Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Направих си форум но не мога да намеря хора

Featured Replies

Прекалено много форуми има за това. Твоята работа е, като все едно си на село с 500 човека и има 50 магазина за едно и също ;) Но ако искаш поне малко да ти провърви първо си съкрати домейна.... Можеш да си купиш такъв или даси намери безплтен тук --> ЦЪК и го насочи към форума ти.. Второ преди дА ГО РАЗПРОСТРАНИШ е добре да го пооправиш,. Систематизирай го, направи разделите и обмисли структурата им добре. ПРАВОПИСА Е ВАЖЕН!. Аз ти препоръчвам да се насочиш към твоите връсници и по-младите от теб, защото таквиа като мен и останалите във форума.... биха предпочели да дойдат ТУК, защото има кой да им отговори, хора с опит. За такъв форум се изисква ..., ако стартираш без пари ( тъй като гледам безплатен форум...да ) е добре да имаш екип от ЗНАЕЩИ доброволци, не многознайковци а компетентни поне донякъде. Ще ти трябва яка реклама, правиш си подписа където съществуваш онлайн да е насочен към форума ти. Рекламирай го навсякъде, регистрация по търсачки и сайтове тип ''директории''. построй си добра мрежа от връзки сочещи към форума ти... Търси размяна на линкове и банери.Платената реклама ще ти доведе хора, но не е евтино. Важно е форума ако се опитваш САМ да го оптимизираш в търссачка като гугъл, да има добра активност от потребители, постоянно да има ново съдържание.
Не на последно място, мега хипер убийствено много време :)
Старай се да не копираш!! ОСЪДИМО Е. дори и да си непълнолетен!!!

Редактирано от dafaweb (преглед на промените)

преди 1 час, Ерай Ергюнов написа:

Нищо не си направил! Ползваш домейн от трето ниво и безплатен хостинг. Отрочето ти е мъртво в зародиш. Отделно, поканата към бъдещи потребители е проява на класическа неграмотност, която допълнително отблъсква. Ако българския език не ти е сила прекарвай авторството си през орфографически редактор.

• Интереси: Проблеми с телефони , Компютърни игри и Хардуер , ПЕРИФЕРИЯ-АКСЕСОАРИ

Защо крещиш накрая?
Остава ти по-малко от месец до началото на учебната година. Ползвай това време за развитие, чети техническа литература по интересуващи те въпроси ... или  изтрий недоразумението си. Намери 5лв, купи си име. Намери нови 10лв и купи хостинг. Има къде по-свестни безплатни скриптове за форуми. Намери съидейник с умения, който да поддържа форума и такъв, който да отговаря за стила и редакция. Запознай се с SEO. А общество ще имаш едва тогава, когато предложиш ценна информация за тях.

поздрави

И аз се чудя що така развалям настроението и времето и преди все се чудих дали като отида някъде става гадно времето или отивам някъде където е гадно времето и ми е гот. Колкото до потребителите на форума. Авторе дай на първите 20 потребителя които се регестрират по 5 лв или им дай там модераторски права и да ти направят направо сайта. Който оцелее ако изобщо ти тръгне "форума" но запази едно модераторско място и за мен.

• Автор
току-що, サムライオートバイ написа:

И аз се чудя що така развалям настроението и времето и преди все се чудих дали като отида някъде става гадно времето или отивам някъде където е гадно времето и ми е гот. Колкото до потребителите на форума. Авторе дай на първите 20 потребителя които се регестрират по 5 лв или им дай там модераторски права и да ти направят направо сайта. Който оцелее ако изобщо ти тръгне "форума" но запази едно модераторско място и за мен.

Добре 

В смисъл какво, добре? Ще дадеш 5 лв, при положение че поставя работещ линк към форума ти в подписа си за 1 седмица? Добре, че ще дадеш модераторски права на първите 20 които се регестрират/регестрираш или добре че ще дадеш на 20 човека по 5 лв да ти направят форума..?

преди 1 минута, Ерай Ергюнов написа:

Добре 

• Автор
преди 1 минута, サムライオートバイ написа:

В смисъл какво, добре? Ще дадеш 5 лв, при положение че поставя работещ линк към форума ти в подписа си за 1 седмица? Добре, че ще дадеш модераторски права на първите 20 които се регестрират/регестрираш или добре че ще дадеш на 20 човека по 5 лв да ти направят форума..?

няма да давам нижто 

току-що, Ерай Ергюнов написа:

няма да давам нижто 

И аз така предполагах. Шанса да дадеш нещо беше 0.000001%, колкото е и шанса да заработи форума ти и да стане популярен или недай си боже аз да се регестрирам там. Но да дадеш 5 лв. беше на 50% вече. Приемам и донорство по банкова сметка, в краен случай paypal. Или покупка на VIP акаунт в този форум. Много ми е спешен, ама съм в затруднено финансово положение сега и ми трябват само 5 лв.

Това ми прилича на IRC  стая, не на форум. А и изтрит вече.

THE FORUM TECHNOKEY-HACK.BULGARIANFORUM.NET DOESN'T EXIST 

Форумът не съществува

Verify the internet address you typed : technokey-hack.bulgarianforum.net, 

Проверете адреса, който сте написали
and try again if there is a mistake.

и опитайте отново, ако има грешка
It is possible that the administrator has chosen to delete it.

Възможно е админа да го е изтрил

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор

изтрих форума ето доказателство 

Заснемане.JPG

Заснемане 2.JPG

Заснемане 3.JPG

Ако някои изтрие темата ще му бъда благодарен 

Сърдиш се, но критиката беше доста градивна! Замисли се над всичко написано! Нещата не стават просто така с едно спонтанно - хоп!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.