Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

работа в Стратегически обект

Featured Replies

Имам познат който беше в същото положение осъждан за алкохол изтърпя си пробацията и в момента продължава да управлява автоцистерна

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

преди 2 часа, bobi iordanov написа:

Имам познат който беше в същото положение осъждан за алкохол изтърпя си пробацията и в момента продължава да управлява автоцистерна

То, автора получи своя отговор доста одавна, който е, че няма да има проблем! Сега последните няколко поста са за доказване на кой по - най  и кой по , по!

преди 12 минути, Кумчо вълчооо написа:

То, автора получи своя отговор доста одавна, който е, че няма да има проблем! Сега последните няколко поста са за доказване на кой по - най  и кой по , по!

За да сме коректни - формулировката е "че НЕ ТРЯБВА да има проблем". Дали ще има - зависи от други фактори.

преди 14 минути, Кумчо вълчооо написа:

А този коментар какво доказва

• Автор
преди 7 часа, LinKuei написа:

Именно защото в точка 2 от чл. 45, ал. (1),  от Правилника за прилагане на закона Държавна Агенция "НС" са посочени изрично (както вече съм упоменал в първия си коментар) условията за издаване на разрешение или извършване на конкретно възложени задачи и дейности уточних, че след като е реабилитиран няма да има проблем за него, освен ако не се касае за съдебна реабилитация след условна присъда за умишлено престъпление от общ характер. Т.е. отговорът на въпроса му е "Нямаш проблем да кандидатстваш за посочената длъжност в конкурса"!

В допълнение към горното - аз работя в стратегически обект, притежавам оразователна степен за длъжността, която заемам и имам необходимите юридически познания по въпроса. Това като хипотеза ли ти звучи?! Или като материя, която не ми е ясна.... и още повече с такава категоричност?! Целта ми бе да огранича автора да не спорделя информация, която не желае или не се чувства комфортно., а не да го разпъвам на кръст да си опише цялото съдебно минало.

Аз също ще те помоля да спрете да подвеждате хората... или поне да говорите с такава сигурност за неща, които не разбирате. Съветът ми към автора е същия както и в предния ми коментар - да си прочете условията за провеждането на конкурса, за да няма други "зайци в храстите".

Благодаря ти за съвета проучил съм го няма нищо конкретно нормален конкурс и аз кандидатствам за длъжност за която съм учил и имам нужната квалификация .Документите са стандартни копие от диплома копие от това-онова ,само тези трите документа св  за съдимост ,удос.от следствените , и удос.от психо диспансера като сега се сещам ,малко късно но, за тези трите ми беше подчертано,удебелено натъртено и тн. като ги вадя  на тях да пише : 

"да послужи за работа в стратегически обект" . изпълних го естествено. Приятелю ако наистина работиш в стр.обект ,знам че звучи нахално но имаш ли няква представа за това което говорихме  за отметката -дали е на правилното място .

На останалите БЛАГОДАРЯ за мненията и съжалявам че предизвиках спорове с темата!!!

преди 2 минути, blue_fen написа:

Благодаря ти за съвета проучил съм го няма нищо конкретно нормален конкурс и аз кандидатствам за длъжност за която съм учил и имам нужната квалификация .Документите са стандартни копие от диплома копие от това-онова ,само тези трите документа св  за съдимост ,удос.от следствените , и удос.от психо диспансера като сега се сещам ,малко късно но, за тези трите ми беше подчертано,удебелено натъртено и тн. като ги вадя  на тях да пише : 

"да послужи за работа в стратегически обект" . изпълних го естествено. Приятелю ако наистина работиш в стр.обект ,знам че звучи нахално но имаш ли няква представа за това което говорихме  за отметката -дали е на правилното място .

Да, няма проблем, след като при изваждането на свидетелството за съдимост са проверили дали си реабилитиран и респективно е отбелязано. Какво вече многократно подчертахме - реабилитиран си по право и респективно можеш да посочиш във формуляра, че си неосъждан (което и свидетелството за съдимост потвърждава)...

Ще помоля желаещите за дискусия на тема реабилитация и статут "осъждан/неосъждан" или да си отворят нова тема, в която да си дискутираме хипотезите, или да преминат към Лични съобщения...

преди 16 часа, blue_fen написа:

Имал съм пробация 6 месеца за алкохол над 1.2 не условна и става въпрос за мини и тецове , те са стратегически обекти.

Пробация за алкохол значи.... Мдам, предвид че ще работиш явно не в толкова секретни обекти ( колкото и стратегически да ги изкараш, не са от чак толкова висш ранг секретност ) , може и да минеш .... :D 

Аз самия съм бил с условна , само че от военен съд, за обида ( доста по дълга  от твоята пробация само да спомена, макар че и тя отдавна вече не е в сила и съм реабилитиран един вид като добър човек :D ) , та затова ми беше интересно твоето за какво е... ДИшай, стискай малко палци, и ако си наистина професионалист най вероятно ще те пуснат ( предвид че ДАНС би трябвало да проучват не само провиненията и лошите страни, но и добрите ) 

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, искам да попитам относно тези разрешителни за работа в стратегически обекти, някой знае ли за колко време се изкарват? Благодаря много за отговора предварително!

• Автор
на 28.02.2017 г. в 18:11, Ани Димитроеа написа:

Здравейте, искам да попитам относно тези разрешителни за работа в стратегически обекти, някой знае ли за колко време се изкарват? Благодаря много за отговора предварително!

Зависи от обекта за който кандидатстваш ,при нас беше "не по-малко от 30 дни " мисля че 40-45 дни чаках аз .

• 2 години по-късно...
  • Автор
преди 1 час, Галя любка написа:

И в крайна сметка какъв беше отговора на Данс? Защото и аз съм на същото положение като теб и чакам отговор от Данс

Нямаше никакъв проблем ,работя там и до днес, през 3 години ни искат да изкарваме същите документи и преди 2 месеца ги вадих и им ги дадох и всичко е ок.
В кой стратегически обект ще кандидатстваш?

Много благодаря 

преди 17 часа, blue_fen написа:

Нямаше никакъв проблем ,работя там и до днес, през 3 години ни искат да изкарваме същите документи и преди 2 месеца ги вадих и им ги дадох и всичко е ок.
В кой стратегически обект ще кандидатстваш?

Колко време чака отговор от Данс

• Автор
преди 33 минути, Галя любка написа:

Много благодаря 

Колко време чака отговор от Данс

45-50 дни 

преди 19 часа, blue_fen написа:

през 3 години ни искат да изкарваме същите документи и преди 2 месеца ги вадих

/Off Нали уж вече щяха да си ги събират по служебен път? Че и достъп си имат. Ама бюрокрация да става.

• Автор
преди 14 минути, Филипов написа:

/Off Нали уж вече щяха да си ги събират по служебен път? Че и достъп си имат. Ама бюрокрация да става.

свидетество за съдимост 4-5 лв ,свидетелство от следствието пак някъде 4-5 лв , свидетелство от психо диспансер 25 лв минимум ..... да има за държавата :) 

• 10 месеца по-късно...

Здравейте.Някой който е реабилитиран по право попълвал ли е въпросник от ДАНС и какво е отговорил на първия въпрос а именно "БИЛИ ЛИ СТЕ ОСЪЖДАН?"

• Автор
преди 3 часа, JKLM написа:

Здравейте.Някой който е реабилитиран по право попълвал ли е въпросник от ДАНС и какво е отговорил на първия въпрос а именно "БИЛИ ЛИ СТЕ ОСЪЖДАН?"

Ако си реабилитиран и на свидетелството за съдимост,което предполагам трябва да представиш към въпросника ,  пише "Не осъждан" си слагаш отметка НЕ ОСЪЖДАН ,няма как  да представиш Св . за съд. на което пише неосъждан а в въпросника да отбелязваш друго .....

преди 2 часа, blue_fen написа:

Ако си реабилитиран и на свидетелството за съдимост,което предполагам трябва да представиш към въпросника ,  пише "Не осъждан" си слагаш отметка НЕ ОСЪЖДАН ,няма как  да представиш Св . за съд. на което пише неосъждан а в въпросника да отбелязваш друго .....

Благодаря за отговора.Ако мога да попитам от опит ли говорите или от правна гледна точка?

• Автор
преди 9 часа, JKLM написа:

Благодаря за отговора.Ако мога да попитам от опит ли говорите или от правна гледна точка?

от опит ,но все пак май си зависи и в кой обект кандидатстваш ,аз бях за Мини Марица Изток ,там изрично си пише "не може да кандидатстват лица които са осъждани ,ОСВЕН ако са реабилитирани" , по памет цитирам .

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, в момента работя в стратегически обект, преди 8 месеца ме осъдиха условно за умишлено престъпление. Сега от фирмата ни искат нужните документи за пред ДАНС. Съответно свидетелството за съдимост не е чисто. 

Има ли вариант данс да ми подновят разрешителното за работа в стратегически обект.?

• 2 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.