DDR4 4 Докладвай публикувано 4 август 2016 Здравейте, истеглил съм си една игра "Clash Royale" от G play, която би трябвало да е за Android 1.4.0. Аз имам 4.2.2, и ми изписва; Your device isn't computable with this version..... Но иначе ми тръгва и я играя, но незнам защо ми изписва това, като моята OS е по-висока от системн. изискване. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
XYconstant 569 Докладвай публикувано 4 август 2016 Това е версията на играта, не на андроида от който се нуждае. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DDR4 4 Докладвай публикувано 4 август 2016 (редактирано) преди 33 минути, XYconstant написа: Това е версията на играта, не на андроида от който се нуждае. Тогава евентуално, ще последва ли проблем ако продалжа да я играя? Тъй като таблета го имам от скоро и не съм запознат с Android средата. Редактирано 4 август 2016 от DDR4 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Person 314 Докладвай публикувано 4 август 2016 (редактирано) Аз съм с Андроид версия 6.0.1 и играта си работи нормално, но е прекалено тъпа за се играе на нея. В Google Play има толкова по-добри игри...... П.П.- Моля Модератор да прехвърли темата в раздел 'Андроид телефони', тук темата не и мястото. Редактирано 4 август 2016 от Person (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DDR4 4 Докладвай публикувано 4 август 2016 (редактирано) До колкото знам вашата OS, е от най-новите на пазара, и разбира се че ще върви без проблем...... Моята е доло горе може да се каже че не е от няй новите и за това някои хора имат проблем с някои неща. Редактирано 4 август 2016 от DDR4 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
XYconstant 569 Докладвай публикувано 4 август 2016 Щом е тръгнала и върви, няма проблем да си я играеш. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове