Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Понеже ми предстои закупуване на Nexus 5X, може ли да ми кажете какъв точно кабел трябва да закупя, че да мога да го свързвам с компютър или да зареждам с обикновените зарядни. Също така възможно ли е използването на такъв кабел по някакъв начин да увреди телефона, или компютъра/зарядното, с което е свързан, понеже и такива публикации изчетох из интернет. Ще се радвам някой, който е ползвал телефона да даде мaлко пояснения по тези въпроси, че досега никога не съм ползвал смартфон с USB Type C.

преди 5 минути, Infection123 написа:

Понеже ми предстои закупуване на Nexus 5X, може ли да ми кажете какъв точно кабел трябва да закупя, че да мога да го свързвам с компютър или да зареждам с обикновените зарядни. Също така възможно ли е използването на такъв кабел по някакъв начин да увреди телефона, или компютъра/зарядното, с което е свързан, понеже и такива публикации изчетох из интернет. Ще се радвам някой, който е ползвал телефона да даде мaлко пояснения по тези въпроси, че досега никога не съм ползвал смартфон с USB Type C.

Телефона ти идва с такъва комплект кабели. Ако го вземаш нов де.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

Навсякъде гледах,че идва само с USB-Type C към USB Type C, каквото е и оригиналното зарядно.

преди 10 минути, Infection123 написа:

Навсякъде гледах,че идва само с USB-Type C към USB Type C, каквото е и оригиналното зарядно.

Да, вярно! Нека някой, който е използвал такъв телефон да каже. Иначе съм си решил проблема много лесно. Една microSD карта с четец. Не се занимаваш с кабели и прочие.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Да, вярно! Нека някой, който е използвал такъв телефон да каже. Иначе съм си решил проблема много лесно. Една microSD карта с четец. Не се занимаваш с кабели и прочие.

Емо, по спомени този телефон няма слот за карта

току-що, capnemo написа:

Емо, по спомени този телефон няма слот за карта

Вярно, тотално се изложих и в двата поста. :mad:

Купуваш си някакъв адаптер - в зависимост какъв кабел искаш да ползваш.

For-Oneplus-Two-Adapter-USB-3-1-Type-C-Male-to-Micro-USB-Female-Connector-for.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.