Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвери на записвачка

Featured Replies

Здравейте,

Напоследък имам следния проблем  със "записвачката" на лаптопа Fujitsu Amilo Siemens L1310G.Може би вече сдава багажа,но все пак

да поискам и мнение на специалисти(аз не съм).Та проблемът е следния:Записвам файлове на DVD-диск,но после не може да се четат.

Преди поставяне на диска в устройството(Philips DVD+RWSDVD8431 с драйвер ST9100825A)на екрана до иконата на устройството 

е изписано DVD-RW Drive (E:).След вкарване на диска се изписва CD Drive (E:).Преди,когато беше нормално,се изписваше заглавието,

което съм дал на съответния диск.Сега,когато опитам да отворя се появява прозорче с надпис: "E:\ is not accessible.Incorrect function"

Имам и един стар десктоп-на него диска се отваря и чете без проблем.Дали не съм направил някой "гаф"при проверките на устройството

не знам.Ако може да помогнете с някакъв съвет,ще съм много благодарен.Да не забравя-записан диск на десктопа се чете на лаптопа.

Ако трябва допълнителна информация я давам.

Запивсвачките на лаптопите просто умират бързо. Така са направени. Постоянен проблем и не е само при теб.

преди 42 минути, Емил Костов написа:

Запивсвачките на лаптопите просто умират бързо. Така са направени. Постоянен проблем и не е само при теб.

Така е - това им е бизнеса. Правят, продават, чупят се, пак продават ...

Чак проблем - поне за мен не е. Не помня кога за последно ползвах диск (за каквото е да е.) Някой слъчев ден, даже ще си сложа едно caddy и оптичното у-во ще вика ... "Уво ...", а лаптопа ще има 3 диска.

• Автор

Благодаря за успокояването.И аз се съмнявах,че записвачката май сдава багажа.Но понеже за моята работа ми трябва

ще ви попитам какво е мнението ви да си купя една външна записвачка,която да я свързвам при необходимост чрез

USB порта на лаптопа.Гледам,че ги продават нови по 40-50 лв.Да имате някакви съвети относно тях?

Благодаря.

Ъпдейт на Firmware и почистване на оптиката, спасяват положението за още известно време, но факта си е факт, че устройството си е "тръгнало"!

Съвети относно покупката на  каквато и да е записвачка не се наемам да давам. Всичко е въпрос на късмет и бюджет!

преди 16 часа, владон написа:

Благодаря за успокояването.И аз се съмнявах,че записвачката май сдава багажа.Но понеже за моята работа ми трябва

ще ви попитам какво е мнението ви да си купя една външна записвачка,която да я свързвам при необходимост чрез

USB порта на лаптопа.Гледам,че ги продават нови по 40-50 лв.Да имате някакви съвети относно тях?

Благодаря.

Аз имам такава. Работи си перфектно. Има си и гаранция така че ако се скапе ти я сменят

И аз по същите съображения, но преди да се скапе моята, си купих външна, която много използвам, и до сега е безгрешна. Купих я от Технополис за стотина лева.

222.JPG

223.JPG

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.