Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте съфоркумци и колеги с магазинчета и сервизи . 

Искам да ви попитам : от къде се снабдявате в калъфи , тефтери , гръбчета и стъклени протектори , 
нооооооооооооо на ДИЛЪРСКИ цени :)

Аз да ви кажа , да ви споделя ( макар че ще направим много яка реклама безплатна на някого ) 
си купувам от ВЕНЦИ ( ВЕНЦИСЛАВ СЯРОВ - ФОНПЛЮС ВАРНА ) 
от Жоро - SKYFONE - най-ниските цени 
иииии от СИ АЙ ФОН - ЗЛАТОГРАД 
Илиян - Шумен 
skyphone точка bg - Алекс - и те имат доста добри предложения , особено най-новите 
До тук - всичко е ОК  ! 
Обааааачеее искам и с други да работя, в смисъл ОЩЕ МАЛКО разнообразие . 
Знам за Алибаба ... знам за Алиекспрес ... понякога купувам нещо 
Но .............. друго си е в България ако си е , нали !? 
За Илиянци съм дочувал ... ама знам че там не са сериозни . 
Кажете , предложете още някои фирми-СКЛАДОВЕ , даващи на дилърски цени . 

Редактирано от dalaidido (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знаеш ли от къде е най-изгодно ? Aliexpress. Имаш отстъпки за големи количества. Дори с ДДС-то имаш печалба от 1000-1100% от един кейс. (да речем, че един силиконов кейс ти излиза 1 лев, а ти го продадеш на 10-11 лева)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мчета ... не ви питам от къде да купя 
не четете , ИЗООООБЩО не четете 
Аз пазаря от Алиекспрес и Ибей 
Не искам от там 
Искам от СКЛАДОВЕТЕ в България 
Казах от кои и кои пазаря АЗ 
но искам и за други ! 
АААААААааако някой знае - да каже .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

....................... за какво ли изобщо пиша ... 
за какво ли изобщо тоооолкова се старая ... 
аз обяснвям едно - те ........ съвсем друго , овце !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

dalaidido, преди да обиждаш първо се запитай, дали сме длъжни да имаме магазини за GSM аксесоари, камо ли пък да знаем след като нямаме от къде се пазари в България. Обясниха ти хората как те ги виждат нещата (което е мнение) ти ги наричаш "овце" и си знаеш твоята.
И пак ще попитам малко перифразирано както един колега те попита по-горе, като отидеш в тези СКЛАДОВЕ в България и си купиш нещо което струва 2 лева, а то същото е купено от Китай от Alibaba за под лев - по щастлив ли ще се чувстваш?

Питам и отговор не чакам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иска веднага да е при него, да се чувства шеф и дилър на кейсове за телефони и тефтери.

П.п.: Пиши на лично, не съм склад, но мога да ти предложа нещо с минимална надценка от моя страна, купува се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, dalaidido написа:

При почти всички теми е така! Не се впечатлявай!

Инак освен за Илиянци, то за друго място не се сещам лично аз!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Складове за GSM аксесоари в България не знам. Знам само малките магазинчета за GSM аксесоари, както и онлайн сайтовете. (и в двата случая надценката е бая висока)

преди 5 часа, icekiller написа:

dalaidido, преди да обиждаш първо се запитай, дали сме длъжни да имаме магазини за GSM аксесоари, камо ли пък да знаем след като нямаме от къде се пазари в България. Обясниха ти хората как те ги виждат нещата (което е мнение) ти ги наричаш "овце" и си знаеш твоята.
И пак ще попитам малко перифразирано както един колега те попита по-горе, като отидеш в тези СКЛАДОВЕ в България и си купиш нещо което струва 2 лева, а то същото е купено от Китай от Alibaba за под лев - по щастлив ли ще се чувстваш?

Питам и отговор не чакам!

И да имахме, пак щяхме да му отговорим китайските сайтове. Всички магазинчета за GSM аксесоари зареждат от там...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.08.2016 г. в 12:39, Кумчо вълчооо написа:

Инак освен за Илиянци, то за друго място не се сещам лично аз!

Добре де Кумчо Вълчо :) защо са им на Калдата - такива малоумни потребители , 
които четът през 3-4 думи , де коя хванали и после - големи мераклии да пишат . 
Ама аз нали много добре съм казал : ЗА АЛИЕКСПРЕС  и И-БЕЙ - ЗНАМ ! 
знам и пазаря от там !!!!!!!!!!! НАПИСАЛ СЪМ ГО ! 
знам и за ТОП 5 най-добрите складове в България 
но искам да разбера ДАЛИ ИМА и още ? 
И те пак .... Алиекспрес та Алиекспес .... И-бей та И-бей 
Развалени плочи !!! Продупчени компакт дискове . Повтарят като папагали . 
Имаше една сказка преди време : лапнал си една дума и я дъвчеш като гума ! 
Абе като не можеш да кажеш нещо повече или нещо смислено , аз знам , 
че е добре да си мълчиш - защо ? ... за да не станеш  смешен ! 
Гледам пишат да се късат и защо ? За да имат по-голям брояч на мнения :)
ЕЙйтцтцттцтцтц всички се раждаме еднакво тъпи ама някои .................. 

Редактирано от dalaidido (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3-4 години във складова База Бургас имаше поне 4 склада за такива неща, до колкото знам обаче, тъй като всички пазаруват от алитата ибей мибей и т.н. вече замряха. Останаха само тези които си правят складове ..предимно в къщи ( техните гаражи ). Много малко купуват по цели контейнери с китайска стока за насам и обикновенно те имат вериги от магазини И Е АБСУРД да ти продадат на дилърска цена, освен ако не им гарантираш огромно количество да имат файда от теб, защото те имат реалноот потребител, не от магазин на чужд човек :) Все пак знаеш че цените в Бг са с 5000000 процента надценка, надали някой ще се съгласи лесно да ти продава на дилърски цени... Казвам ти от опит :) Аз даже избягвам али и ибей, гледам да се уредя с директен контакт със заводи :) Като естествено за да поръчаш от там, познай каза какви бройки ставаше въпрос, е по-малките заводи нямат много претенции, но трудно се намират.

Редактирано от callpchelp (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Здравейте.

Виждам, че темата е стара, но искам да попитам какъв начален капитал е необходим за да си отворя малко магазинче за gsm аксесоари. Намерил съм магазин в оживена улица с 300лв наем. Искам да продавам калъфи, батерии зарядни и други подобни може да се включат също и компютърни аксесоари. Преди време работих в електронен магазин, имах и фирма но в друга сфера. За някои неща съм светнат, но с аксесоари за мобилни телефони никога не съм се занимавал и дори не знам какво се продава в момента.

Интересува ме колко пари са необходими за първоначалното зареждане само за калъфи, протектори и кейсове? Защото по мои наблюдения в други магазини асортимента е много голям и разнообразен. В началото ако се обърна към наще дилъри дали ще помогнат или ще ми набутат някоя стока която не им върви?

От предишния си опит разбрах че човек не трябва да се хваща с това което не разбира, но трябва да опитам пак но този път подготвен.

Ще съм благодарен,ако някой помогне

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...

Здравей Кемо69.

Отвори ли магазина вече след 4г . Ще кажеш как е. Интересува ме  и мен за доставчици,складове на дилърски цени ,ако имаш контактите още

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...