка разгледай моделите на Zowie. За слушалки Sennheiser PC GAME серията/SS Siberia v2. За клавиатура гледай нещо до 50-60 лева. Тези, които са над 100 лв. принципно струват толкова заради марката, макро клавишите и подсветките, не толкова заради качеството.

За мишките ОК.За слушалките мнение нямам, но за клавиатурите си ама не в огромна, ми в гигантска грешка.Марката нагоре няма значение.По-скъпите клавиатури обикновено са механични, по-тежки, по-здрави и не са направени да ги ползваш за 1 месец, да ги удариш веднъж или да ги полееш с нещо и да ти се налага да копуваш нова.За една марка, няколко копчета и 2 диода повярвай, никой няма да се набута да даде 200 и кусур лева за клавиатура ;) 

Абе аз моята Logitech K120 бая съм я удрял от нерви да ти кажа, даже преди месец я залях с билков чай, подсладен с МЕД и уж клавишите трябваше да почнат да лепнат или пък цялата клавиатура да се скапе, само че нищо подобно не се случи. Първите 2-3 дена лепнеше, но след това се оправи. Всички клавиши работят много добре в момента. А клавиатурата е от най-ниският клас на Logitech и си я купих за 30 лв. от техното. За сметка на това имам познати и доста приятели, които дават луди пари за клавиатури на Razer и смело мога да кажа, че трудно издържат повече от 1-2 години, нищо че струват доста над 100 лв. Та именно затова мисля, че от скъпа клавиатура полза няма, но това си е мое мнение.

Оо, ти си нямаш и на идея на какви неща съм ставал свидетел.Ползване на клавиатурата за пепелник, продължава да работи.Освен това върху нея са разливани какви ли не субстанции.От ракия, до компоти, супи.Но клавиатурата си бачкаше.И аз имам MS Comfort Curve 3000 и не малко пъти е заливана с вода, но просто самата клавиатура има елементарна защита от намокряне.И аз имам приятел дето хвърли 500 лева за Deathstalker ultimate, поля я с таратор и викаше, че дисплея не бацал, но не мога да потвърдя.Аз бая време имам докато стигна периферията от "високия клас" щото винаги ще намеря косур в нещо от PC-то си и ще го сложа на преден план.Но аз на периферия по картинки не разчитам.Откак си изпатих с един терминатор който седи за украса вече повече от година.За мишки - Zowie, KB- CM Storm, Ducky , DAS, Razer, Steelseries. Това е което мога да предложа.Макар Ducky и  DAS мисля, че в БГ ги няма(естествено)За слушалки - Никва идея.За рейзър съм слушал само отрицателни гласове.Автора да гледа към Sennheiser.Steelseries също ми допадат, но доколко са добри - никва идея.Plantronics имам едни Gamecom 318, от към звук ми допадат, но от към форма са шит.

btw. Нещо бюджет да кажеш, щото аз не видях такъв. Иначе от SS и Razer за слушалки специално качествен звук недей очаква. Просто комфорт и светещи простотии. Ако можеш да си позволиш Sennheiser G4ME ZERO направо недей се чуди и ги взимай.

Редактирано от metallica_333 (преглед на промените)

преди 52 минути, metallica_333 написа:

btw. Нещо бюджет да кажеш, щото аз не видях такъв. Иначе от SS и Razer за слушалки специално качествен звук недей очаква. Просто комфорт и светещи простотии. Ако можеш да си позволиш Sennheiser G4ME ZERO направо недей се чуди и ги взимай.

Точно от рейзър комфорт недей чака.Отврат.

• Автор

Поприцип Hama-та засега са все още доста здрави,както написах по-горе...А и сега ще се изръся за новата видео карта,а пък  с нея и нов монитор...този пост го пуснах да събирам идеи,а пък ще ги взема някъде може би по Коледа...Sennheiser G4ME ZERO-направо се влюбих в  тях ама 400 кинта ми е малко множко...за мишка бих дал до към 100-120лв,за клавиатура-100?!? или пък...а за слушалки може би до 100,100 и нещо лева...

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Хора помагайте ! Възобновяваме темата . Компютъра е чук и се почва с периферията ! Приемам предложения за мишка/клавиатура/монитор/слушалки....
Определен бюджет няма за мишката и клавиатурата . За монитора , ако е възможно до 500лв и да не е пълен шит (И задължително  трябва да е с HDMI)
Слушалки до 80лв мисля е добре , като съм се спрял на SONY MDR-XB450AP (Мега як звук и не запарват ушите - само за 75лв ) + Ако някой има мнение за Сони-то да казва ! :)
Мерси предварително !

https://www.vspc.bg/produkti/sennheiser-produkti/slushalki-sennheiser/slushalki-sennheiser-hd-202-ii-black-17599

Аз съм с тези и съм доволен.

https://www.vspc.bg/produkti/sennheiser-produkti/slushalki-sennheiser/slushalki-sennheiser-hd-201-silver-18238

И тези ще ти свършат работа. 3м. кабел.

Ако ти се прецака отпред порта не можеш ги сложиш отзад тез 1.2м.Кат дигна рязко глава или се обърна и падаха.

AKG не знам къде има.

За вградения Риалтек да се силиш много за слушалки няма смисъл.

Не разбрах колко инча монитора? Това е качество:

https://www.jarcomputers.com/24-IIYAMA-ProLite-XB2483HSU-B2_prod_MNLCIIYAMAXB2483HSUB1.html?ref=prod

https://www.jarcomputers.com/A4Tech-G800V-Gaming_prod_KBDA4TECHG800V.html?ref=prod

Аз съм с такава клавиатура, защото обичам силно изпъкнали клавиши, голям ентер и бекспейс.

Компютъра е чук смисъл?

Може 23 инчова Иама и една креативка до лимита 500лв. Тя вече вади бас освен слушалките. Риалтека никакъв не вади.

• Автор

Еми аз сега съм с една Иама 20 инча на около 4-5 години и мисля следващият да е малко по-голям . Това предложение ми харесва , защото попринцип съм много доволен от Иама .

За слушалките още се чудя за Сонито . Малък му е кабела ама вадили супер звук . Аз по-често ги включвам в колонката и този малък кабел не ме притеснява много , но ...

Казвам , че компютъра е чук (благодарение на пичовете от форума) , защото скоро няма да ми се налага да сменям неща по него . Или най-вероятно към януари месец ще сложа i7

Windows 10 Pro x64

16GB Ram

Intel Core i5-6500 CPU 3.20Ghz 

RX 480

1000GB памет

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Aми...аз сега съм с тях...бях ги забравил и използвах едно сони (по-горе описаното)...и честно Хамата ми харесва повече...Но не мога да намеря мнения по сайтовете...иначе са евтини и за мен много добри ;) Ако имате мнения за Хамата пишете ;)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте,приятели :) Имам въпрос към вас ;) Вчера ми изпадна интересна оферта -  Razer Abyssus 3500  BLUE...Човека твърди,че мишката е нова и не е използвана,но няма кутия.Цената е 50лв...Има ли шанс да е реплика?И струва ли си?И приемам впечатления и критики относно марката Рейзър :)

Категорично не.Мишката не предлага нищо особено.Да не говориме, че е без кутия.Сигурно и гаранция няма.Най-вероятно е да те измамят.

• Автор

Здравейте отново :emoji_smiley-15:;) Отново ми изпадна много изкушаваща оферта...Клавиатура Razer Deathstalker...Цената е 80лв,има кутия и пише,че е използвана много малко.Наистина изглежда добре външно,а и пише,че все още е гаранциона...Знам,че не може да се има вяра на техника втора употреба,но...:emoji_smiley-15::)

Редактирано от Ванката_R
Правописни грешки (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.